Reklama

Reklama

Ooops! Na čierno.

(relácia)
Talk-show / Komédia
Slovensko, 2009, 45 min

Obsahy(1)

Zábavný týždenník pod názvom "OOOPS! Na čierno." je plný vtipných dokrútok, krátkych skečov v štúdiu i pesničiek v podaní Sväťa Malachovského a René Štúra. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (18)

anderson odpad!

všetky recenzie používateľa

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: STV 1 = 17.9.2009 - chlapcom ich talent neberiem, ale ani tento reštart na našej verejnoprávnej im nevyšiel. SORRY. (19.9.2009) ()

Reklama

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

René Štúr a Svätopluk Malachovský, dvaja šašovia, ktorí ale nie sú vôbec zábavní. Ich pokusy o humor sú tak kostrbaté a primitívne, že je človeku až trapne, že sa na to vôbec pozerá. Ako hovoril môj dedo: Vtipov plno, srandy žiadnej. Nechápem ako je možné, že si to sami neuvedomia a radšej sa na to nevykašľú. Ale však stejne im to za pár týždňov zrušia. Veď to nemôže mať žiadnu sledovanosť. "Ooops! Na čierno" či na bielo stále je to odpad! ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Nebolo to až tak zlé, ale chýb tam bolo veľa. Najviac ma obaja zabavili na jednom galavečeri, myslím, že to bolo pri odovzdávaní cien OTO (Osobnosť Televíznej Obrazovky). Tam nemali chybu a za to vystúpenie by som im dal 100%. Lenže ak mám hodnotiť tento počin, tak je to bieda. Dokonca ani tá telenovela ma tak nebavila v ich podaní. Nebavili ma ani tie kecy v štúdiu a ani tá hudba. Záblesky srandy tam boli. Niekedy im vyšli niektoré časti veľmi dobre, ale po väčšine to bol podpriemer zábavy. Pripadalo mi to ako pokus o znovuoživenie relácie S.O.S., lenže v novom šate. Toto nevyšlo ani zďaleka. Nemalo to tú šťavu. 35% je odo mňa, viac by asi nebolo správne. ()

Galéria (2)

Reklama

Reklama