Reklama

Reklama

Archer

(seriál)
Trailer
USA, (2009–2023), 53 h 53 min (Minutáž: 21–65 min)

Tvorcovia:

Adam Reed

Hrajú:

H. Jon Benjamin, Judy Greer, Chris Parnell, Aisha Tyler, Jessica Walter, Jeffrey Tambor, George Coe, Maggie Wheeler, Adam Reed, René Auberjonois, Joan Van Ark (viac)
(ďalšie profesie)

Série(14) / Epizódy(143)

James Bond není jediným agentem pod sluncem, dalším takovým bojovníkem je Sterling Archer. Atraktivní agent slavné tajné služby ISIS. Avšak Archer není jen tak obyčejným agentem. Místo toho, aby neustále zachraňoval svět před zničením, raději utrácí většinu prostředků z konta přiděleného k čerpání při plnění misí za alkohol, stylové oblečení a hlavně za luxusní lehké děvy. Vše mu prochází jenom díky tomu, že jeho matka je šéfkou celé tajné organizace ISIS. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (131)

Wade 

všetky recenzie používateľa

Tohle je zatím fakt pecka. Celá parta z ISIS je perfektní a Archer je neuvěřitelný špionský kladivo. Mám zatím za sebou 2 série a seriál má fakt blízko k tomu dostat se do top 10. Po 3 sérii Archer zařazen do top 10. 1.série 5/5 --- 2.série 5/5 --- 3.série 5/5 --- 4.série 5/5 --- 5.série AV 5/5 --- 6.série 4/5 --- 7.série 5/5 --- 8.série AD 5/5 --- 9.série DI 5/5 --- 10.série 1999 4/5 --- 11.série 5/5 --- 12.série 4/5 --- 13.série 4/5 --- ()

Kozy9 

všetky recenzie používateľa

Archer je skrytý poklad. Pôsobí, akoby nemal s tvorbou klasických kultových seriálov pôvodom z USA nič spoločného. Hlavné postavy niesu konečne rodinka či priatelia, nevystupuje tu tučný hlúpi otec a starostlivá utrápená matka. Animácia pôsobí príjemne, celý seriál vyznieva ako komix. Každý dialóg je dotiahnutý ku dokonalosti, nepôsobí umelo a možno aj to je jeden z dôvodov, prečo som počas sledovania nepocítil ani jedno miesto kde by nastalo ticho alebo by sa akcia, či svižné dialógy pozastavili. Konečne "amíci" vydali niečo čo je iné, dačo kde sú vtipy stále drsné, ale viac sofistikované, niečo čo možno nieje také jednoduché ako simpsonovci či family guy, ale o to viac zaujímavé. Neskrývam svoje nadšenie: 95%. ()

Reklama

campix 

všetky recenzie používateľa

Hodně divoká a uřvaná seriálová odpověď na všechny tajné agenty světa. Ze začátku mi chvilku trvalo než jsem si zvyknul na styl animace a také tempo jakým se tu jede, ale postupem času jsem si Archera a všechny okolo něj hodně oblíbil. Škoda, že po 6té sérii viditelně dochází dech a ani změna prostředí díky laciné scénáristické berličce nic nezachraňuje. Poté se vše vrací do zajetých kolejí, ale vrchol seriálu je někde mezi třetí až pátou sérií. ()

TeeAge 

všetky recenzie používateľa

|| Scenár: Adam Reed | Hudba: Scott Sims, Mel Young, The Killer | Distribúcia: FX | Štúdio: Floyd County Productions, Radical Axis, FX Productions || Napriek čirej sprostosti a samoúčelných dejových postupov je Archer zábavnou záležitosťou vďaka premyslenému príbehu a hromade slovných a činných vtipov. Vzľadom k tomu, že je seriál animovaný, zážitok je silne závyslý od dabingu. Maďarský je viac, než podarený. 85% --- Po siedmych sériách pre mňa kultová záležitosť, ktorá sa bude za 20 rokov premietať na nočných školách :D | Blu-Ray, THX, HU DTS | ()

Piri 

všetky recenzie používateľa

Vtipný a satirický seriál s vtipne podaným čiernym humorom a sexi agentky. Prevážna väčšina je vydarená. Druh animácie mi neprekáža. Coolová zvučka. Avšak od 8. série to dostalo nový layout, hneď mi to bilo do očí, príliš veľa detailov, aj vo zvučke tá chôdza bola presnímkovaná a takisto farebné pruhy, neviem načo tam kydli tie textúry. Nemá to ten pôvodný drive a nádych retro grafiky, taktiež prehnane začali používať 3D. Neviem prečo čo je dobré musia meniť. Chápem aj to, keď scenáristi vyhorejú, ale keď je raz dobre postavený námet, nemá sa to čo meniť. 8. séria a neskoršie sú už mimo realitu. Do 7. série to mohlo pokračovať vlastne donekonečna. Neviem čo to autorov napadlo, spraviť Archera pomaly na všetky štýly (Archerov sen, ostrov, vesmír), vezmeme všetky postavy a dáme ich do nového prostredia a času, fakt geniálne. Už čakám, kým z nich spravia SG-1 tím.. Ale vesmírna séria bola vydarená (keď odmyslím pôvodný námet), nebolo by vôbec zlé keby spravili obdobný animovaný scifi seriál. Musím pochváliť výborný český dabing, na ktorom si dali evidentne záležať, aj keď niektorí vyčítali tvorcom preklad, v podaní M. Holého, J. Zenáhlíkovej, M. Steinmasslovej a ďalších. Réžia Kateřina Březinová. ()

Galéria (479)

Zaujímavosti (12)

  • Vzhled postav seriálu je inspirovaný skutečnými lidmi, obvykle přáteli scénáristů či herců ze seriálu. Amber Nash (Pam) má za sousedku Candi McElhannon, "skutečnou" Pam, Lucky Yates (Krieger) je skutečným předobrazem pro postavu Raye. (Tom Riddle)
  • Ve 3. sérii ve 4. epizodě s názvem „The Man From Jupiter“ se objevuje postava Burta Reynoldse, kterou i sám namluvil. (Rominator)
  • V každé epizodě se alespoň jednou ozve zvuk kostek ledu cinkajících o sklenici. (Tom Riddle)

Súvisiace novinky

Seriálové popravy a znovuzrození

Seriálové popravy a znovuzrození

23.12.2011

Skončila nám podzimní televizní sezóna a kabelovky vyhodnocují čísla sledovanosti. Které seriály dostanou povolení pokračovat a které budou nemilosrdně zaříznuty? Nejdříve k těm úspěšným: Dexter bude… (viac)

Reklama

Reklama