Reklama

Reklama

Ranná show Adely a Sajfu

(relácia)
Talk-show
Slovensko, 2009, 43x120+?x60 min

Obsahy(1)

Televízna relácia, ktorá prináša naživo v televíznej podobe obľúbenú rannú šou známeho slovenského rádia. Adela Banášová a Matej "Sajfa" Cifra vedú spolu zábavný program, do ktorého si vždy pozývajú zaujímavých domácich i zahraničných hostí z rôznych oblastí spoločenského života. Program charakterizuje odľahčený, svojský a vtipný štýl, ktorý je miestami jemne provokatívny. (Marek1991)

(viac)

Recenzie (18)

kingik 

všetky recenzie používateľa

Moderátorská dvojice si vede zdatně, ale v podstatě není příliš jasné co od tohoto pořadu očekávat. Zvolení hosté nejsou příliš zajímavý a občas je moderátoři dostanou pod tlak a v přímém přenosu to není nezajímavé, ale většinou je to tlachání o ničem. V sekci nazvané "když se vypnou mikrofony" ukazují moderátoři tak trochu svou pravou tvář a občas je práce nebaví nebo si i zanadávají, ale umírněnější se zdá být Banášová. Mně tento pořad nudí, rádio neposlouchám a připadá mně dost stereotypní pravidelně tuhle moderátorskou dvojku sledovat, ale jednou za čas se to dá vydržet. ()

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Drevák Matej Cifra a nosatá Adela Banášová si momentálne naplno úžívajú svojich pätnásť minút slávy. Z dôvodov, ktoré ja naozaj nedokážem pochopiť, sa z nich stali na Slovensku mediálne hviezdičky najväčšieho kalibru. Takže si zmysleli, že svoju rannú reláciu, ktorú moderujú vo Fun Rádiu, budú naživo vysielať aj ako televíznu talk-show. Tento hybridný formát sa však do televízie vôbec nehodí, a to ani do tak povrchnej a žánrovo úpadkovej ako je TV JOJ. Je to nedynamické a nezaujímavé. Odpad! ()

Reklama

Smok odpad!

všetky recenzie používateľa

Osobne sa ráno radšej dozviem aké bude počasie, alebo kde sa tvoria zápchy, ale nie sa dívať na "nezáväznú" komunikáciu týchto dvoch zjavov, keď sa mikrofóny vypnú. Trochu mi uchádza, čo mi táto relácia vlastne má dať? Počúvať to v aute po ceste do práce by bolo logické, ale ísť s tým na obaz? JOJ logicky vo mne ráno stráca diváka a idem radšej sledovať havarovaného mimozemšťana a jeho novinky zo šoubiznisu na konkurenčnej tv, aj keď to tiež nie je extra výhra... ()

anderson 

všetky recenzie používateľa

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: JOJ = 17.8.2009 - Experiment, ktorý JOJ nevyšiel. A to predovšetkým preto, že si niekto myslel, že samotná účasť moderátorov na obrazovke je samonosná a bude diváka zaujímať. Pozerať sa však na "tliachanie" týchto dvoch zjavov počas "vypnutých mikrofónov" je únavné a nudné. A ja teda ráno mám úplne iné starosti ako sa na nich ešte aj dívať. Takže šup späť do rádia a ráno vysielajte trebárs nejaké videoklipy. TELERÁNO na Markíze (najmä vďaka tej škrate Kollárovej) je rovnako zdegenerované, ale aspoň sa dozviem aké bude počasie ... (23.9.2009) Dnes ráno JOJ odvysielala posledné vydanie tohto hybridu v plnej dĺžke. Od 26.10. 2009 bude JOJ túto reláciu vysielať iba každý pondelok v skrátenej stopáži. (16.10.2009) ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Vysielať v televízii šou, ktorá ide v rádiu to bol zaujímavý inovatívny nápad. Myslím, že do určitej miery aj vyšiel. Túto šou beriem ako podpriemernú, ktorá občas pobaví a tak to vyzeralo aj v televízii. Myslím, že mierne obstojné. Nebola to žiadna hrôza aj keď to často nudilo, ale splnilo to účel v tom, že to ukázalo naživo moderátorov v akcii a tiež aj ich hostí a miesto kde sa to odohráva, čím splnilo mnohým divákom zvedavé túžby. ()

Galéria (7)

Reklama

Reklama