Reklama

Reklama

Navždy v mojom srdci

  • Česko Smrt a život Charlieho St. Clouda (viac)
Trailer 2

Pri tragickej nehode neďaleko cintorína zahynú 15-ročný Charlie (Zac Efron) a jeho mladší braček Sam (Charlie Tahan). V momente, keď vstúpia „na druhú stranu" si prisahajú, že spolu ostanú navždy. Lenže... Vďaka oživovaniu záchranára Floria (Ray Liotta) sa Charlie opäť vráti medzi živých, pre Sama už však akákoľvek pomoc príde neskoro... Ani o päť rokov neskôr sa jeho hlboko otrasený starší brat s tým, čo sa stalo, nedokáže vyrovnať, pracuje na cintoríne a zo všetkých síl sa snaží dodržať daný sľub – nikdy Sama neopustiť. Vďaka daru vidieť duchov a môcť s nimi komunikovať temer každý deň „navštevuje" svojho brata a hrá sa s ním. No keď do jeho života vstúpi živé striebro menom Tess (Amanda Crew), Charlie akoby sa po prvý raz od tej prekliatej nehody prebudil zo stereotypu, ku ktorému sa sám dobrovoľne odsúdil. Keď však odvážna dievčina, ktorá je talentovanou jachtárkou, po strašnej búrke zmizne na mori, Charlie sa bude musieť rozhodnúť, či dokáže konečne nechať za sebou minulosť - a začať veriť v budúcnosť... (TV Doma)

(viac)

Videá (3)

Trailer 2

Recenzie (145)

peiton 

všetky recenzie používateľa

V zásade nemám nič proti,až na jeden detail a síce-na moje pomery bolo toto poňaté veľmi negatívne a toto je presne to čo v mojom filmovom svete nevyhľadávam a nemusím dostávať celým priehrštím.Z každej scény sa na diváka valí príliš veľa smútku,príliš veľa depresií,veľa ľudského nešťastia atd.Toto nebola odddychovka,to bol krutý zásah do duše už aj tak znechuteného diváka,ktorý sa zmieta v špinavom svete plnom pretvárky.Ale nechcem znechucovať a ani odrádzať.Toto je len môj čiste subjektívny pohľad na vec.Je to predsa len dráma a teda,je to dráma ako bič.Vdaka za ten samotný záver.Happy End si to pýtalo ako soľ.Z.Efron dostal úlohu ,,ušitú" priamo na jeho kožu.Rola hl.postavy Charlieho,ktorý sa utápa v žiali z tragickej smrti mladšieho brata,mu svedčala a bola mu napísaná akoby na mieru.Pekné,hlbavé a dojemné. ()

Kamca_ 

všetky recenzie používateľa

Tak tohle je první pořádná a vážná role Zaca Efrona a je vidět, že mu fakt sedla. Nejdřív jsem si říkala on a drama - to k sobě moc nejde, ale mýlila jsem se. Filmu opravdu nemám co vytknout, snad jen trochu nedotaženej konec, ale co už. Hudba, herci i kamera byla naprosto super. Takže dávám 90%. A těšim se na další dramata se Zacem. Tohle musim mít v top 10. ()

Reklama

gilmore_girl 

všetky recenzie používateľa

Tohle je od zacatku do konce same klise a kyc. Zvrat v pulce filmu me sice prekvapil, ale od te chvile bylo jasne, co se stane. Nemyslim si, ze byl dobry tah pojmout to tak ducharsky a nabozensky. Ale tezko rict, jestli by Zac dokazal zahrat blazna stejne dobre jako hrdinu. Tahle role mu fakt sedi a zvladl ji dobre (tudiz je me hodnoceni z velke casti za nej), ale musim priznat, ze kdybych ho nechtela videt bez tricka, asi bych se takovemu filmu vyhla. Nakonec jsem toho stejne moc nevidela a milostna scena stala za prd (tma jak v pytli a hrbitov k tomu, to je romantika jak vysita). Nic vic ale tenhle film bohuzel nenabidne. ()

Flego 

všetky recenzie používateľa

Zac Efron sa vraj preslávil muzikálmi zo strednej. Ak beriem jeho kariéru, tak toto je o niečo vyšší level, dve tretiny filmu má čo hrať a vcelku sa mu darí. Určite si prídu na svoje jeho fanynky, inak sa nejedná o nič, čo by sme už nevideli. Vyzdvihol by som peknú kameru, ktorá vystihuje romantickosť scén. ()

Primavera 

všetky recenzie používateľa

Film splnil celkom slušne všetky atribúty, ktoré sľubuje. Dráma, aj keď predvídateľná. Z romantiky sa mi viac páčili zábery prírody vo Vancouvri ako sentimentálne scény s dvojicou. Tento druh fantasy chytí za srdce toho, kto definitívne stratil niekoho blízkeho. Môcť ho ešte počuť, vidieť, hovoriť s ním .... ()

Galéria (66)

Zaujímavosti (12)

  • Zac Efron sa zriekol úlohy vo filme Footloose (2011) a krátko nato prijal úlohu vo filme Charlie St. Cloud. Svoje účinkovanie potvrdil počas udeľovania ocenení Kid´s Choice Awards 2009. (ThomasCrown)
  • Kim Basinger přijala roli Claire St. Cloud až po naléhání své tehdy 15leté dcery Ireland, která jí řekla: "Co, nejet do Vancouveru a nehrát mámu Zacu Efronovi? Jseš blázen?" (Agatha)

Reklama

Reklama