Reklama

Reklama

Bez servítky

(relácia)
Reality-TV / Súťažný
Slovensko, 2009, 40 min

Účinkujú:

Juraj Mokrý, Richard Stanke, Viktor Horján, Paviel Rochnyak, Roman Pomajbo, Maroš Kramár, Ján Kroner ml., Jozef Vajda, Adela Vinczeová (viac)

Obsahy(1)

Denná reality show o varení, v ktorej každý týždeň súťaži päť hostiteľov. Každý deň má jeden z nich pre ostatných pripraviť večeru na určitú tému. Po jej skončení ostatní súťažiaci individuálne hodnotia a prideľujú body za jedlo, jeho prezentáciu a zábavu pri večeri. Vyhráva ten, kto od svojich súperov získal najviac bodov. Víťaz získava titul najlepšieho hostiteľa a 1000€. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (89)

KapitanKuraz odpad!

všetky recenzie používateľa

Diel kde varila najnechutnejšia transvestita na svete v Bratislavskom Pentagone, na veleznámej Stavbárskej 42, v byte ktorý vyzeral ako smetisko a voda tiekla len v kúpeľni ktorá mala meter štvorcový, spojenej so záchodom čo nesplachoval, došiel som k úsudku že horšie to už nebude. Mýlil som sa a tento program dokázal čo iné nikdy, spojením Nory Mojsejovej a Doly Buster v legendárnej časti, alebo reakcia toho asi najafektovanejšieho buzíka ktorý po ochutnaní bravčového zistil že jedol prasa, tak sa postavil a začal grcať na zem (on totiž nevedel že bravčové je sviňa). Som dospel k úsudku, že toto nie je možné sledovať v triezvom stave a keďže verte-neverte takmer abstinujem, musím dať odpad! ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Tak zase nastáva ten problém, že divák musí jesť iba očami. Počúvať, aké je jedlo fantastické a ako to tentokrát hostiteľ prehnal so soľou je síce v poriadku, ale z obrazu to nevyčítame. Bohužiaľ tu ide skôr o bulvár, keď divák sleduje intrigy, kto dá komu koľko bodov, aby mohol vyhrať a aké celebrity sa v ňom objavia. V podstate by to bolo za odpad, ak by tu nato neboli vhodnejší kandidáti typu Farma a podobne. Toto je aspoň relatívne vkusné. ()

Reklama

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Ďaľšia podradná televízna relácia o varení. No tento krát je to naozaj niečo výnimočne stupidné. Kuchárska reality show, v ktorej sa navzájom hostia piati trapkovia z prostého ľudu, ktorí sú ochotní šaškovať pred kamerou. Následne hodnotia jeden druhého. Niečo otrasné. Keby som sa mal ku tomu vyjadriť "Bez servítky", tak by tu padli hodne sprosté slová. Takže radšej len krátko: odpad! ()

TKKMR 

všetky recenzie používateľa

Kvalita každého dielu je priamo úmerná kvalite účinkujúcich. Väčšinou sa jedná o skrachovancov, ktorí tam idú kvôli honoráru alebo o teatrálne osoby, zúfalo bažiace po mediálnej pozornosti. Z času na čas sa tu však "urodí" aj vydarená skupinka súťažiacich, tak ako napríklad obmieňajúca sa partia kuchárov okolo Mareka Mezeia a vtedy je to pozerateľné. ()

Ivec odpad!

všetky recenzie používateľa

Učme sa variť s celebritami - aneb čo nespravím za honorár. Trápne predvádzanie sa pred kamerou, ktoré by malo byť skôr benefičné, sa stáva rivalitou medzi "populárnymi" osobnosťami a hlúpy divák(bez urážky) si ešte vyberie svojho favorita. Od pondelka do piatka sa musím sťažovať aj na túto tú somarinu. Ale ak niekomu chutí.... ()

Galéria (5)

Reklama

Reklama