Reklama

Reklama

Rick a Michonne pátrajú po akýchkoľvek zbraniach. Našťastie, onedlho narazia na zábavný park, kde vidia ozbrojených vojakov. Ak sa chcú zmocniť ich zbraní, musia riskovať svoje životy a eliminovať obrovské počet chodiacich krvilačných zombie. Medzitým v Alexandrii rastie strach zo Spasiteľov a netrpezlivá Rosita sama spriada plány, ako poraziť Neganov gang. Tara sa nevie rozhodnúť, či má Rickovi povedať o skupine pri mori, ktorá má vo svojom arzenáli veľký počet strelných zbraní. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (13)

Karamanlis 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V rámci siedmej série konečne trochu napínavejší a dynamickejší diel, v ktorom sa tvorcovia aspoň na chvíľu vrátili k prvotnej myšlienke seriálu - boju ľudí so zombíkmi, ktorí časom začali podliehať procesu rozkladu a sú čoraz menej konzistentní. Lovestory medzi Rickom a Michonne síce pôsobí stále nepresvedčivo, keď sú však tí dvaja spolu na scéne je to garancia nadchádzajúceho akčného diania. ()

AnthropOcean 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jedna z dnes už povestných vatových výplní, ktoré využívajú tvorcovia v každej sérii niekoľkokrát, čím zbytočne predlžujú divácku agóniu. "Are you fucking kidding me?" scéna, kedy od nás tvorcovia chcú aby sme boli tak infantilní a uverili, že Ricka nechajú umrieť v tejto bohapustej epizóde v zasranom lunaparku, are you serious? ()

Reklama

classic 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Rick a Michonne sú zaľúbení, až po uši, a išli spolu na MISIU, kde si dobre vrzli, boli na kolotočoch, našli veľké zásoby jedla + zbraní, ktorých stále nie je dosť, a taktiež museli zlikvidovať veľký počet „živých - mŕtvych” , lebo práve pod nimi, vedľa nich, oproti nim, sa nachádzali tieto zbrane. Taká uvoľnená epizódka, kde novodobí, atypickí „Rómeo a Júlia” , alebo lepšie povedané, drsnejšia verzia by znela Bonnie a Clyde, tak ONI sa správali, ako mladí pubertiaci, boli v strašnej POHODE, aj keď mali za chrbátom, odvekých rivalov, ktorí im znepríjemňujú životy. Na mysli nemám spasiteľov, na čele s brutálnym sympaťákom Neganom, ale tých, ktorých spomínam v úvode recenzie. Pakovia tentokrát boli držaní na uzde. Moja kočka Rosita behala a zháňala čokoľvek, s čím by tomu hajzlovi vystrelila mozog z hlavičky - makovičky, ale nemala úspechu. Ale ja vravím : „Snaha sa cení” ! Celkom obyčajne - neobyčajná časť, ktorá nič nového nepriniesla, ale bola celkom znesiteľná, ale tí dvaja krásavci by sa mali konečne začať krotiť ! ()

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Přidal jsem hvězdičku, protože se zde nevyskytoval Eugene, ale výše jsem jít nemohl, příběh se prakticky nepohnul, po komplikovaném sběru zbraní jsme znovu v bodě 0 a tvůrci se opět vykašlali na pravidla, která sami nastavili. Nemrtví pronásledují auto s vypnutým motorem a ignorují střelbu. Chápu, vše pro napětí, však jsem si taky málem okousal nehty do krve. ()

Galéria (19)

Reklama

Reklama