Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenzie (510)

plagát

Rebel Moon: První část – Zrozená z ohně (2023) 

To je kvalita hodná max TV filmu, nie veľkorozpočtového trháku. Strašne nudné a zbytočne natiahnuté.  Radšej si po x-tý krát znovu pozriem prvých 6 dielov SW ako tento paškvil inšpirovaný podobnými komiksovými sračkami od DC a Marvelu z posledných rokov.

plagát

Najdlhšia jazda (2015) 

4* hviezdy najmä za výkon Alana Aldu a jeho mladej manželky v podaní vnučky Charlieho Chaplina - Oony Chaplin. Nechápte ma zle inak sa jedná o dobrý film, ale 4* hviezdy by som mu asi nedal. Prelínanie dvoch línií (minulosti s prítomnosťou), robí tento film naozaj jemne nadpriemerným. Trošku ma mrzí, že tak talentovaná herečka akou Oona je, nedostáva zatiaľ väčší priestor vo filmoch.

plagát

Strážcovia galaxie 3 (2023) 

Príliš dlhé a uplakané a k tomu aj bez akejkoľvek charizmy. Vtipy biedne. Pozrite si radšej znovu jednotku.

plagát

Anatomie zrady (2020) (TV film) 

Kontroverzný film ku kontroverznej téme. Nepáčilo sa mi, že si režisér upravoval fakty najmä čo sa týka Moravcovej tretej ženy. Inak tam bol naozaj solídny herecký výkon od Mariána Labudu mladšieho.

plagát

Ťažko ho zabiť (1990) 

V tej záplave blbostí, ktore Seagal natočil, je toto jedna z mála výnimiek. Klasika akčného žánru 90-tych rokov, ktorá sa môže smelo rovnať Smrtonosným pasciam a zbraniam.

plagát

Z jiného těsta (2023) 

Prvá tretina filmu výborná (rozbeh romantickej linky, postrehy a stereotypy so židovských a černošských rodín). Potom sa to však začne príliš zamotávať do súčasných klasických amerických reálií (vzťahu beloch černoch) a celé to ide do "kytek". Takže dávam tak 50%.

plagát

Jedna noc ve školce (2022) 

Tak legenda z tohto filmu asi nebude, ale veľmi dobre sa na to pozeralo. A ten polský soundtrack...to musím mať :)

plagát

Kruté moře (1953) 

Aj 70 rokov od jeho natočenia sa jedná o remeselne solídne natočený snímok z prostredia posádok protiponorkových plavidiel. Dávam poctivé 3*.

Ovládací panel
4 body