Reklama

Reklama

VOD (1)

Johnny Depp stvárňuje vo filme amerického turistu, ktorého ľahkovážny flirt s cudzinkou zapletie do siete intríg, romantiky a nebezpečenstva. Frank (Johnny Depp) sa v priebehu spontánneho výletu po Európe zoznámi s Elise (Angelina Jolie), s pozoruhodnou ženou, ktorá  mu ale skrížila cestu úmyselne. Ich vášnivá romanca sa v okúzľujúcom prostredí Paríža a Benátok ďalej rozvíja a obaja zisťujú, že sa nevedomky zaplietli do smrtiacej hry na mačku a myš. (TV Markíza)

(viac)

Videá (6)

Trailer 1

Recenzie (1 001)

M.a.t.t. 

všetky recenzie používateľa

Turista nie je vonkoncom zlý, ale dve veľké pripomienky na jeho adresu si nemôžem odpustiť. Prvou je, že na komédiu nie je takmer vôbec vtipný, čo vsak prekvapujúco pramení z toho, že takmer žiadny výrazný humor neobsahuje. Druhou výčitkou je, že žial nie je ani príliš akčný a ak aj na akciu dôjde, je točená až príliš staromilsky. Tak ako celý film, z ktorého je síce patrná ista bondovská odľahčenosť ale nikdy skutočne nepobaví a preto ho k (ne)predvídatelnému záveru tiahne jedine Angelina s Johnym Deepom. Turista mal naviac ale pre fanúšikov ústredného dua a Benátok sa nebude jednať o stratený čas. ()

choze 

všetky recenzie používateľa

Cizinec není film, ale navenek lákavý (dvě sexy filmové hvězdy, Benátky, špionážně romantický thriller) a uvnitř zcela prázdný, nemastný neslaný produkt. Depp sice tvrdě nedeppuje jako u Burtona nebo v Pirátech, ale film svým nevýrazným výkonem fakt netáhne, a Angelina je ve své poloze femme fatale na autopilota přímo tragická. A kromě herců tu chybí šťáva úplně všemu, kdy se nedaří vytvářet ani napětí, ani romantiku. Unylost dekády. ()

Reklama

Hild 

všetky recenzie používateľa

Tak takhle hloupý film jsem už dlouho neviděla. Johnnyho Deppa a Angeliny Jolie mi bylo až líto, kde se to jen octli. Neočekávala jsem sice žádný velký zázrak, ale toto? To fakt ne. Strašně stupidní scénář, nevím, jestli se tady snažili o vtip, ale vtipné mi nepřišlo absolutně nic. Spíše to celé byla jedna velká parodie. Film, který absolutně nijak negraduje, po celou dobu filmu si drží jedno stále tempo a snaží se o chytrost. To ale vůbec nevyšlo, ve filmu totiž nefunguje absolutně nic. Tu druhou hvězdu přidávám asi jen za to prostředí Benátek. Já bych jednoduše tento film shrnula do jednoho slova - "trapas". ()

robbiee 

všetky recenzie používateľa

[imdb: 6.0/10] | me: Škoda, škoda, škoda,... Bol som pozitívne naladený a pripravený sa zabaviť, ale (a hoci ma to neteší) musím povedať, že som sa kvalitne nudil. Pekný Paríž, pekné Benátky a pekná Angelina. To je ale všetko. Johnny ani nedostal priestor k nejakému herectvu keďže samotný film nemá čo ponúknuť. Je to len drahá prehliadka krásnych miest, šiat a účesov s Jolie a Deepom na čele, pričom ani jeden, ani druhý nemajú dôvod a priestor využiť svoj herecký potenciál. Angelina je postavená do pozície bohyne, kde každé jej vystúpenie je zvodné a každý ťah elegantný a jemný. Jej krivky sú zvýraznené snáď každým centimetrom navôkol nej, ale to je tak všetko. Nič viac, nič menej. Žiadny vtip, žiadna zábava sa nekoná, všetko je už opotrebované a nebyť Angeliny, Johnnyho a stomiliónovej ($) prehliadky Benátok ako nosnej časti tak by tento film nestál za nič. ()

viperblade 

všetky recenzie používateľa

The Tourist byl film, na který jsem se dost těšil. Aby ne, když jsou zde samá velká jména a trailer taky nevypadal špatně. Jenže po zhlédnutí filmu musím říct, že trailer byl zřejmě lepší než samotný film. Ano, jsou tu samá velká jména, ale nemají zde výrazný prostor potvrdit svůj talent. Jak Johnny, tak Angelina, si oba odehráli herecky své lepší průměry, za které se sice nemusí stydět, ale které budou zapomenuty ve prospěch jejich (mnohem) lepších výkonů. Florian Henckel von Donnersmarck (to je jméno!) mě svým debutem potěšil, ale tady… nevím, jestli mu zrovna tenhle film nezlomí profesionálně vaz. Protože je to s ním jako na houpačce. Úvod je vcelku slušný, ale od chvíle, kdy agent z popela(!) složí dopis, to jde s filmem z kopce. Pak jsou zde místy lepší scény, trvající pár minut (ples) a nakonec je zde finále, které bylo sice dobré (skončilo to přesně tak, jak jsem očekával) ale nemohlo vyvrátit tu nudu mezi začátkem a koncem. Proto chtě nechtě musím napsat, že The Tourist je hořké zklamání, které bolí o to víc, že víte (resp. vidíte) jaký ten film měl potenciál. 40 %. ()

Galéria (152)

Zaujímavosti (25)

Súvisiace novinky

Ricky Gervais opět všechny naštve

Ricky Gervais opět všechny naštve

19.11.2011

Je to překvapení? Vlastně ani ne. I navzdory tomu, že většina celebrit, které si britský komik „podal“ během letošního moderování Zlatých Glóbů, se strašlivě urazila. Na Hollywood Foreign Press… (viac)

Boj s větrnými mlýny pokračuje

Boj s větrnými mlýny pokračuje

29.12.2009

Zdá se, že projekt The Man Who Killed Don Quijote opravdu vstává z mrtvých. Nešťastná produkce byla svého času doslova spláchnuta po několika dnech natáčení (jak o tom vypovídá slavný dokument… (viac)

Reklama

Reklama