Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pět nezávislých příběhů, vykreslujících osudy na první pohled běžných jedinců, kteří jsou postaveni před situaci nabourávající jejich dosavadní život takovým způsobem, se kterým se vyrovnávají destruktivně a to ať už vůči sobě nebo svému okolí. (pernicek83)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (45)

fruitbueno 

všetky recenzie používateľa

Nejblbější na tom všem je, že z toho nemám žádný dojem. Trailer mě natěšil jak malou, následovalo útrpné čekání a sama podívaná prosvištěla téměř bez emocí. Škoda, náměty zajímavé, koncentrace hereckých es na silné úrovni, neotřelá forma... všechno vyšumělo tak nějak do ztracena. Ó škoda přeškoda, řekli by bejbypankáči ()

Mishqo 

všetky recenzie používateľa

séria 5 navzájom nezávislých psychotických prisprostených príbehov, ktoré pôsobili skôr iritujúco akoby vás mali pobaviť aj keď musím priznať že pár tých svetlých momentov tam bolo...o hercoch sa radšej ani nevyjadrujem...scenár bol strašne odfláknutý. 1. zasnúbený pár a návšteva zvrhlej a žiarlivej dcéry muža... 2. pár, kde si muž rád necháva strkať od svojej priateľky do riti prst... 3. gay pár a adopcia "nemej" černošky... 4. banda sprostých nechcených deciek vs. slúžka... 5. znásilnená žena, ktorej sa to nakoniec zapáči... asi toľko... ()

Reklama

paascha 

všetky recenzie používateľa

Konečně skutečný důkaz o skutečném stavu Ameriky. Brenda dorostla, stala se psychoušem a s ksichtem jak pytlík od Mac Sračky byla asi tím nejlepším, co tu bylo. Buzny, co po pokusu o asimilaci divokého negřete, rezignují a pustí ho do lesa? Spratci, co doženou nešťastnou hispánku k sebevraždě? Čubka, co mrdá s negrem a pak si z hnusu nad tím, co udělala, podřízne žíly? Nebo snad perverzní kráva, kterou baví být znásilněná? Co bylo nejhorší? Asi všechno, je to totiž o United Shits of America, zemi neomezených sraček ()

Jordan 

všetky recenzie používateľa

Každá z piatich poviedok mala niečo, čo stálo za to, no žiadna okrem poslednej sa nevymkla priemeru, pretože zároveň mala aj niečo, čo tie klady vyvažovalo na opačnú stranu. Tak napríklad prvá mala dobrý cast a fajn rozohrané vzťahy "weird" otcovskej lásky a žiarlivosti, ale záver bol predpokladateľný a jasný a celé to vyzeralo ako nejaký americký seriál. Druhá mala peknú a fajn hrajúcu hlavnú predstaviteľku a milo úchylnú hlavnú zápletku, no bola to len plochá banalitka so záverom jasným od začiatku. Tretia mala dobre nacastovanú teplošskú dvojicu, no inak to bola asi najslabšia časť, taká pozérska šaškárina. Štvorka bola tiež dosť o ničom, iritovali ma úplne všetky herecké výkony, celé to bolo veľmi neuveriteľné a o ničom. Päťka bola vlastne najlepšia, aj keď možno mne chýbalo potom dovysvetlenie, prečo si vyhliadol ju, ako ju našiel a skrátka ten charakter útočníka bol nejaký nekonzistentný (vyzeralo to na rituálneho úchyláka, a bol to len taký zakomplexovaný úbožiak, ale to sa asi na tak malej ploche nedá rozohrať, hlavne keď je hlavná postava, ktorej sa poviedka venuje, ona). Toto je teda poradie od najlepšej po najhoršiu: 1) Maneater 2) The Green Eyed Monster 3) This Little Piggy 4) Buyers Remorse 5) Kangaroo Court. O - málem bych zapomněl: VIAC SHANNEN DOHERTY! ()

Mr.Bulanek 

všetky recenzie používateľa

Jak bylo napsano na zacatku 5 tales of madness. Kazdy pribeh poukazal na jine. prvni pribeh me nejak moc neoslovil mozna proto ze byl prvni a nebo ze byl proste slabsi 3*, druhy pribeh byl hodne zajimavy 5*, treti pribeh myslel jsem ze se mi to zda ale ono ne sice byl slabsi nez druhy ale lepsi nez prvni 4*, ctvrty pribeh jakmile jsem slysel Blanca myslel jsem ze se divam na weeds 4* za hippies jinak bych dal za 3*, paty pribeh no stejne jako druhy zajimavy 5*. Takze suma sumarum 4*. takovy typ filmu neni zrovno moje gusto ale oslovil me uz trailer hlavne hudba v nem (Edvard Grieg In the Hall of the Mountain King) a cekal jsem a cekal. a dockal jsem se teto neotrele podivane. takze dobrou noc a bacha kam strkate prsty! ()

Galéria (9)

Reklama

Reklama