Reklama

Reklama

Nastávajúci otec Peter Highman (Robert Downey Jr.) sa teší na príchod svojho prvého potomka, ktorý je plánovaný už o päť dní. Ponáhľa sa, aby chytil let z Atlanty domov a mohol byť s manželkou pri pôrode. Všetky jeho plány sa ale zmenia, keď na letisku stretne snaživého herca Ethana Tremblaya (Zach Galifianakis), ktorý k sebe priťahuje katastrofy ako magnet. Muži sú si podobní ako deň a noc. Peter je uhladený, usporiadaný manžel, ktorý má sem tam ľahko problém so sebaovládaním. Ethan je buď retardovaný, alebo z inej planéty, možno všetko dohromady. Každopádne je to rozporuplný človek, ktorý Peterovi urobí scénku v lietadle, vďaka ktorej majú obaja zákaz lietania. Peter nemá inú možnosť než nasadnúť do Ethanovho auta a spolu s ním a jeho psom sa vydať na dlhú cestu. Počas nej dôjde k zničeniu niekoľkých áut, jedného priateľstva a predovšetkým Peterových už tak dosť pošramotených nervov ... (TV Dajto)

(viac)

Videá (4)

Trailer 3

Recenzie (855)

Skejpr 

všetky recenzie používateľa

"Hele, vole, tvůj pes honí"... Neuvěřitelně okatá sázka na jistotu a spolu s ní hrozné zklamání. Zatímco Pařba ve Vegas byla spontánní a navzdory vší té zhovadilosti, která se v ní odehrávala, byla vlastně velmi inteligentní. Na doraz je oproti ní vypočítavé, neupřímné a navíc ne moc zábavné. Bere si to nejokatější a nejprovařenější z nezávislých hořkých komedií a road movie a kombinuje to s tím nejprůměrnějším z klasických hollywoodkých rychlokvašek, kterých vznikají tucty do roka (film typu Vrahouni, Exmanželka za odměnu a spousty dalších, které k nám díky bohu ani nejdou). Výsledek je roztahaný nedodělek, který není ani z poloviny tak vydařený, jak by si sám přál být a už vůbec ne tak zábavný. A snaha tvůrců přesvědčit nás o pravděpodobnosti vzniku přátelství mezi hlavními hrdiny je o to bolestivější, o co evidentnější je, že je naprosto vymodlená a nefunkční... ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $65miliónovTržby USA $100,539,043Tržby Celosvetovo $211,739,043Tržby za predaj Blu-ray v USA $9,991,625Tržby za predaj DVD v USA $29,577,776 ║ Todd Phillips je strašne neobratní režisér, čo mi dokázal zo svojimi počinmi už niekoľko krát, lebo za každým má dobrý námet ale nedokáže ho naplno využiť, nuž tu mal šťastie na to že si dvojica Robert Downey Jr. a Zach Galifianakis si dobre zapasovali a že scénaristi vymysleli dosť dobrých frkov, ktoré sú fakt úderné. /videl v kine: 60%/ ()

Reklama

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Todd Phillips sa pekne rozbehol.Po minuloročnej pecka Hangover prichádza s ďalším nárezom a opäť so Zachom Galifianakisom.K Zachovi sa pridá aj sympaťák Robert Downey Jr. a hneď máme skvelo hlavné duo.Dej je opäť štýloví a film je super blázniví.Presne tak ako pri Hangover len tu som sa nasmial o trochu menej.Rozhodne stojí za pozretie.Scená s kávou je fajnovo dobrá :-) 85% - 4* ()

Pethushka 

všetky recenzie používateľa

A zase se k nám vrací skvělý komik Zach Galigianakis a zase je vybaven kopou skvělých hlášek a vtípků. On to semnou prostě umí a pro road movie je tou nejlepší volbou. Nemohu si ale zase odpustit porovnání s Pařbou ve Vegas, která nasadila laťku opravdu vysoko. A ač má Na doraz nejednu briliantí scénu, na Pařbu prostě nemá. Je to 4,5*. ()

Cappuccino 

všetky recenzie používateľa

Nemôžem si pomôcť, ale v porovnaní s (zatiaľ) trilógiou Hangover, Deadline je lepšia ako trojka, rovnako dobrá ako dvojka a horšia než jednotka. Čo koniec koncov nie je vôbec zlý výsledok. Zachova postava opäť charakteristicky naväzuje na Alana z Hangover, ktorý ma mimo iného rovnakého rejžu - Todda Philipsa. Celkom slušná road movie so sympatickou dvojkou, nič veľkého ale neočakávajte. ()

Galéria (49)

Zaujímavosti (25)

  • Mezi oběma hlavními představiteli panovala už od prvního setkání dokonale trapná chemie jako ve filmu. "Zabloudil jsem na kole k Robertovi domů a přišel jsem pozdě a zpocený," vzpomíná Zach Galifianakis (Ethan Tremblay). "Pak jsem se hanlivě vyjádřil o herečce, se kterou kdysi žil. Bylo to divné." (movieband)
  • Režisér a producent filmu Todd Phillips si ve filmu zahrál postavu Barryho, muže v domě dealera marihuany. (oje)

Súvisiace novinky

Oscarová komedie od tvůrce Pařby?

Oscarová komedie od tvůrce Pařby?

02.10.2009

Čím dál lepší obsazení nabírá nová road trip komedie Todda Phillipse Due Date, kterou se režisér pokusí navázat na mimořádný úspěch své Pařby ve Vegas. V produkci studia Warner Bros. si Robert Downey… (viac)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené