Reklama

Reklama

Arogantný a sebaistý Ludo Decker (Til Schweiger) je berlínsky bulvárny reportér a denne spolu so svojím fotografom Moritzom (Matthias Schweighöfer) sleduje hviezdy a hviezdičky, aby o nich prinášal najnovšie informácie i klebety v denníku Das Blatt. Svoju prácu často využíva aj na nadväzovania krátkodobých sexuálnych extempore. Samozrejme, že obaja novinári nemôžu chýbať ani vtedy, keď chce Wladimir Klitschko požiadať Yvonne Catterfeldovú o ruku. Keďže paparazzujú, snažia sa zostať neviditeľní. Lenže stane sa niečo neočakávané – Ludo prepadne sklenenou kopulou reštaurácie, kde sedia snúbenci so svojimi priateľmi. Padne rovno do torty a na sebe nemá nič okrem kúpacieho plášťa. Je jasné, že incident sa dostane až pred súd, kde Ludovi naparia odpracovať tristo hodín v družine mládeže. Tam sa Ludo zoznámi s vedúcou Annou Gotzlowskou (Nora Tschirnerová). Anna vyrastala s Ludom v rovnakej štvrti a on ju v detstve často hneval a vysmieval sa jej. Teraz však nastal čas na jej pomstu – môže ho poverovať tými najnepríjemnejšími úlohami, aby si kalich trpkosti vypil až do dna. Ludo nemôže ani ceknúť, pretože by sa jeho podmienka zmenila na tvrdú basu. Ani tu si však nedá pokoj s aférkami a vyspí sa napríklad aj s nymfomanskou matkou jedného z detí. Postupne sa však medzi Ludom a Annou napätie uvoľní, začína sa rozvíjať vzájomná náklonnosť. Keď sa Anne nevydarí schôdzka s mužom, zazvoní u Luda, a nechá sa utešovať. Skončia spolu v posteli a Anna sa nádeja, že by sa z toho mohlo vyvinúť aj čosi viac, ale dožije sa sklamania. Ludo až neskoro zistí, že mu na Anne vlastne veľmi záleží. Podarí sa ju o tom presvedčiť? (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (107)

stub 

všetky recenzie používateľa

Hrozivě kolísavá kvalita sice v součtu nedává špatný průměr, žel už sama o sobě je zlehka iritující. Navíc mi nevyhovuje šablona "první polovina - humor, druhá polovina - romantika", to už se bude navěky točit jen takhle?? Jednotlivé úseky nicméně nejsou špatné a dost možná by se daly přestříhat do solidního celku. ()

BARWA 

všetky recenzie používateľa

Německá romantická komedie, která se mi jaksi vryla do paměti, ale rozhodně to nebylo tím, že by byla tak úžasná... Na mnoha místech překypovala nadsazenými situacemi, absurdními dialogy a co se týče hlavní hrdinky - protivnější ženskou aby pohledal... Hlavní hrdina, jehož ego dosahuje nebes, se do ní ale stejně zamiluje a bla bla bla, žili šťastně až do smrti... Ale dobře, pobavila jsem se, i když často jsem kroutila hlavou, je-li tohle vůbec možné... ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

"Dám si vodu. Ale abychom si rozuměli, nechci žádnou hysterickou podbízivou vodu, která nechápe, co je to vztah na jednu noc. Chci nebublavou vodu, která nedělá žádné vlny." Ludo je zkrátka romantik, který žije a souloží pro radost, takže považuji za poněkud nešťastné, že bych měl fandit tomu, aby se usadil a obšťastňoval pouze jednu dámu. Jenže Anna je dostatečně potrhlá na to, aby si získala mé sympatie a proto k fandění nakonec došlo, ale celkově jsem dostal o něco méně zábavy, než bych potřeboval a například scény s kouzelným medvědem Bellem svou trapností zaskočily i můj vrozený nevkus. ()

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Reziser Til Schweiger je dobry clovek, schopny herec a skuseny reziser, ale tu sa teda nijako nepredviedol. Prilis to smrdi inspiraciou niekde v USA, originalita takmer ziadna. Til Schweiger v podani Luda je romanticka dusa, len zabudol na to, ze romanticka komedia nesmie mat ospale tempo, co plati tuna - teda prva polka sa priserne vliekla a mchcel som to vypnut. Nemecky humor skor nefunguje ako funguje, ale jakz takz znesitelny europsky priemer, ovsem, nic svetoborne . 68 % ()

chrispe 

všetky recenzie používateľa

Musím říct, že dokud se hlavní představitelka chovala jak zamindrákovaná kachna, tak mě to moc nebavilo, ale potom jo. Je to takové průměrné, přiměřeně sladké a jedno podívání asi stačí. Nora Tschirner je fakt kočka, když chce. A ta malá holčička, co hrála Čejen blů - fakt nevím, jak se to píše - byla rozkošná. Tři a půl *. ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (10)

  • V jednej verzii klipu "Apologize" skupiny OneRepublic boli použité zostrihy z filmu. (Karush)
  • Meno Ludo pochádza z latinčiny a znamená "hrám sa". (Karush)
  • Po prvýkrát si Til Schweiger vo filme zahral spoločne so všetkými svojimi štyrmi deťmi - Valentinom Florianom, Lunou Marie, Lilli Camille a Emmou Tiger. (Karush)

Reklama

Reklama