Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Štvorica detektívov každý deň rieši závažný prípad. Vypočúvanie svedkov a podozrivých, obhliadky miesta činu a dedukcia dvoch zohratých párov kriminalistov vždy vedie k odhaleniu páchateľa. Krátka scéna na začiatku každej epizódy ukáže obeť priamo na mieste činu, najskôr bez súvislostí. Tie odhalia až kriminalisti pomocou svojich vyšetrovacích metód a na základe získaných dôkazov. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (61)

Slavomír 

všetky recenzie používateľa

Neviem, či tým, že televízia JOJ angažuje do svojich cyklov nehercov sa snaží byť bližšie k divákovi, alebo ide o to svojským naturizmom a pseudoimprovizáciou navodiť atmosféru novátorstva, nuž nech je to snaha o čokoľvek, nezdá sa mi, že by to vychádzalo. O čo však isto ide, je priblížiť sa Mestu tieňov, ktoré síce nie je žiaden skvost, ale milo ma prekvapilo a prinieslo svieži závan do tunajších zatuchlých vôd. Na rovinu: Prvé oddelenie je nudné, nezávadne nezábavne, je natoľko nezábavné, až to uráža moju prostú inteligenciu. Emócie nefungujú, lebo tam žiadne nie sú. Naučené party z úst amatérov stoja za pramálo (vlastne nestoja ani za hovno), nedá sa to pozerať, bez toho aby človek nemyslel na prepnutie programu, dej predvídateľný ako výplatná páska, tak vypínam telku a radšej si idem prečítať nejakú knihu... ()

Smok 

všetky recenzie používateľa

20 minútová "blesková kriminálka" na tv JOJ zaradená do vysielania pred Súdnou sieňou. Profi herci ešte ako tak ujdú, ovšem amatérske repliky z úst obyčajných ľudí (svedkovia, podozriví atď) mi trhajú uši. Škoda, že tam sa už muselo loviť v amatérskych vodách, znižuje to úroveň celého seriálu, ale na druhej strane chápem... ()

Reklama

Isomut odpad!

všetky recenzie používateľa

Ach...nenávidím tieto mozgy, čo robia seriály a aj tak stoja za prd. Nikdy to nedosiahne kvality CSI, ani žiadnych iných, pretože SK nemá hercov (česť výnimkám/nie je ich veľa). Čo SK seriál, to sa neoplatí pozerať. Tu ani nejde hovoriť o hereckých výkonoch, tu sú len ľudia, ktorý len vravia scenár, ktorý im niekto nachystal pod nos. ()

rodo 

všetky recenzie používateľa

Slabé, velmi slabé. Kromě šéfa oddělení jsou všichni neuvěřitelně toporní. Odrecitované repliky šustí papírem, a to v podstatě u každého účinkujícího (slovo herec tady není na místě). Slovenský pokus o CSI je podle mého názoru ještě o třídu slabší než česká napodobenina jménem Kriminálka Anděl, která také není zrovna povedená. Tento seriál je pro mě naprosto zbytečný, to si radši pustím o dost nadupanější originál. ()

Eawy 

všetky recenzie používateľa

Neviem, čo máte proti tomu. Tento seriálik má obrovské plus a to svoju dĺžku, veľmi málo vecí vás vie znechutiť za 15 minút. Okrem toho celkom zaujímavé prípady a pre mňa naozaj namakané úvodné titulky dávajú tomuto miniseriálu niečo do seba. Nie je to nič z čoho odpadnete ale utekať na záchod tiež nebudete. Pre mňa 60% ()

Galéria (27)

Reklama

Reklama