Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jon se setkává s Theonem, zatímco Daenerys útočí na Lannistery. Arya přijíždí na Zimohrad, kde se setkává se Sansou a Branem. (KajusaK)

Videá (1)

TV spot

Recenzie (76)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tri epizódy po sebe tu máme stále väčšie a väčšie vojnové scény a čo viac si od fantasy seriálu priať. Našťastie ale funguje aj komorná zložka, pretože sa po dlhom čase stretáva viacero súrodencov, čiže ide o ďalší míľnik, ku ktorému dej celý čas smeroval. V druhej polovici sa už rozpúta vojnové peklo, umocnené neustálym chŕlením dračieho ohňa. To som zvedavý, kam chcú tvorcovia túto sériu ešte vygradovať. ()

flawi.f 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Běžně jednotlivé díly seriálu nehodnotí, ale tady jsem nemohla jinak. Tenhle díl je skutečně jedním z nejlepších za celých sedm sezón a závěrečná epická bitva je naprosto dechberoucí. Je neuvěřitelné, na jaké úrovni dokážou současné seriály být. Pevně doufám, že Game of Thrones až do konce série pojede v tempu, které nasadila v závěru téhle epizody. ()

Reklama

0verseer 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nasledujú spoilery! Konečne sme dostali poriadnu bitku a nemuseli sme našťastie čakať ani na posledné diely série. Daenerys sa síce dokázala transportovať s Dothrakmi z Dragonstone na trasu Highgarden->King's Landing až neuveriteľne rýchlo a následne spálila zásoby jedla, ktoré si mohla nechať, ale čert to ber. Samo o sebe to bolo samozrejme skvelé, pri Jaimeho záverečnom nájazde a Bronnovej protivdušnej obrane tuhla krv v žilách. Priznávam, že som im obom fandil. Valar Morghulis, ale hentých dvoch chlápikov chcem v seriáli vidieť čo najdlhšie. Každopádne hviezda dole za vyššie uvedené škuliny v scenári. ()

Kaka 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Závěrečná dvacetiminutovka je čistokrevné dračí inferno, které však svým drajvem a syrově špinavým vizuálem nepřekonává ultra hardcore battle of bastards. I tak ale docela nepředvídatelná přepadovka s draky a nájezdníky, jejíž finální output se dozvíme až v dalším díle. Velmi působivá je rovněž možná trochu samoúčelná, ale o to suverénnější přehlídka bojového umění Aryi Stark. Konečně měla chuť se ukázat. Tleskám. ()

LEATHERFAC 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ten Bran je čím dál divnější a protivnější. Tříokou vránu bych nechal raději dělat Hodora... Jinak trochu nechápu ten rychlý transport z Dračího kamene. Daenerys letěla na drakovi, to chápu... A Tyrion a dotrackové letěli airbusem?  :-))  PS: pane Psychor - já nevím, jestli chtěl Jamie sekat hlavu drakovi - spíš chtěl zabít Daenerys řekl bych  ;) ()

Galéria (60)

Zaujímavosti (6)

  • Bronn (Jerome Flynn) nezůstává na schůzce a opouští Dračí jámu těsně předtím, než dorazí Cersei (Lena Headey). Flynn a Headey spolu kdysi randili a jejich rozchod byl údajně problematický – proto bylo v jejich smlouvách, že nikdy nebudou na place ve stejnou dobu. (mikki089)
  • Je vidět, že Dothrakové nosí kousky lannisterského brnění z jejich vítězství v Tumbletonu. Jeden voják je viděn s paldronem lannisterského velitele, další jsou viděni s výstuhami na pažích a někteří s ozdobnými lvími brožemi. (mikki089)
  • První setkání mezi Jonem (Kit Harington) a Cersei (Lena Headey). Ačkoli Cersei navštívila Zimohrad v 1. sérii, ona a Jon se nikdy nesetkali. (mikki089)

Reklama

Reklama