Reklama

Reklama

Série(2) / Epizódy(22)

Moderný rodinný seriál, v ktorom sa vzájomne preplietajú osudy šiestich hlavných postáv. Tri ženy a traja muži v troch pároch sú previazaní rodinnými, pracovnými, mileneckými a rôznymi inými väzbami a ich životy a konanie sa vzájomne ovplyvňujú. Šesť hlavných postáv má výrazne odlišné charaktery, páry žijú v rozdielnych sociálnych podmienkach a majú rozdielne uloženú hierarchiou životných hodnôt. Názorovo sú v mnohom odlišní, ale majú aj plno spoločných záujmov, ktoré ich spájajú. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (54)

tančísvlky 

všetky recenzie používateľa

po prvom diele : Aj keď je skoro,ale zatiaľ svieži vánok ...,po druhom : klesajúca tendencia. Slovenský štandart absolutne absencia nápadu,bezradnosť v scenári vynahradená neustálym strihom. Dívať sa na Fialovú desať sekúnd je umenie,hrozne odpudivá v každom zábere.Jediných plusom je hudobný podklad,ktorý na to nemôže stačiť. Ani ďalší pokus nevyšiel,snáď niekedy inokedy ... ()

artas 

všetky recenzie používateľa

Hodnotím zatiaľ po zhliadnutej prvej časti. Cením si civilné herecké prejavy a filmovú kvalitu obrazu. Komédia zatiaľ určite nie, ale Fialová mi pripomenula jej postavu v Bratislavafilm-e. Add1: Uberám hodnotenie, začína mi to pripadať ako Panelák natáčaný "filmovou" kamerou. ()

Reklama

Duotone28

všetky recenzie používateľa

Ako anti-watchman kadejakých lacných TV serialovych sracociek ci uz zo SVK abo CZ...som mal z tejto pilotnej casti velmi dobry pocit. Aj ked podaktory artist trosku pokulhaval (nikto ma nepresvedci ze Fialova je herecka), ale za to kamera a celkovo serial po technickej stranke nadstandartne skrz nasu tvorbu. Hodnotit nejdem...na to prilis skoro,nazdar ()

Ssoumess 

všetky recenzie používateľa

Je to zvláštní ale v přehršli českých seriálů který si člověk může pustit před spaním, tenhle slovenský u mně vítězí na plný čáře. Ten zbytek růžových zahrad a věcí co nevymyslíš může jít do kopru. I když jak píše larelay je většina postav nesympatická a charakterně jsou tam kde by nikdo z nás neměl být, tak jim nemůžu než fandit:) Těším se na další díl... 7/10 ()

anderson 

všetky recenzie používateľa

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: JOJ = 5.10.2009 - TECHNICKÁ POZNÁMKA: V piatok 2.10.2009 sa JOJ dohodla so spoločnosťou PALACE CINEMAS, že predpremiéra každej epizódy sa uskutoční každú nedeľu v jednej zo sál POLUSu v digitálnej kvalite na veľkom plátne. ( http://medialne.etrend.sk/televizia-spravy/keby-bolo-keby-nebude-mat-premiery-v-televizii-ale-v-kine.html ) (29.9.2009) - Chcem sa večer pozerať na lacnú kópiu (sic!!!) ORDINÁCIE vo "filmovej" kvalite ? Nechcem. (6.10.2009) ()

Galéria (66)

Zaujímavosti (6)

  • Technologie zpracování seriálu Nikdy neříkej nikdy - použití moderních kamerových systémů, kde každý obraz je propracovaný do nejmenšího detailu, čímž vznikl jeden z technicky nejkvalitnějších a nejdražších slovenských seriálů vůbec. (ČSFD)
  • Seriál se odehrává v současnosti a je zasazen do Bratislavy a blízkého okolí. (ČSFD)
  • Najdrahší seriál v slovenskej histórii. (Blader589)

Reklama

Reklama