Reklama

Reklama

Mladý Nathan Harper (Taylor Lautner) jedného dňa objaví svoju fotografiu na webovej stránke s nezvestnými deťmi. Rýchlo zisťuje, že jeho "doterajší" otec a matka určite nie sú jeho skutočnými rodičmi. Teraz chce viac ako čokoľvek iné odkryť svoju pravú identitu. Do cesty sa mu však pripletú vládni agenti a začína ich prenasledovať polícia. Čo stojí za tajomstvom jeho pravého mena a rodiny? Z prenasledovania sa stáva divoká a nebezpečná hra o Nathanov život, v ktorej pri ňom stojí jeho priateľka Karen (Lily Collinsová). Svoj boj o pravdu ale Nathan nehodlá vzdať. (TV Markíza)

(viac)

Videá (24)

Trailer 3

Recenzie (396)

slunicko2 

všetky recenzie používateľa

Jednoduchý akční thriller pro teenagery a fanoušky Taylora Lautnera. 1) No, jak vše dopadne, když slavná bojovnice s Vetřelci dělá psycholožku vlkodlakovi? Prozradím vám to. Náš hrdina nakonec přečůrá FBI i agresivní bandu profesionálních agentů z bývalé Jugoslávie. Tak to dopadne. 2) 19letý Taylor Lautner (hledá své pravé rodiče) je pěkný kluk a nesporně zanechá mnohé své fanynky a pár fanoušků úplně bez dechu. ()

petero 

všetky recenzie používateľa

Tu sa niekto chcel priživiť na Bourneovi no žalostne sklamal, i keď to mala byť len teenagerská verzia ako taká úplne postráda spád a akcia absolútne ničím nezaujme. Taylor Lautner nielenže nesiaha Matu Damonovi ani po členky, naviac vo svojej úlohe neskutočne irituje. Akože do teraz som nemal proti nemu nič, ale dúfam že ho už v žiadnom filme neuvidím. Výborné obsadenie tak isto vyšlo na vnivoč. Scenár bol skrátka rýchlokvaška, pustite si radšej ktoréhokoľvek Bourna alebo Colombianu, tá je o niekoľko tried štýlovejšia a na Zoe Saldanu sa aspoň dobre pozerá. ()

Reklama

choze 

všetky recenzie používateľa

Rebecce Black koupili rodiče videoklip, Lautnerovi rovnou akční celovečerák, který působí úplně stejně vygenerovaně. Nezaujme ani šablonovitý scénář, ani trocha nezajímavé akce a sledování co chvíli brečícího Lautnera, marně se snažícího hrát, přímo bolí. Jak se do filmu nechali uvrtat Isaacs, Molina nebo zestárlá Weaver, to je mi záhadou. ()

TeeAge

všetky recenzie používateľa

|| Scenár: Shawn Christensen | Hudba: Edward Shearmur | Produkcia: Doug Davison, Ellen Goldsmith-Vein, Lee Stollman, Roy Lee, Dan Lautner, Patrick Crowley | Distribúcia: Lionsgate | Štúdio: Vertigo Entertainment, Quick Six Entertainment | Rozpočet: 35 miliónov $ | Tržby: 21,689,000 $ || ()

Eawy 

všetky recenzie používateľa

Mladý pán Lautner nepatrí medzi tých hercov, ktorých by som vyhľadávala z dôvodu nejakého silného filmového/umeleckého zážitku. O tomto filme, preto nemôžem ani len spomenúť, že by mal nejakú väčšiu cenu. Je to priemerný film, ktorý si obyčajný človek pozrie raz v živote, povie si fajn, dalo sa to. O nič iné nejde, je to len oddychovka, pre váš mozog, pri ktorej neutrpíte ujmu. Boli tam asi 3-4 kvalitný herci z toho Jason Isaacs zomrel hneď v prvých 10 min, Sigourney Weaver tam bola asi tých 10 min dohromady a Dermot Mulondrey tam vlastne ani nebol, ale jeho hlas stojí za to. To, že sa neviem rozhodnúť, či tí herci boli 3-4 je preto lebo Alfred Molina, v poslednom čase podhodnocuje svoje sily a dáva sa na takéto filmíčky a dlho som s ním nevidela niečo poriadne, tak neviem, čo si o tom mám myslieť. Ale v celku dobrá bola hudba, fajn bojové scény, páčila sa mi výuka syna prečo nepiť a to je asi všetko. Priemer 50% ()

Galéria (74)

Zaujímavosti (15)

  • Když Nathan (Taylor Lautner) volá záchrannou službu 911, nadiktuje svou adresu jako 2009 Clearwater Drive. To je odkaz na film Twilight sága: Nový měsíc (2009), ve kterém Lautner hrál. Ten měl totiž premiéru v roce 2009 a objevují se v něm tři postavy s příjmením Clearwater, a to Harry, Seth a Leah. (hansel97)
  • Snímek Bez dechu vychází ze stejné příběhové premisy jako televizní film The Face on the Milk Carton z roku 1995. Ten vypráví o patnáctileté dívce, která uvidí svojí tvář na krabici mléka (jedno z míst, kam se v USA tisknou fotky pohřešovaných dětí) a začne si skládat dohromady svojí skutečnou minulost. (POMO)
  • Taylor Lautner bol nominovaný na ocenenie Zlatá malina v kategórii Najhorší herec v hlavnej úlohe. (ČSFD)

Súvisiace novinky

Zemřel Michael Nyqvist, padouch z Johna Wicka

Zemřel Michael Nyqvist, padouch z Johna Wicka

28.06.2017

V pouhých 56 letech nás v úterý opustil Michael Nyqvist, švédský herec, jenž se v poslední dekádě dočkal mezinárodní slávy. Ačkoliv vám jeho jméno možná nic neříká, tvář určitě znáte. Nyqvist se… (viac)

Reklama

Reklama