Reklama

Reklama

Spy Kids 4: Stroj času

  • Česko Spy Kids 4D: Stroj času (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

Marissa Wilsonová (Jessica Alba) má všetko, po čom túži - úspešného a atraktívneho manžela Wilbura (Joel McHale), nádherné bábätko a dve úžasné a bystré nevlastné deti. Lenže nič nie je také ružové, ako sa zdá. Jej malá dcéra si robí, čo chce, dvojčatá Rebecca a Cecil (Rowan Blanchardová, Mason Cook) ju neznášajú a manžel ani nezistil, že doma žije so špiónkou. Marissin rodinný život sa skončí vo chvíli, keď ju povolajú do akcie, pretože šialený zloduch (Jeremy Piven) chce ovládnuť svet. Keď sa do záchrannej misie zapoja aj Rebecca s Cecilom, spoznajú pravú totožnosť svojej macochy. Všetka zábava sa však skončí, keď musia spoločne vymyslieť plán, ako zneškodnia zloducha, zachránia stroj času a osud celého ľudstva. (TV JOJ)

(viac)

Videá (23)

Trailer 2
Trailer 2
D: angličtina T: čeština
02:06
Trailer 1
Trailer 1
D: angličtina T: čeština
02:27

Súvisiace novinky

Machete vás opět vykuchá

Machete vás opět vykuchá

08.02.2012

První Machete potěšil. Přímočará řezničina si určitě našla víc fanoušků než infantilní výplachy typu Spy Kids 4D: Stroj času, takže Robert Rodriguez dělá dobře, že pokračuje v načaté trilogii.… (viac)

Rodriguez a superhrdinové

Rodriguez a superhrdinové

04.08.2010

Jednou už komiks na plátno převáděl, ale Sin City hrdinům v přiléhavých trikotech nepřeje. Robert Rodriguez však možná vstoupí do světa Marvelu – prostřednictvím spin-offu Deadpool. Studio 20th… (viac)

Nahradí Jackmana Neil Patrick Harris?

Nahradí Jackmana Neil Patrick Harris?

01.11.2009

Nelekejte se, není řeč o roli Wolverinea. Hugh Jackman však s díky odmítl nabídku Billa Mechanica a Adama Shankmana, producentů nejbližší oscarové show (na jaře bude Hugh natáčet sci-fi The Real… (viac)

Reklama

Reklama