Reklama

Reklama

Góóól

(relácia)
všetky plagáty
Športový / Súťažný
Slovensko, 2009, 30 min

Účinkujú:

Marcel Merčiak

Športovo-zábavná súťaž vo florbale so športovým komentátorom STV Marcelom Merčiakom. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (7)

Wishkah 

všetky recenzie používateľa

Zajímavý nápad, a něco dobrého pro zviditelnění malých fotbalistů. Jen si myslím, že to mohlo být spíš situované do nějaké větší haly, než do studia a mohly být vymyšlené jiné disciplíny. Každopádně oceňuju slovenskou televizi za tento projekt ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Bejvával to celkem obstojný pořad. Marcela Merčiaka mám zafixovaného v hlavě hlavně z doby kdy komentoval zápas Slováků s Litvou a jeho euforické řvaní při Hamšíkově gólu. Ale to sem nepatří…Taky uznávat pořady a akce pro děti a mládež, které jim mohou pomoci nastartovat jejich schopnosti a nemusí jít vždycky jen o vědomostní soutěže. Ne nadarmo se říká „sportem ku zdraví , no a nebo k trvalé invaliditě...“ ()

Reklama

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Veľmi pekný program pre deti a mládež. Spropagovanie športu a pohybu so zaujímavými súťažami. Navyše výborní moderátori, ktorí sa sem hodili a taktiež hostia. Veľmi inšpiratívne, výchovné a hlavne zábavné a zaujímavé. ()

klúčik 

všetky recenzie používateľa

Túto súťaž treba brať s pochopením. Každé súťaženie detí je lepšie ako keby nerobili nič. Pre chlapcov je futbal hra, ktorou žijú. Treba ich podporovať a možno sa akési talenty ukážu. Treba podporiť takéto aktivity. Preto im dávam 60%. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Teší ma, keď vidím, že slovenská verejnoprávna televízia vynakladá finančné prostriedky, vyzbierané od občanov, na správnu vec. No aspoň v tomto prípade je tomu tak. Zábavná relácia pre deti a mládež, ktorá propaguje športové aktivity je v dnešnej dobe veľmi potrebná. Znudení podvyživení či nechutne obézni teenageri sediaci celé dni pri počítači alebo z reťaze uthnutí gauneri túlajúci sa v tlupách po sídliskách nám veru žiadne majstrovstvá sveta nevyhrajú. Mládeži sa treba venovať a niečim ich ku športu pritiahnúť. Pre niekoho môže byť tým podnetom možno aj relácia "Góóól". * ()

Zaujímavosti (1)

  • Celkovým víťazom futbalovej verzie Góóólu sa stali Malacky. (pista_baci7)

Reklama

Reklama