Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý manželský pár (Sarah Shahi, Milo Ventimiglia) má veľa problémov po strate ich syna. Aby to nestačilo, život im začne komplikovať aj záhadná návštevníčka. Je ňou vystrašené dievča, ktoré o sebe tvrdí, že prežilo autonehodu a teraz ju prenasledujú záhadní maskovaní muži. Tí krátko po jej príchode prichádzajú do domu a začína sa desivá hra na mačku a myš! (Kadas97)

(viac)

Recenzie (88)

peiton 

všetky recenzie používateľa

A to som si vravela po celú dobu sledovania aké skvelé hodnotenie tomuto zavesím,lenže to by nesmel prísť ten nelogický a nezrozumiteľný záver a s ním rozuzlenie celej zápletky či vysvetlenie konania osôb,prečo robili to čo robili.Ako sa zvykne vravievať ,,v jednoduchosti býva krása".A aj v tomto prípade mohli nechať samotný záver uveriteľnejší a reálnejší namiesto tej zakomponovanej mysterioznej vsuvky.Nemám toto rada.Nebudem tu teraz porovnávať z The Strangers,pretože títo dvaja ,,príbuzní" majú toho veľa spoločného.Postavy sú desivé,vedia rozohrať slušnú dávku napätia.To napätie je tak neznesiteľné,že sa to miestami až nedá ustáť.A to mám rada.Další atmosférický thriller,kde sa menej reční,ale zato viac činí.Nebyť toho hlúpeho záveru,majú o hviezdu naviac.No v tomto žánri home invasion len čistý priemer. ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Film si buduje akú takú atmosféru. Postavy sú znepokojené situáciou a tak herecky sú presvedčivý. Tento film hrá hlavne na atmosféru v ktorej nevie moc chodiť, ale tajomno okolo útočníkov je dobre rozvinuté. Masky útočníkov boli premakané. Len spracovanie je nezáživné a aj nudné. Film takmer bez napätia a pointa fúha totálne nepochopiteľná a nezmyselná. Tak sú tu klady, ale vyhrávajú i tak zápory. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Jonathan a Addie majú za sebou ťažkú životnú skúsenosť. V jeden nešťastný deň prichádza o život ich malý syn Thomas. S neľahkou situáciou sa obaja vyrovnávajú po svojom. Pokiaľ sa Jonathan snaží dokončiť svoju knihu, Addie stále myslí na tragédiu, ktorá ich postihla. Keď už sa zdá, že sa život začne obracať na dobrú cestu, prekvapí ich nečakaná návšteva. Mladá, žena prichádza v nočných hodinách žiadať o pomoc. Niekto ju totiž prenasleduje a ona je v ohrození života. je ale všetko tak ako sa na prvý pohľad zdá? Static sa síce snaží, ale kvalitu už spomínaného, podobného snímku, The Strangers, v žiadnom prípade nedosahuje. A to takmer ničím. Todd Levin síce taktiež vsadil na atmosféru, ale bolo toho pramálo. Gore - 0, lakačky - 0, napätie 4 z 10. Jediné pozitívum sa tak stáva príbeh, či herci a ich výkony. Záver sto krát obohraní zo španielskej "dielne". Tento horor, respektíve skôr mysteriózna dráma sa tak v mojich očiach stáva len slabšou, priemernou jednohubkou - 50%. ()

TheEvilTwin odpad!

všetky recenzie používateľa

Tohle je tak mdlý, nudný, slabý a nevýrazný home invasion, až je mi s podivem, že má vůbec 55%. Průběh je drasticky pomalý, kamera má typický béčkový filtr, herci a jejich charaktery se chovají jako kreténi a finální wannabe zvrat v posledních 5 minutách je vyloženě směšný, bez pointy a zanechá v divákovi jen myšlenku ve stylu "a co jako?". Pí*ovina na entou a ztráta 80 minut mého života. ()

J*A*S*M 

všetky recenzie používateľa

Static je vzácným příkladem filmu, kterému značně pomáhá koncovka, v níž se podaří obhájit veškeré nesmysly (anebo alespoň většinu z nich), které se doposavad děly. Abych totiž pravdu řekl: po většinu stopáže jsem byl filmem spíše rozezlen (i přes velmi příjemně zvládnutou technickou stránku), protože něco tak šíleně iracionálního jsem dlouho neviděl, ke konci už jsem byl vyloženě smutný, že další řemeslně schopný tvůrce se upsal debilnímu scénáři. No naštěstí to v tom úplném závěru tak nějak klapne dohromady a rázem je výsledný dojem pozitivní. Solidní kousek. ()

Galéria (8)

Reklama

Reklama