Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na farmě probíhá Daleův pohřeb, úderné komando likviduje všechny nemrtvé v okolí a opravuje ploty okolo pastvin, Hershel oznamuje své rozhodnutí přestěhovat celou skupinu do svého domu a Rick organizuje obranu farmy. Rick se bez ohledu na názory ostatních rozhoduje k druhému pokusu o vysazení vězně mimo dosah farmy, musí se také postarat o Carla, který se obviňuje z Daleovy smrti. Shane se postará o zajatce po svém a vrací se na farmu s připravenou historkou a upraveným obličejem. Rick, Daryl a Glenn s ním následně vyrážejí do lesa na hon za domnělým uprchlíkem, Daryl má však o Shaneově příběhu vážné pochyby. Je to ale Rick, kdo brzy zjistí, že má Shane úplně jiné plány. (Necrotongue)

(viac)

Recenzie (20)

Loki_Six 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"No more kid stuff. I wish you could have the childhood I had, but that's not gonna happen. People are gonna die. I'm gonna die. Mom... There's no way you can ever be ready for it. I try to be, but I can't. Best we can do now is avoid it as long we can, keep one step ahead. I wish I had somethin' better to say - somethin' more profound. My father was good like that. But I'm tired, son." ()

Nick321

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Opět- rozhovor Lori se Shanem byl pro následující děj dost zásadní. Lori stále nechápe, s kým mluví, myslí si, že když začne znovu vytahovat minulost, že tím všechno urovná, ovšem Shaneovi to dá nový podnět k pokusu o vraždu Ricka. Hloupý člověk může nerozvážnými akcemi udělat velké zle ve skupině, ve které panuje tak napjatá nálada. ()

Reklama

molcan2 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Shane sa zbláznil a oslobodil rukojemníka, aby ho mohol zabiť, a potom sa zranil, aby sa mohol tváriť ako obeť. Rick, Glenn a Daryl ho idú hľadať. Rozdelia sa na dve časti. Daryl a Glenn zistili, ako sa rukojemník premenil na chodca a krv na strome, čo viedlo k Shaneovi a Rick prišiel k vlastným záverom, ale nechce bojovať so svojím priateľom v bitke zbraní, namiesto toho čaká, kým Shane zníži svoju ostražitosť, aby ho vyradil nožom. Potom sa objaví Carl a zabije chodca Shanea s istým zaváhaním. Carl sa svojho otca nepýtal, možno v ďalšej epizóde. Rick sa rozhodol pre voľbu, ktorá ho udržala nažive a spolu s ním aj jeho rodinu. Nebola to zlá voľba, ale bola zlá, rovnako ako to, čo chcel urobiť Shane. Táto situácia s chodcami, ktorí sa potulujú okolo. Dávalo by zmysel, keby ľudia stratili svoju ľudskosť a boli v blízkosti diabla. ()

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Takhle má vypadat pořádná epizoda! Nenudí, naopak je plná napětí a výborně zvládnuté akce, nechybí ani závěrečný zvrat, není si na co stěžovat. Tentokrát jsem neměl čas ani chuť přemýšlet o jiných věcech, protože jsem se musel plně soustředit na extrémně zajímavý děj. ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (7)

  • Michael Zegen považuje prechod z človeka na zombie za "plný zážitok z Walking Dead". (molcan2)
  • Keď sa s Darylom (Norman Reedus) rozprávajú o svojich plánoch s Randallom (Michael Zegen), Rick (Lincoln) povie, že ho vezmú do Senoie. Senoia v Georgii je to isté mesto, v ktorom sa natáčalo mnoho sezón. Medzi scény natáčané v Senoii patrí Woodbury, časti oblúka Terminus, Alexandria a ďalšie. Senoia je tiež domovom reštaurácie "Nic and Norman's", ktorú otvorili Norman Reedus a výkonný producent Greg Nicotero. (molcan2)
  • Kontaktné šošovky, ktoré Michael Zegen nosil, mu tak veľmi pálili oči, že mu ich museli odstrániť. Efekty očí zombie boli vytvorené dodatočne pomocou CGI. (molcan2)

Reklama

Reklama