Reklama

Reklama

Anna a Ludo spolu žijú dva roky. Spolu s nimi sa v ich domácnosti zabývala aj každodenná rutina. Ludo začne zanedbávať svoje domáce povinnosti, čo prekáža Anne. Jeho zase vyrušujú jej neustále ponosy a sťažnosti. Potom však príde na návštevu Annin bývalý priateľ Ralf a Ludo na diskotéke stretne bývalú priateľku Mariu. Pár čelí návalom žiarlivosti a začína o svojom vzťahu pochybovať. Anna si tajne prečíta Ludove správy a on si zasa prebehne zoznam jej milencov, na ktorom hodnotí ich kvality. Na zozname je aj Ralf, ktorého skóre je lepšie než Ludovo, čo maximálne vyhrotí situáciu. Po mnohých provokáciách Ludo v reštaurácii zmláti Ralfa, čím Annu naozaj nepoteší. Aj keď partnerom na sebe veľmi záleží, obaja napokon skončia v posteli so svojimi bývalými milencami... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (40)

peiton 

všetky recenzie používateľa

Kam to speje,kam to speje-ved sa ako blázon smeje :DD Asi takouto rýmovačkou by som scharakterizovala celý môj priebeh sledovania tejto atypickej komédie,pri ktorej sa mi až nechce veriť,že pochádza z nemeckej dielne.Výrazne ma prekvapili a odkrajujem kúsoček z mojich predsudkov voči nim v rámci filmovej tvorby.Toto som si vychutnala a toto ma bavilo.Pre tých,ktorý sa chcú len tak pobaviť a nerobia im problém drobné chybičky,ktoré sa našli,ale čo je v dnešnom svete stopercentné..?!Veľmi dobré. ()

Ryuuhei 

všetky recenzie používateľa

Dějově možná sušší, ale sakra, ta hudba, to podkreslení situací... Nebýt toho, možná je to jen průměrná romantika se špetkou komedie. Takhle jsem si ale skoro i kvalitně pořval. Viděno víceméně jako útržky, na pozadí při celodenním uklízení, ale už jen to na mě dokázalo zajímavě zapůsobit. 65% ()

Reklama

adriane9 

všetky recenzie používateľa

Klasická "Tilovina" na kterou se opět úžasně kouká.. Jedna z těch dobrých oddychovek, kdy se fakt zasměju (v první dílu byla TOP scéna Anny na toaletě a tady scéna s penisem :-) ).. Taky děsně obdivuji světlo v Tilových snímcích a oční kontakt herců, ten německý vtip a ano, je to vlastně pořád dokola, chlap jenž je na ženské, který se nakonec zamiluje, přesto do těch komedií dává Schweiger úžasného ducha a v neposlední řadě své tělo na které fakt můžu koukat a nebude mi to vůbec vadit :-). ()

erapo 

všetky recenzie používateľa

Skvelé pokračovanie. Til Schweiger ma iba utvrdil v tom, že talent na režírovanie má. Len sa mi to zdalo v istých momentoch až moc prehnané a záver ma trošku sklamal. Ale ak to beriem v zmysle, že je to jeden z najlepších európskych filmom posledných rokov v tomto žánre, tak moje hodnotenie je veľmi veľké. ()

sulimo 

všetky recenzie používateľa

Tohle mě bavilo o trošičku kus víc než jednička. Sice bych se bez pár scén obešla, ale i tak se jedná o vtipnou romantickou komedii a drama zároveň, kde to mezi ústřední dvojicí jiskří tak, že by jim to mohl závidět kdejakej hollywoodskej romantickej trhák, tohle se prostě a jednoduše povedlo, a mé ženské srdce se platonicky zbláznilo do Tila Schweigera. ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (6)

  • Hneď po premiére Til Schweiger oznámil, že plánuje a pripravuje pokračovanie Kokowääh (2011). (Karush)
  • "Keinohrhase und Zweiohrküken" je názov jednej zo spoločných knižiek Tila Schweigera a Klausa Baumgarta. (Karush)

Reklama

Reklama