Reklama

Reklama

VOD (1)

Zvieratá v zoologickej záhrade Franklin Park zbožňujú svojho láskavého ošetrovateľa Griffina Keyesa. Griffin, ktorý sa lepšie cíti v spoločnosti levov než v spoločnosti žien, usúdi, že v tomto zamestnaní si dievča svojich snov veru nikdy nenájde. Jedinou možnosťou je odísť zo ZOO a nájsť si zaujímavejšiu prácu medzi ľuďmi. Zvieratá však jeho zámery včas odhalia a v záchvate paniky sa rozhodnú porušiť prastaré pravidlá mlčania. Odhalia pritom svoje najväčšie tajomstvá - dokážu hovoriť! Aby Griffina nestratili a primäli ho zostať medzi nimi, rozhodnú sa mu udeliť špeciálne lekcie spoločenského bontónu, zoznamovania a dvorenia – a to všetko v rozkošnom zvieracom štýle. (TV JOJ)

(viac)

Zaujímavosti (14)

  • Počas nakrúcania filmu zahynula staršia žirafa. (Raccoon.city)
  • Film bol do kín distribuovaný pod krycím názvom "The Combo". (m.a.t.o.)
  • Ve filmu je možné najít odkaz na slavný americký pořad Faktor strachu (od r. 2001), a to ve scéně, kdy se Griffin (Kevin James) poprvé setká s Galem, jehož představitel Joe Rogen je moderátorem zmíněné reality show. Při rozloučení častuje Gala slovy „Těšilo mě“, načež mu Gale odpoví, že tato slova slýchá často. Stejná slova volí Joe Rogen při loučení se se soutěžícími. (Roby)
  • Dvojici medvědů si zahráli dva Hollywoodem zvířecí představitelé. Jerome je ve skutečnosti Bart the Bear, kterého můžeme znát z filmů jako třeba Dr. Dolittle 2 (2001) nebo Útěk do divočiny (2007), Bruce se jmenuje Honey Bump Bear a jde o medvědici, kterou se také zúčastnila natáčení komedie Dr. Dolittle 2 (2001). Medvědi jsou sourozenci, kteří se narodili v roce 2000 na Aljašce. (Prochy38)
  • Natáčení se zúčastnil tým specialistů American Humane Association's Film & Television Unit, který byl přítomen, aby zajistil bezpečí a blaho zvířecích herců během natáčení. Certifikovaná dozorčí Marissa Bellis dohlížela na pracovní podmínky zvířat a na dodržování přísných pravidel, která asociace vyžaduje. (Taninaca)
  • Film se natáčel v exteriérech Franklin Park Zoo v Bostonu ve státě Massachusetts. (Taninaca)
  • Chytrá opice, přesněji malpa, není v Hollywoodu žádným nováčkem. Ve skutečnosti se jmenuje Crystal a mohli jsme ji vidět například ve filmech Noc v muzeu (2006) nebo Pařba v Bangkoku (2011). (Prochy38)

Reklama

Reklama