Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenzie (50)

plagát

To (1990) (TV film) 

Pustil som si to po prečítaní knihy. Takýto postup neodporúčam.

plagát

Amazing Spider-Man 2 (2014) 

Pozerateľnejšie ako jednička, akčnejšie ako jednička. Bohužiaľ ta romantika cez polovicu filmu mi trochu vadila. Ale som fanúšik filmov podľa komixu takže som sa cez to preniesol. Akčné scény sú prehľadné a hodne vypiplané do datailov. Premiéra v Teplicích v Premiere Cinemas v 4k v sále nas bolo asi 10 až 15.

plagát

Avengers: Pomstitelia (2012) 

Splnený sen aj keď tam nemohli byť všetci ktorých by som chcel. Celý film som neodtrhol oči od obrazu. A čakám na dvojku asi ako každý.

plagát

Scary Movie 5 (2013) odpad!

ach jaj.... dúfam že to bolo posledný raz

plagát

Star Trek: Nová generácia (1987) (seriál) 

Druhý Star Trek seriál ktorý som pozeral. oproti Voyageru je to o hodne nudnejšie. A bohužiaľ ani posádka nebola tak sympatická. Ak by tam uprostred série umrela polovica postáv nevadilo by mi to. Napriek tomu som to celé pozrel a bolo tam veľa výplňových častí pri ktorých to chcete vypnúť a už nikdy nezapínať.

plagát

Star Trek: Vesmírná loď Voyager (1995) (seriál) 

Prvý Star Trek seriál pri ktorom som strávil dlhý čas. Sympatické obsadenie mi k srdcu prirástlo veľmi rýchlo. A dlhoročné putovanie naprieč galaxiou ma uchvátilo a nakonci som bol sklamaný že to už končí ja by som bral ešte zopár sérií. Borgovia boli príjemným osviežením a časti s nimi patrili medzi najlepšie.

plagát

Ohnivý kruh (2013) 

Nevidel som to v kine ale boje vyzerali skvelo teda ak to nebolo počas úplne temnej noci. Ostatok stál za veľkú belu. Ale aj tak by som si rád pozrel dvojku.

plagát

Muž z ocele (2013) 

Začiatok nabúchaný akciou pohltí a nechce pustiť. Vďaka bohu sme rýchlo preskakovali dospievanie Supermana. Kostým vyzerá konečne normálne. Zopár výhrad by sa našlo ale čo mi doteraz ostalo v hlave sú tie zvieratá na Kryptone, tá mega ovca či čo to bolo a ten "vták" na ktorom letel Supermanov otec. Určite som nebol jediný ktorému hneď v hlave zasvietilo slovo Avatar.