Reklama

Reklama

Kňaz Gabriel Stokes nezatvoril mestskú bránu Alexandrie a obrovské hordy krvilačných zombie sa valia do ulíc doteraz bezpečného, pokojného a mierumilovnho mesta, aby v ňom rozsievali smrť. Rickova skupina sa ešte ani nestihla spamätať zo smrti Rega Monroea a Peta Andersona, a už musí vymýšľať plán záchrany svojho útočiska, ak vôbec nejaký existuje. Rickovi ľudia sa snažia zachrániť Alexandriu tak, že odkláňajú prúdiace nekonečné davy monštier späť za hradby mesta do lesov. Nečakané tragické udalosti im však skomplikujú aj tento ťažko uskutočniteľný plán. (TV JOJ)

(viac)

Zaujímavosti (5)

  • Zábery z mesta Alexandria sa natáčali v Senoii, štát Georgia, kde bolo tiež natočené fiktívne mestečko "Woodbury". Nebolo to vo Washingtone, ako si niektorí myslia. (molcan2)
  • Začiatok si berie inšpiráciu z komiksu "Živí mrtví 14 - Není úniku". Morgan (Lennie James) má dokonca aj kúsok dialógu, ktorý obsahuje presne tie slová, ktoré sú v komikse. (molcan2)
  • Greg Nicotero uviedol, že v tejto epizóde je najviac zombie komparzistov v porovnaní s akoukoľvek inou epizódou. (molcan2)
  • Keď AMC oznámilo 6. sériu, producenti tvrdili, že majú nápady rozvinuté až do 12. série. Seriál ale nakoniec skončil 11. sériou. (molcan2)
  • Prvý diel seriálu, kde sú použité čierno-biele scény. (molcan2)

Reklama

Reklama