Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nedávno rozvedená Jackie Laurensová (Heather Locklear), mama dvoch malých detí, si sama sebe k svojim štyridsiatym narodeninám daruje dovolenku na Havaji! Nuž a práve tu si nechá – aj napriek všetkým pochybnostiam – zamotať hlavu atraktívnym, výrazne mladším učiteľom surfovania Kyleom Hamiltonom (Robert Buckley)! To, čo sa začalo ako nezáväzné dobrodružstvo, sa však zanedlho zmení na lásku, a tak asi neprekvapí, že Jackie využije každú príležitosť zaletieť si opäť na Havaj. Ibaže vďaka dvom deťom, ktoré ju potrebujú, najbližším priateľom a bývalému manželovi Danielovi (Cameron Bancroft), ktorí jej dávajú jednoznačne najavo, že jej počínanie neschvaľujú a oceánu, ktoré ju od delia, sa ich vzťah po istom čase ocitne vo vážnej kríze... A keď Jackie definitívne stratí pevnú pôdu pod nohami a potrebnú rovnováhu, bude ju práve jej nový priateľ musieť naučiť, ako znovu vyskočiť na pomyslenú surfovaciu dosku a zvládnuť vlnu, ktorá zmení jej život... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (88)

Rosaviva 

všetky recenzie používateľa

Taková vcelku normální romantická "komedie", ve které asi těžko budete hledat něco, co jste ještě nikde neviděli. Má to klasický happy-end na konci, kdy najednou všechny problémy hodí za hlavu, ale mě se to docela líbilo. Docela nákladná zábava lítat si každý měsíc na Hawaii, já můžu jen vzdychat nad tím jak je to tam krásný a doufat, že se mi třeba jen jednou jedinkrát za život poštěstí tam jet. A kdybych k tomu okouzlila takovýho krásnýho chlapa, instruktora serfování jako je Robert Buckley, vůbec bych si nestěžovala. Ale snít, si budu dál, že jo :) 3* ()

ProjectAlice 

všetky recenzie používateľa

Človek sa do tohto filmu veľmi vcíti ak mu je príbeh veľmi blízky. Je to pekný príbeh, ktorý sa stal už nejednej osobe. Filmov s podobným dejom je naozaj veľa, ale len pri tomto filme som bol spokojný s jeho koncom. Heather Locklear nepatrí medzi moje obľúbené herečky, ale postavu v tomto filme zahrala naozaj veľmi dobre. Jeden z najobľúbenejších romantických filmov. 100% ()

Reklama

Mr.nachos 

všetky recenzie používateľa

Budu hodná, jsou i horší filmy. Upřímně řečeno, tohle je ukázkový příklad toho, proč nemám ráda romantické komedie. Vtip žádný, infantilní romantiky tolik, kolik jen je americký průmysl schopný vyprodukovat a příběh tak nudný a nezáživný, že kdybych u toho nedělala spoustu jiných věcí, tak to nedám. Všechna čest Heather, krásná ženská, která je zatraceně sexy a umí to prodat nenásilně a vkusně. Ale co do obsahu filmu........ne ne ne ne a ne. Jako televizní film o délce maximálně hodinu by to ještě šlo, ale na víc to je moc obyčejné. Jasně, láska kvete v každém věku a na rozdílech nezáleží, ale je to tak americké, až to bolí. ()

JARDAHONDA 

všetky recenzie používateľa

Konečně přes čtyřicet! Žena v podání Heather Locklear si své narozeniny na Hawaji pořádně užije..Krize středního věku jí trochu pomotá hlavu,ale místo úzkostného sledování vrásek v zrcadle čeká Jackie pěkná prázdninová jízda nejen na vlnách.Nový vztah s mladším mužem ji posune k nové životní kapitole..Milou a romantickou komedii hodnotím 3 hvězdami... ()

ecceHOMMO 

všetky recenzie používateľa

Síce samotný snímok neprináša nič nové - originálne, ale.............Film o tom že ikeď sa vám rozbije manželstvo, máte na krku štyridsiatku neznamená to koniec sveta.....život sa dá žiť v každom veku...a láska?....tá nepozná pravidlá a vek nehrá rolu ak ste beznádejne zamilovaný.....príjemne pohodové, romantické pohladenie na oddychový víkend............ ()

Galéria (17)

Zaujímavosti (1)

  • Heather Locklear, představitelce „čtyřicítky“, bylo v době natáčení už 47 let. (MTHRFCKR)

Reklama

Reklama