Reklama

Reklama

Zmiznutie na 7. ulici

(festivalový názov)
  • USA Vanishing on 7th Street
Trailer

Obsahy(1)

Nacházíme se na počátku konce lidské rasy. Celá Země byla zahalena do tajemného zatmění, které způsobilo zmizení většiny populace. Hrstka přeživších nyní bloudí po opuštěných ulicích měst a strach z jejich budoucnosti se stále stupňuje. (PetriK12)

Videá (3)

Trailer

Recenzie (108)

Dellamorte 

všetky recenzie používateľa

...ak zistíš , že naokolo to celé smrdí smrťou , riešením môže byť aj jazz pub , kde sa nejaké tie spriaznené duše nájdu a potrebujú tú istú energiu , ako Ty . Vydarený pokus o post apocalyptic survive flick , v ktorom všetkých zúčastnených Jacko L. smelo prekročil. Leguiziamo nebol potrebný, ale netienil. Námet obhrýzaný ....ale spokojná - Yo a čo sa týka charakterov postáv a dostatočného priestoru na ich vývin a ostatné blah - blah , vlastne celý ten " mikropohľad " na snímky tohto razenia - tak ten som zabudla v kabelke , ktorú som darovala (ne)priateľke.....Xcem DVD , čo sa aj stane ! ()

SaNcHeZ_cz 

všetky recenzie používateľa

Vanishing on 7th Street je sebestředná pitomost, která díky cílenému útoku na atmosféru a mražení v zádech působí ještě hloupěji. Brad Anderson i přes svůj talent zplodil nudný, stupidní a těžce nepovedený thriller hrající si na horor. Ve většině momentů nefungující a s do očí bijícími chybami. Pachuť z tohohle snímku budete ještě dlouho cítit. ()

Reklama

maddy 

všetky recenzie používateľa

Naozaj mi nevadí to, že sa film nezaoberá žiadnym vysvetlením, pretože ten nápad s "vražiadcimi tieňmi" bol naozaj pútavý, dokonca až do takej miery, že prvých 30 minút si dokázal plne udržať moju pozornosť. Bohužiaľ, keď sa vo filme ani po uplynutí pol hodiny nič zásadnejšie neudeje a omiela sa dookola neustále to isté, tak to neutiahne ani sebelepší nápad. Nepomáha tomu ani tupý scenár, u hororov väčšinou neočakávam "oscarovú" kvalitu, no tentokrát vkladá hercom do úst neskutočné nezmysly (vrcholom bola scéna, kde postavám v bare dochádza palivo v generátore a oni si až po dvoch dňoch uvedomia, že by mali šetriť energiou a vypnúť nepotrebné veci ako jukebox, vonkajšie neónové osvetlenie a pod., wtf?). Navyše to až neskutočne vykráda japonský horor Kairo (2001) - dokonca tam je presne tá istá scéna pádu lietadla a to už naozaj nie je len inšpirácia, ale obyčajné vykrádanie. Celkovo 2,5*, oceňujem hlavne vynikajúci začiatok. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Beckovy krizenec I Am Legend a Pitch Black? Akonahle sa zotmie, tak ludia urobia puf a rozplynu sa? Tak tejto infantilnej premise som po cely film nedokazal prist na chut. Nepomohol mi ani reziser, ktory sa zmohol len na par celkom predvidatelnych lakaciek. Ani scenarista, ktory napisal skupinku totalne nesympatickych, afektovanych a nelogicky sa spravajucich postav. A ani herci ktori to tak nejak odohrali na pol plynu a velmi sa nesnazili. Takze ta jedina hviezdicka je za solidnu vypravu opusteneho mesta, ktora ako jedina v tych par zaberoch, ktore si mohli tvorcovia dovolit, vyzera posobivo. ()

Silas 

všetky recenzie používateľa

Scénář, který nemá ambice dovést relativně originální námět do nápaditých rovin či alespoň schopně zkopírovat to, čím jsou všechna 'postapo' zajímavá. Čtyři lidé, kteří náhodou unikli smrti a čekají v baru, než jim odejde poslední zdroj energie. Anderson selhává v psychologii postav, postupně v atmosféře a co nejhůř - i v napětí. Za jiných okolností (rozuměj při zručnějším uchopení) by i závěr vyzněl přijatelně, ale v kontextu toho, čeho jsme svědky po celou dobu, to je jen dovršení tvůrčí bezradnosti. ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (1)

  • Když Paul sní, chodí po dlouhé chodbě v suterénu, když poté otevře dveře, vidí jen zeď z cihel. Když začne do zdi bušit, je jasně poznat, že se jedná o lepenkovou zeď, protože cihlová zeď by se nikdy tak netřásla. (Kroup4)

Reklama

Reklama