Reklama

Reklama

Smrtonosná pomsta

  • Slovensko S ľadovým pokojom (viac)
Trailer

Keď mladý biznisman Will Share (Henry Cavill) príde do Španielska na týždennú rodinnú dovolenku, nie je práve prázdninovo naladený. Jeho začínajúca firma má problémy a napätý vzťah s puntičkárskym otcom Martinom (Bruce Willis) všetko ešte viac zhoršuje. Keď však celú Willovu rodinu unesú ľudia, z ktorých sa vykľujú tajní agenti pátrajúci po záhadnom kufríku, Will sa zrazu ocitne sám na úteku. Z ničoho nič sa znovu objaví jeho otec Martin a Willov svet sa otočí hore nohami, keď mu otec prezradí, že je agentom v utajení, ktorý sa zaplietol do medzivládnej siete tajomstiev. Will musí nájsť spôsob, ako zachrániť celú rodinu. Čas stanovený únoscami beží a španielska polícia ho naháňa za vraždu, ktorú nespáchal. Will musí v spletitých uliciach Madridu rozpliesť konšpiračný labyrint. Komu môže veriť? Kto zabil jeho otca? A kde je záhadný kufrík, ktorý je kľúčom k bezpečnej ceste domov? Pri hľadaní odpovedí na tieto otázky Will objaví Luciu (Verónica Echegui), o ktorej nikdy nepočul, a ktorá mu chce pomôcť. Strata otca spojí ich sily, ale dokážu prekonať obrovské nástrahy skôr, než bude neskoro? (TV Markíza)

(viac)

Videá (14)

Trailer
Trailer
D: angličtina T: čeština
02:08

Súvisiace novinky

Superman postaví Velkou čínskou zeď

Superman postaví Velkou čínskou zeď

11.02.2012

Uvidíme, co na to Čínská lidová republika :). Tak nebo tak, Edward Zwick pokračuje v přípravách svého nového historického eposu The Great Wall pro studio Warner Bros. a novou produkční společnost… (viac)

Henry Cavill je nový Superman

Henry Cavill je nový Superman

01.02.2011

Upozornil na sebe jednou z hlavních rolí v seriálu Tudorovci a fantasy Hvězdný prach, teď ho čeká velká hollywoodská budoucnost. Ještě letos ho uvidíme jako Thésea v starořecké fantasy Tarsema Singha… (viac)

Bruce a Sigourney jako soupeři?

Bruce a Sigourney jako soupeři?

05.08.2010

Bruce Willis se zřejmě snaží trumfnout Nicolase Cage v počtu přijatých filmových rolí. Začátkem září poletí do Španělska a svěří se tam do rukou Mabrouka El Mechriho, pro kterého se drama JCVD stalo… (viac)

Reklama

Reklama