Reklama

Reklama

Smrtonosná pomsta

  • Slovensko S ľadovým pokojom (viac)
Trailer

Keď mladý biznisman Will Share (Henry Cavill) príde do Španielska na týždennú rodinnú dovolenku, nie je práve prázdninovo naladený. Jeho začínajúca firma má problémy a napätý vzťah s puntičkárskym otcom Martinom (Bruce Willis) všetko ešte viac zhoršuje. Keď však celú Willovu rodinu unesú ľudia, z ktorých sa vykľujú tajní agenti pátrajúci po záhadnom kufríku, Will sa zrazu ocitne sám na úteku. Z ničoho nič sa znovu objaví jeho otec Martin a Willov svet sa otočí hore nohami, keď mu otec prezradí, že je agentom v utajení, ktorý sa zaplietol do medzivládnej siete tajomstiev. Will musí nájsť spôsob, ako zachrániť celú rodinu. Čas stanovený únoscami beží a španielska polícia ho naháňa za vraždu, ktorú nespáchal. Will musí v spletitých uliciach Madridu rozpliesť konšpiračný labyrint. Komu môže veriť? Kto zabil jeho otca? A kde je záhadný kufrík, ktorý je kľúčom k bezpečnej ceste domov? Pri hľadaní odpovedí na tieto otázky Will objaví Luciu (Verónica Echegui), o ktorej nikdy nepočul, a ktorá mu chce pomôcť. Strata otca spojí ich sily, ale dokážu prekonať obrovské nástrahy skôr, než bude neskoro? (TV Markíza)

(viac)

Súvisiace novinky

Superman postaví Velkou čínskou zeď

Superman postaví Velkou čínskou zeď

11.02.2012

Uvidíme, co na to Čínská lidová republika :). Tak nebo tak, Edward Zwick pokračuje v přípravách svého nového historického eposu The Great Wall pro studio Warner Bros. a novou produkční společnost… (viac)

Henry Cavill je nový Superman

Henry Cavill je nový Superman

01.02.2011

Upozornil na sebe jednou z hlavních rolí v seriálu Tudorovci a fantasy Hvězdný prach, teď ho čeká velká hollywoodská budoucnost. Ještě letos ho uvidíme jako Thésea v starořecké fantasy Tarsema Singha… (viac)

Bruce a Sigourney jako soupeři?

Bruce a Sigourney jako soupeři?

05.08.2010

Bruce Willis se zřejmě snaží trumfnout Nicolase Cage v počtu přijatých filmových rolí. Začátkem září poletí do Španělska a svěří se tam do rukou Mabrouka El Mechriho, pro kterého se drama JCVD stalo… (viac)

Reklama

Reklama