Reklama

Reklama

VOD (1)

Erin (Drew Barrymore) má ironický zmysel pre humor a jej otvorenosť okúzlil Garretta (Justin Long). Iskra preskočila a je z toho plnohodnotná letná láska. Ale len do momentu, keď sa Erin bude musieť vrátiť do San Francisca a Garrett zostane kvôli práci v New Yorku. Lenže keď sa šesť týždňov radovánok nenápadne zmení v niečo hlbšieho, ani jeden z nich si nie je istý, že to chce ukončiť. A aj keď si z Garretta a z jeho vzťahu „cez telefón" kamaráti Box (Jason Sudeikis) a Dan (Charlie Day) robia žarty, nechcú svojho "kamoša" stratiť kvôli úletu s neistým koncom. Rovnako tak Erin je na Garretta upätá až príliš. A to sa nepáči jej vydatej sestre Corrine (Christina Applegate). Ale napriek rozdielnym mestám, opatrným kamarátom a rodine, tento pár možno našiel niečo ako lásku a s pomocou SMS a nočných hovorov, možno tú vzdialenosť prekonajú... (TV Markíza)

(viac)

Videá (13)

Trailer 1

Recenzie (305)

nash. 

všetky recenzie používateľa

Sympatická romantika, která nijak netlačí na pilu, vyhýbá se většině tradičních žánrových klišé a většinou jede v příjemně civilním módu. Občas ji osvěží, a občas ruší kromě samoúčelné vulgarity taky dva více méně trapní týpci, kteří tou svou oplzlostí naopak tlačí na pilu až moc a kdyby jich nebylo, bylo by to minimálně o stupěň lepší. Drew je opět výborná, s Justinem tvoří výbornou dvojku a dobře jim to spolu hraje. Občas se vydaří skvělá a zábavná scéna, občas padne skvělý vtípek. Rozhodne překvapilo v dobrém. ()

robbiee 

všetky recenzie používateľa

[imdb: 6.4/10] | me: Nevýrazné a nepotrebné. 103 minút nudy s jedným, či dvoma zábleskami vtipu. Množstvo zbytočných postáv, jednoznačný dej a jednoduchosť robia z toho filmu obyčajnú tuctovku, ktorá však nemá ani len náznak inovatívnosti a radí sa do kartotéky ako ďalší z milióna. Je to proste veľmi priemerný film, ktorý neprináša divákovi nič nové. ()

Reklama

ORIN 

všetky recenzie používateľa

O něco lepší než průměrná romantická komedie, i když celý příběh je založen vlastně na jediné premise (nefunkčnosti vztahu na dálku). Množství známých životních pravd (a filmových zmínek, potěší především na Top Gun) je celkem přiměřeně, parťáci hlavního hrdiny typicky "nechutní" a výstřední, tudíž snadno zapamatovatelní. Film má obrovskou výhodu (když odhlédnu od Drew Barrymore) v Justinu Longovi, který si pomalu ale jistě získává své pevné místo v amerických romantikách současnosti. Konkrétně v jeho kariéře je krásně vidět posun od teenage komedií k dospělejším a "serióznějším" projektům - Stáhni mě do pekla, Až tak moc tě nežere, After.Life a právě Dál než se zdálo. P.S. Já nemám rád žádné homosexuální filmy o stíhacích pilotech a open door policy preferuju na jiný způsob. :-) ()

spaceboyCZ 

všetky recenzie používateľa

Prvni pulka filmu spica, fakt ze jo. Clovek to hlta, skvele se bavi nad vtipnymi scenami a hlaskami a rika si, ze konecne zase komedie jak ma byt...navic jeste vzpomina na sve stare casy, kdy neco podobneho zazil (i kdyz vzdalenost byla ve stovkach km a nikoliv v tisicich mil :D ). Jenze jakmile se Garrett vrati z prvni navstevy u Erin doma, zacina cely film zklouzavat do jednoho velkeho klise, vtip se pomalu vytraci a vse upada do tradicni nudy :(. Skoda toho, prvni pulka je opravdu skvela, hudebni vyber taky bombasticky....jen mozna Barrymore je uz na takove role trochu stara, ale to ji odpustite, s Justinem tvori skvely par.. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Neskutocne zabavna romanticka komedia, ktora oplyva originalnou zapletkou, neskutocne sympatickymi postavami (Justin a Drew tvoria dokonaly par, vedlajsie komicke postavy su konecne zase raz komicke a nie otravne) a inteligentnymi dialogmi s mnozstvom popkulturnych odkazov. Fakt to vyzera ake keby niekto nasiel zapotroseny scenar kevina Smitha. Vysledok je ale lepsi ako keby ho sfilmoval on sam (napriklad jeho pokus o cistokrvnu mainstremovu romantiku Jersey Girl). Nechybalo vela a dal by som aj piatu hviezdu, ale v zavere tvorcovia trochu zbabelo cuvli späť a vysledok je tym padom len kvalitnym naplnenim zanrovej skatulky. Keby mali trochu viac odvahy zakoncit to netradicne, tak to mohl byt vo svojom zanri vynimocny film. 8/10. ()

Galéria (49)

Zaujímavosti (4)

  • Během a i po skončení natáčení byli Justin Long a Drew Barrymore partnery. (R´Hell)
  • Kapela, která Garetta (Justin Long) zaujme během koncertu a která se během filmu ještě několikrát objeví, se jmenuje The Boxer Rebellion. Tato kapela skutečně existuje a je z Velké Británie. (Posheidon)

Reklama

Reklama