Reklama

Reklama

Vo chvíli, keď Jamie (Jake Gyllenhaal) zanechal medicínu, stal profesionálnym flákačom. Jedinú vec , ktorú dokáže robiť poriadne, je balenie dievčat. Keďže tento talent potvrdzuje, že má silné presvedčovacie schopnosti, Jamie sa nechá zlákať veľkým farmaceutickým koncernom, aby ho reprezentoval a vnucoval jeho výrobky lekárom aj pacientom. A práve v čakárni u lekára stretne krásnu a zmyselnú Maggie (Anne Hathawayová). Dohodnúť si rande stihne Jamie za niekoľko minút a rovnako dlho trvá, kým sa ich vzájomné romantické oťukávanie skončí v posteli. Maggie je pacientkou v prvej fáze Parkinsonovej choroby a cíti, že na všetko v živote jej zostáva už málo času. Vo chvíli, keď sa začnú spolu intímne zbližovať, vstúpi do ich života viagra. Jamie totiž nie je práve vo forme, a tak mu Maggie navrhne, aby vyskúšal motor na erekciu, ktorý jeho zamestnávateľ práve vyvinul. Jamie, bohatší o vlastnú skúsenosť, začne modrú pilulku predávať ako o život. Lenže kariérny rast neprináša bývalému flákačovi to pravé uspokojenie. Túži po blízkom vzťahu s Maggie. Toto dievča je ale ťažký oriešok. Ľahko ho možno rozlúsknuť, ale ťažko udržať. Jamie je však ochotný urobiť pre ich spoločné šťastie čokoľvek. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (658)

3DD!3 

všetky recenzie používateľa

Vážně bych se měl přestat na takové filmy dívat. Štvě mě pak život okolo, který píše ten nejmizernější scénárista na světě. Jinak Jake je frajer, hraje typického hezouna a je překvapivě snesitelný. Co se týče Anne tak je mi jasné proč ji uvidíme ve třetím Batmanovi. Už tady je prostě božská. Škoda těch prasáckých fórů s bráchou, ty tady působili jako pěst na oko jinak Zwick servíruje drama "ze života", které sice jede na vlně klišé, ale jednou za čas... proč ne? Záměrně se chovám jako pitomec. ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Od Eda Zwicka by som čakal niečo lepšie a predovšetkým iné, ale aj tento štýl mi od neho sadol. Dej je jednoduchý, priamočiary a celkom dosť dobrý, vtipy sú fakt vtipné, "erotické scény" majú gule, hudba príjemne ladí, Gyllenhaal je sympaťák, Ann je nádherná, nechýba chémia a mňa celý tento romanticko-komediálny-dramaticko chorý film vtiahol prekvapivo neskutočným spôsobom už od prvej minúty. 90% - 5* ()

Reklama

nunka 

všetky recenzie používateľa

Romanticko-komediálno-dramatická Zwickovina. Stojí na pevnom romantickom pilieri, od začiatku je divák bombardovaný len pozitívnymi emóciami, aby neskôr mohli prísť tie negatívne a slzavý záver na koniec. To, čo absolutne nefunguje je komediálna rovina, humor je silený a scény s Jamieho bratom ma všetko len nie bavili. Dramatická línia je emočne dosť silná na to, aby bola vyvážená miestami aj nejakým rozptýlením či úletmi, to sa celkom darilo, v inom prípade by to bola len čistá Zwickova vydieračina. Tak prečo nadštandardné hodnotenie i napriek mnohým nedostatkom? Anne a Jake vytvorili duo, ktoré pôsobilo skutočne. Chémia medzi nimi bola citelná, ich prežívanie vzťahu sa prenieslo aj na mňa, zdielala som s nimi ich radosti, starosti.... Vzťahová rovina aká bola ponúknutá vďaka nim dvom, mala pre mňa neskutočnú silu, akosi nemožno porovnávať s klasickými americkými romancami. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Určite treba vyzdvihnúť, že nesledujeme opäť pár, kde jeden čaká na neodvratnú smrť, ale scenár prichádza so zaujímavou obmenou. Gyllenhalovi to s Anne spoločne sluší a to je základný predpoklad uveriteľnosti dilemy, ktorú musia riešiť. Je príjemné sledovať pre zmenu film, kde konflikt priamo nehorí a postavy musia premýšľať na budúcnosťou viac, ako nad prítomnosťou. Radšej by som ale videl Lásku a iné závislosti ako psychologickú drámu bez komediálnych vložiek. Obaja skúsení herci by zvládli aj takúto náročnejšiu úlohu. ()

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

"Ta nemoc ukradne všechno, co na ní milujete. Tělo, úsměv, rozum. Pak přestane ovládat motoriku. Pak se sama nedokáže oblíknout. A pak začíná sranda. Uklízení výkalů, strnulý pohled, demence. Ta nemoc je jako ruskej román." Tolik optimismu jsem si snad ani nezasloužil. Sex je přitom celkem prima, pohodová muzika mi z počátku i zvedla náladu, ale láska má do uvěřitelnosti dost daleko a sympaťák Parkinson mi dal jasně najevo, že tento snímek mi útěk od životních trablů zkrátka nedopřeje. Alespoň prostředí lékařských uplácečů nenásilnou formou ukázalo, proč je zdravotní péče stále dražší, vyléčení pacienta nepodstatné a lékaři stále opálenější. ()

Galéria (74)

Zaujímavosti (12)

  • Během natáčení jedné scény skočil režisér Edward Zwick k Jakeovi Gyllenhaalovi (Jamie Randall) a Anne Hathaway (Maggie Murdock) do postele a vytvořili společnou fotografii. Z té byl pak Zwick digitálně odstraněn a fotografie byla použita jako filmový plakát. (oje)
  • Príprava Jaka Gyllenhaala (Jamie Randall) zahŕňala veľa diskusií s autorom knižnej predlohy Jamiem Reidym, ktorý má skúsenosti z marketingových taktík farmaceutických spoločností. (drake31)

Súvisiace novinky

Zemřel herec George Segal

Zemřel herec George Segal

24.03.2021

Ve věku 87 let zemřel v kalifornské Santa Rose americký herec George Segal. Zprávu médiím oznámila jeho manželka Sonia s informací, že příčinou úmrtí byly komplikace po operaci srdce. Držitel dvou… (viac)

Edward Zwick na lovu muslimské škodné

Edward Zwick na lovu muslimské škodné

14.06.2011

Od svých obvyklých historických a válečných eposů si odpočinul při romantické „dramedii“ Láska a jiné závislosti. Ta byla přijata rozpačitě, ale přinejmenším nadobro posunula Anne Hathaway k pozici… (viac)

Reklama

Reklama