Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Počas halloweenskej noci nájde opatrovateľka dvoch deti v taške so sladkosťami určenými pre deti záhadnú videokazetu. Kazeta obsahuje tri príbehy vrážd, pričom v každom z nich vystupuje tá istá osoba klauna. Krátko nato, v nočných hodiných, sa v dome začnú diať zvláštne veci. Krátko na to opatrovateľka pochopí desivú skutočnosť: šialený klaun z pásky sa dostal do reálneho sveta a plánuje tu pokračovať vo svojom besnení... (kubqo)

(viac)

Recenzie (50)

kubqo 

všetky recenzie používateľa

V Halloweensky večer opatrovateľka Sarah s dvomi deťmi objaví videokazetu, ktorá obsahuje tri tajomné príbehy (Terrifier, The 9th Circle), v ktorých sa objavuje vraždiaci klaun. Videokazeta však neobsahuje len príbehy ale donesie do domu aj samotného klauna. Pre mňa slabší priemer. Nič viac nič menej. ()

darkrobyk 

všetky recenzie používateľa

Poněkud rozpačitý a silně nevyvážený film, který by měl být současně v kolonce komedie. Tedy bát se není čeho, inspirace Noční můrou, Vřískotem a slashery 80.let je více než patrná. To by mi ale nevadilo, vadí roztříštěnost, kdy divák sleduje společně s vychovatelkou dětí na videu tři příběhy...což je hodně nadnesené, jelikož příběh má mít úvod, zápletku, vyvrcholení a závěr, což se zde jaksi nedostává. Asi nejtrapnější, a tedy i nejkomičtější je část s mimozemšťanem, který sem zavítal snad z počátků němého filmu. Kvituji dobrou hudbu a dostatek krve zejména v poslední čtvrtině. V některých záběrech kamera přeci jen uhnula - břicho těhotné ženy je sice rozříznuto, avšak vyjmutí dítěte je jen v záblesku a šmouze těžko postřehnutelné. Být ovšem patřičná atmosféra, nemusí jít gore až na hranu. Tak nevím. Snad za ty hlavy a pěkný ječák tu třetí dám... ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Malý chlapec nachádza vo vreci s cukríkmi, ktoré vyzbieral na Halloween záhadnú videokazetu. Opatrovateľka najprv radikálne odmieta sledovanie jej obsahu, no nakoľko sú obe deti neoblomné, ustúpi. Jej rozhodnutie nebolo najrozumnejšie. Snímok sa skladá z troch Damienovych kraťasov. Dva z nich som už videl. Prvý: "9th Circle": Mladá žena príde počas čakania na vlak do konfliktu s klaunom - 55%. Posledný: "Terrifier": Opäť mladá žena, opäť v konflikte s klaunom, no tento krát na čerpacej stanici - 70%. (Oba hodnotím podľa samostatného hodnotenia kr. filmov) Druhý príbeh v snímku som nepoznal, ale veľmi sa nelíšil. Mladá žena si počas telefonovania s kamarátkou pochvaľuje presťahovanie do odľahlej časti mesta. Kľud, ktorý hľadala však nenájde - 45%. Nechápem načo bolo toto dobré. Keby som to bol vedel, nesťahujem a nestrácam s týmto filmom čas. Nie je síce zlý, no vhodný skôr pre toho diváka, ktorý s uvedenými krátkometrážnymi snímkami nemal skúsenosť. Celkové rozuzlenie hlavného príbehu potešilo - 60%. ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Opatrovateľka s dvoma deťmi nájde kazetu. Sú na nej tri príbehy. Prvý je krvavý-rozsekanie žien, Rozpáranie brucha tehotnej žene a vzápeti vytiahnutie dieťaťa, znásilnenie ďalšej ženy asi samotným diablom- tento príbeh je bez deja a veľmi chaotický. Druhí príbeh je o nepodarenom mimozemšťanovi, ktorí naháňa mladú ženu- Neviem o čo išlo režisérovi ale toto je strašná kravina a nemalo to tam čo robiť, lebo to kazí celkoví dojem z filmu. A tretí príbeh je tiež o žene, ktorú prenasleduje klaun a aj ju dostane. Tak tento príbeh ma bavil najviac a keby bol len tento tak aj filmu by to výrazne pomohlo. Urobiť s krátkometrážnych filmov jeden film to nemohlo dopadnúť dobre a ani nedopadlo. Zas jedna s bezduchých vyvražďovačiek bez štipky logiky. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Tento film môže byť hodnotený dvoma spôsobmi. Buď obyčajnými ľuďmi, ktorí si chceli pozrieť horor a dostať hodnotenie maximálne dvoch hviezdičiek alebo fanúšikmi dobrého filmu, ktoré za spracovaním Damiena Leoneho vidia niečo viac. Režisér sa pohráva s mysľou diváka dvoma smermi. V prvom rade odkazy na ktoré filmy v ňom nájdete (To, Vojna svetov, Divadlo hrôzy, Halloween, ...) a v druhom rade akým smerom sa bude dej vyvíjať, teda či prepne Timmimu a zahrá sa na Micheala Myersa, či to bude kopírovať Sinister alebo Kruh. Výkony hercov, podľa mňa amatérske zámerne doplnené výbornou kamerou, pri sledovaní záberov z kaziet sa režisér snaží zlepšiť autentickosť filmu a skvele zvládnutou hudbou by filmu vyniesli vyššie hodnotenie keby...Keby v ňom bolo niečo orginálne, vlastné. Zmiešanie poviedkového Tales from the crypt s Kruhom a Hostelom proste nestačí a ako som už spomenul ani skvelá hudba pendlujúca od gotického hororu k cirkusovej hudbe či prelomenie tabu a zobrazenie odrezaných detských hláv je na vyššie hodnotenie málo.Film neodporúčam pozerať ľuďom, ktorí si chcú pozrieť klasický obyčajný horor. Toto je odlišný film, skôr surrealisticko-Lynchovský a ešte k tomu nie veľmi vydarený. 60% ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (2)

Reklama

Reklama