Reklama

Reklama

Majú mená slávnych talianskych renesančných umelcov, ovládajú zbrane japonských ninjov a zbožňujú pizzu. Ninja korytnačky sú obrovský fenomén, ktorý sa zrodil predne pred tridsiatimi rokmi ako čiernobiely komiks. Mesto New York zúfalo potrebuje hrdinov. Ovláda ho totiž strach a všetkého schopný Shredder, ktorého pozícia vládcu podsvetia je úplne neotrasiteľná. Až kým sa v mestskej kanalizácii vinou nepodareného genetického experimentu neobjavia štyria bojovníci v pancieri s mimoriadnymi schopnosťami. Tam, kde sú Michelangelo, Donatello, Leonardo a Raphael nesmie chýbať ani zvedavá reportérka April (Megan Fox). Spoločne odhalia Shredderove desivé plány na rozšírenie jeho impéria a rozhodnú sa ich vlastnými, výrazne vylepšenými silami prekaziť. (TV Markíza)

(viac)

Videá (16)

Trailer 1

Recenzie (928)

hirnlego 

všetky recenzie používateľa

Aby nedošlo k nějaký zbytečný mejlce, bylo by dobrý opravit název na "Jak hluboko do krunýře jdou zarazit Rafaelovy koule?", to to vystihuje mnohem líp (a zrovna ty jeho jsem mívala nejradši, takže nedík dvojnásob). Vtip začal a skončil zhruba s Batmanem, pak to až na pár světlých chvilek spíš bolelo (mongoloidní negr Michelangelo). Ke konci už to byly normální jatka mýho skvěle vytříbenýho vkusu, který zachraňoval jen Fichtner v upnutym černym trikotu (to by vůbec měla bejt povinná výbava každýho pánskýho šatníku). ___ Přistupovala jsem k tomu naprosto bez předsudků, třebaže kluci jsou digitální (já chci maso v kostýmu) a točil to ten pičus nešikovnej Liebesman, ale ani zdaleka to nestačilo. Tak nasrat. ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Sklamanie. V detstve som miloval aj seriál aj filmy, ale toto ma nebavilo. A režisérovi s takým menom som dôveroval. Som rád že som na tom nebol v kine. Filmu asi ublížilo najviac to, že trištvrte filmu bolo len vysvetľovanie, ako korytnačky vznikli. Sensei vyzeral strašne zle, ale to asi preto, že obrý potkan nemôže vyzerať dôveryhodne. Donatello vyzeral tiež ako debil. Videl som ho prvý krát s takými brýlami. Shreder zas ako transformer. Vtipy asi tiež boli šité pre ľudí do 18 rokov, lebo som sa zasmial jedine scénke s Meganiným zadkom. Nízke hodnotenie dávam hlavne prehnanému sci-fi ako napríklad Shrederove ostré nože prejdú oceľou na mrakodrape ako maslom a podobne. Ak by sa plánovala ďalšia časť, znovu by som aj po tomto sklamaní očakával skvelú časť, keďže by sa už film mohol venovať hlavne deju a príbehu a nie vysvetľovaniu. ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všetky recenzie používateľa

Kdybych neměl tak rád původní seriál, byl bych přísnější, ale musím uznat, že jsem se nemusel nasrat, jak u Transformers: Zánik. Svůj koncept si Mutant Ninjas naštěstí drží, takže i když by se dalo polemizovat o vhodnosti zfilmování nečeho podobného, nemám potřebu vyfuckovat tento film. Narozdíl od Megan Fox. 50% ()

tron 

všetky recenzie používateľa

"Videla si to video, kde mačka hrá na klavír paličkami?" Ja som spokojný. Dokonca aj s Megan Fox. Je to presne taká blbosť, aká to vždy bola, ale tentoraz zhmotnená s pomocou megalomana Baya a teda za tomu odpovedajúci peniaz. Takže rozhodne žiadna lacnota. Akože zrovna Bergman to fakt nie je. Ale ja som na nindža turtleskách vyrastal (bol som Donatello a mal som plno plagátov a samolepkových albumov a chcel som skejbord) a môžem spokojne skonštatovať, že je to v pohode film. Takmer až 70 %. Jasné, je tam plno logických nezmyslov, ale to asi nikto normálny v takomto filme riešiť nebude . Dvojka je svojím spôsobom ešte o čosi vydarenejšia, nakoľko sú v nej veci, ktoré sa do jednotky nevopchali (Krang, Technodrom, Casey...). "Neboj sa, je to len maska." ()

Frajer42 

všetky recenzie používateľa

A trošku lepší než jsem čekal. Počkal jsem si samozřejmě na tu nejvyšší kvalitu, kterou moje gigantická televize zvládne přelouskat, protože podobné blockbustery nemá smysl vidět v kvalitě nižší. V dětství mě vše se želví tématikou poněkud minulo, takže moje chabé znalosti obsahují pouze informaci, že nějaké želvy ninje jsou. Příběh nemá smysl rozepisovat, ten je enormně debilní. Dialogy stojí také za hovno a bohužel jich není málo. Megan Fox mám rád, protože je to číča. Ovšem jako herečka je vhodná maximálně do lepších vedlejších rolí. Celý film prostě neutáhne a tady se to nepěkně ukázalo. Zde nejlépe hráli ti 4 retardi s krunýřem, potkán a ten plešárd v super obleku. Ostatní nestojí za zmínku. Akce se zpočátku odehrává v naprosté tmě, takže to chce extrémně dobrou představivost, abyste si představili alespoň něco. Jedna před závěrečná naháněná na sněhové skluzavce to do značné míry kompenzuje. Tahle scénka se mi líbila opravdu moc. Naopak třeba takový humor je zde absolutně trapný a vhodný jen pro ty nejmenší z nejmenších a možná i oni jsou na něj příliš velcí. Sečteno a podtrženo. Snímek je sice vydatná blbost, ale to se přeci dalo čekat. Mockrát jsem si během stopáže klepal na čelo s enormní stupidity snad všeho, ale výrazněji jsem se nenudil. Takové slabší 3 * tady tedy zanechám. ()

Galéria (206)

Zaujímavosti (24)

  • Kevin Eastman, jeden ze dvou autorů původního komiksu, řekl, že filmy Pěst legendy (1994) a Zátah (2011) měly vliv na bojový styl, který nindža-želvy ovládají. (Zdroj: comicbookmovie.com) (ČSFD)
  • Asi 15letí mutanti byli původně želvami nádhernými (Trachemys scripta elegans), které se mohou dožít i 40 let. Pohlavně dospívají ve věku 2–5 let, tudíž čtveřice nindžů rozhodně není v pubertě. (Zdroj: 2.ljworld.com) (ČSFD)
  • Okrem New Yorku, kde prebiehala väčšina natáčania, navštívil filmový štáb aj štáty Alabama a Kalifornia. (MikaelSVK)

Súvisiace novinky

Želvy Ninja se vrací do akce

Želvy Ninja se vrací do akce

23.03.2015

Loňský reboot Želv Ninja vydělal skoro půl miliardy dolarů. April s tváří Megan Fox (Transformers) se tak samozřejmě vrátí, a s ní i čtyři ústřední zelení hrdinové. Premiéra druhého dílu nás čeká 3.… (viac)

Zombie vs. Roboti. Protože proto.

Zombie vs. Roboti. Protože proto.

10.01.2015

Michael Bay kdysi založil firmu Platinum Dunes, která produkuje především malé horory. Loni ale zrebootovala Želvy Ninja a byl z toho její zatím nejvýdělečnější film, takže není divu, že se vrhá na… (viac)

Bay a jiná galaxie

Bay a jiná galaxie

31.08.2014

Zatímco Michael Bay (Transformers: Zánik) stále neodhalil, co hodlá do budoucna režírovat, jeho producentská kariéra nabírá další a další projekty. Po letošních Želvách Ninja a thrilleru Očista:… (viac)

Želvy Ninja se vrátí už za dva roky

Želvy Ninja se vrátí už za dva roky

11.08.2014

Ve studiu Paramount Pictures si do poslední chvíle nebyli jistí, jestli budou mít nové Želvy Ninja úspěch nebo ne. Zámořští kritici film strhali a ostatní reakce také nejsou zrovna nadšené, o platící… (viac)

Reklama

Reklama