Reklama

Reklama

NCIS: Los Angeles

(seriál)
  • Česko Námořní vyšetřovací služba L. A. (viac)
Ukážka z filmu 147
Krimi / Mysteriózny / Thriller / Dráma
USA, (2009–2023), 227 h 15 min (Minutáž: 40–84 min)

Tvorcovia:

Shane Brennan

Kamera:

Victor Hammer

Hrajú:

Chris O'Donnell, Daniela Ruah, LL Cool J, Eric Christian Olsen, Barrett Foa, Linda Hunt, Renée Felice Smith, Miguel Ferrer, Medalion Rahimi, Caleb Castille (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(14) / Epizódy(322)

Trénovaní agenti využívají falešné identity a nejnovější technologie, aby splnili svůj úkol. Zvláštní agent „G“ Callen je jako chameleon, který se dokáže proměnit v kohokoliv, když je třeba proniknout do zločineckého podsvětí. Jeho parťákem je zvláštní agent Sam Hanna, který sloužil u námořnictva a zažil bojové akce v Afghánistánu i Iráku. (AXN)

(viac)

Videá (205)

Ukážka z filmu 147

Recenzie (94)

TheMe 

všetky recenzie používateľa

Příjemné zpestření večera před spaním. Seriál není nikterak zázračný, ale dovolím si tvrdit, že diváka přesyceného "kriminálkami" z Německa, Rakouska a podobnými odpady, nemůže nikterak urazit. Samozřejmě NCIS je jen jedna, ale jejich kolegové z LA mě velmi příjemně překvapili!! // edit: Po shlédnutí několika dalších dílů přidávám hvězdu nahoru a seriál řadím ke svým hodně oblíbeným! ()

mikosuo 

všetky recenzie používateľa

Klasicke NCIS nepozeram ale uz davnejsie som par dielov na markize zhliadol a pobavilo to stale. Ale tento spin-off je uplne iny cakal som aspon nejaku podobnost no okrem nazvu NCIS som tam nic take nevidel. Ta zakladna je priserna. Ked som videl prvy zaber z vnutra ako prve ma napadlo ze mi to pripomina trh kde sa predava oblecenie :) Obcas tam bolo aj nieco vtipne. Herci celkom sympaticky i ked je ich tam v tíme nejak vela(aspon mne sa zda). Pozeralo sa to dobre a dufam ze do buducnosti sa to zlepsi (nech sa prestahuju do lepsej budovy). Po prvej epizode 3* Sledovanost:1.cast 18,9 mil., 2.cast 17,9 mil., 3.cast 16,5mil., 4.cast 15,8mil. 5.cast 17 mil., 6.cast 15,5mil. 7.cast 15,0mil., 8.cast 16,6mil., 9.cast 15,2mil., 10.cast 17,1mil., 11.cast 18,3mil., 12.cast 15,8mil., 13.cast 17,6mil., 14.cast 16,6mil., 15.cast 17,8mil., 16.cast 15,1mil., ()

Reklama

Sabrewulf odpad!

všetky recenzie používateľa

Kdysi jsem viděl jeden celý díl. Koukám na tu hlavní čtveřici, kde nechybí ženská. Jasně, proč ne. V tom jejich ústředí něco řešili a vidím, že celé to jejich NCIS vede další ženská. OK. Zápletka byla o tom, že se zapletli do něčeho, co zasahovalo i do jiných kruhů (tuším, že to odstartovalo při nějaké situaci, co řešila na ulici nějaká policajtka), takže náš tým šel na kobereček či tak něco a brala si to pod dohled i FBI či CIA (něco z toho), co samozřejmě v jejich ústředí vedla ženská. Pak náš tým jel někam v autě a pronásledovalo je jiné auto, tak rychle zastavili, vystoupili s pistolema a hned k autu, proč nás sleduješ a tak. No a z auta vystoupila nějaká tajná agentka. HEH. Už jsem jenom čekal, že tam v pozadí bude opravovat ženská telegrafní sloup, přičemž kolem projede poplářské auto, na kterém se povezou ženské, způsobí nehodu, při které začne hořet a nastoupí ženský hasičský tým. Čím dál víc degenerující amíci prostě neznají míru toho, kdy je něco ještě (genderově) korektní a kdy už je to fašistický výplach mozku. Blink. ()

mikhail 

všetky recenzie používateľa

Veľmi slabý odvar pôvodného NCIS. Obaja hlavní hrdinovia sú nemastní neslaní. LL Cool J hrá člena SEAL nemotorne ako treťotriedny herec. Chris O'Donnell to dotiahol na slabý priemer. Linda Hunt...hrá ženskú verziu bondovského Q zameraného na módne doplnky (najmä kašmírové saká a košele z egyptskej bavlny)... Bléééé. Príbehy mdlé bez štipky invencie. Jedným slovom HROZNÉ. Tuším som ešte nedopozeral ani jednu z častí. ()

flyboyeda 

všetky recenzie používateľa

Tvurcum se spolecne s herci podarilo vytvorit v prubehu nekolika serii jendu z nejsympatictejsich krimi part, o ktere vim. Serial ma mozna sve diskutabilni a klisovite stranky, ale ten scenar a naboj jejich slovnich prestrelek ma proste sve kouzlo prebijejici i obcasne marinacke blaboly. Paradoxne me na teto serii nejvic bavi ta sympaticka mezilidska chemie, skvele si vzdy odpocinu. ()

Galéria (3 112)

Zaujímavosti (38)

  • Epizóda je venovaná Miguelovi Ferrerovi (Owen Granger), ktorý niekoľko rokov zápasil s rakovinou hrdla, no napriek tomu naďalej spolupracoval pri natáčaní seriálu NCIS: Los Angeles. Keď choroba začala ovplyvňovať jeho hlas, tvorcovia túto skutočnosť zakomponovali do deja 8. série. Miguel Ferrer nakoniec chorobe podľahol začiatkom roku 2017 v priebehu vysielania 8. série. Hoci v tejto epizóde nebol herecky prítomný, jeho hlas možno počuť v záverečnej piesni "Knocking on Heaven’s Door," ktorú hrá kapela "The Jenerators," ktorej bol členom. (koba)
  • Sam Hanna (LL Cool J) pred prácou v NCIS slúžil v špeciálnej jednotke námorných tuleňov, pričom jeho uniformu vidno v epizódach Papieroví vojaci (2013) a Čistota. Medzi jeho vojenské vyznamenania patrí Bronzová hviezda (Bronze Star), Purpurové srdce (Purple Heart) za zranenie v boji, Pochvalná medaila Ministerstva obrany (Joint Service Commendation Medal), Pochvalná medaila námorníctva a námornej pechoty (Navy and Marine Corps Commendation Medal), Medaila námorníctva a námornej pechoty za úspechy (Navy and Marine Corps Achievement Medal) so zlatou hviezdou, Stuha za bojovú akciu (Combat Action Ribbon) so zlatou hviezdou, Prezidentské vyznamenanie námornej jednotky (Navy Presidential Unit Citation), Vyznamenanie námornej jednotky (Navy Unit Commendation), Námorná medaila za vzornú službu (Navy Good Conduct Medal) so štyrmi bronzovými hviezdami, Medaila za službu pre národnú obranu (National Defense Service Medal) s bronzovou hviezdou, Expedičná medaila ozbrojených síl (Armed Forces Expeditionary Medal), Medaila za službu v juhozápadnej Ázii (Southwest Asia Service Medal), Medaila za operáciu v Kosove (Kosovo Campaign Medal), Medaila za nasadenie v Afganistane (Afghanistan Campaign Medal), Medaila za nasadenie v Iraku (Iraq Campaign Medal), Medaila za nasadenie vo Vojne proti terorizmu (Global War on Terrorism Expeditionary Medal), Medaila za službu vo Vojne proti terorizmu (Global War on Terrorism Service Medal), Stuha za službu na mori (Sea Service Deployment Ribbon) so striebornou hviezdou, Stuha námorníctva a námornej pechoty za službu v zámorí (Navy and Marine Corps Overseas Service Ribbon) s troma bronzovými hviezdami, Medaila OSN (United Nations Medal), Medaila NATO za operáciu v Kosove (NATO medal for Kosovo), saudskoarabská Medaila za oslobodenie Kuvajtu (نوط تحرير الكويت‎), kuvajtská Medaila za oslobodenie Kuvajtu (وسام التحرير), Námorná medaila experta na streľbu z pušky (Navy Expert Rifleman Medal) a Námorná medaila experta na streľbu z pištole (Navy Expert Pistol Shot Medal). (koba)

Reklama

Reklama