Reklama

Reklama

Prezidentov muž 2: Ground Zero

(TV film)
  • Česko Prezidentův muž 2: Ground Zero (viac)

Obsahy(1)

Joshua McCord (Chuck Norris) je jedným z najobľúbenejších profesorov na univerzite v Dallase. Nikto však netuší, že žije dvojitým životom a pod identitou populárneho učiteľa sa skrýva tajný vládny agent pracujúci v úplnom utajení a priamo podriadený iba jedinému mužovi, prezidentovi USA adamovi Mayfieldovi (Robert Urich), ktorý ho v prípade potreby vysiela do najnebezpečnejších a najutajovanejších akcií. Joshua sa pritom spolieha iba na svoje schopnosti, mladého pomocníka Dekea Slatera (Judson Mills) a svoju dcéru Que (Jennifer Tungová), ktorí je technickým a počítačovým géniom. Tentoraz Joshuu vyšlú do akcie, keď skupina arabských teroristov prenikne do múzea, aby sa zmocnila súčiastok potrebných na zostrojenie atómovej bomby, ktoré sú ukryté v jednej z nainštalovaných sôch. Keď armáda zoznámi Joshuu so situáciou, pokúsi sa uniesť charizmatického vodcu teroristov, ale ich pokus sa skončí fiaskom. Záleží len od Joshuu, aby sa s pomocou Dekea pokúsil infiltrovať bandu teroristov, nájsť ich úkryt a zneškodniť bombu skôr, ako ju v hlavnom meste odpália. A to nie je všetko – musí sa ako otec vyrovnať ah so skutočnosťou, že sa jeho dcéra zaľúbila do Dekea... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (63)

TERRORDROME odpad!

všetky recenzie používateľa

Norris Family nám ponúkajú pokračovanie svojej CB ( céčkovejj blbosti) zvanej Prezidentov Muž a tentoraz na vyjadrenie kvality nebude mať abeceda dostatok písmen. Chuck Norris jhe tu po celý čas zavretý niekde v tmavej miestnosti s monitorom ( zrejme riadiaca centrála ) a sleduje dianie na obrazovke. Pomocou super technológie môže vidieť čokoľvek na svete a ochraňovať tak celé ľudstvo pred arabskými teroristami. Akciu tu obstaráva Norrisov nástupca, ktorý dokazuje že aj točenie uzáverom plynu môže vyzerať coolovo a hrdinsky. Čaká ho aj náročný tréning ktorý spočíva v tom, že sa musí so zaviazanými očami vyhýbať vystreľovaným loptičkám. Najprv ho každá trafí, ale potom mu božský Chuck povie "nech je sila s tebou" a zrazu sa ho žiadna nedotkne. Ale to asi nikoho neprekvapí, koniec koncov robenie zázrakov je pre Chucka Norrisa také prirodzené ako pre Ježiša Krista. Tento film je úplne blbý a lacný ako čučo, ale Chuck Norris raz zostrelil lietadlo tak, že naňho ukázal prstom a povedal BANG, takže týmto riskujem že za mnou príde a zabije ma kopom z otočky. ()

Lateef odpad!

všetky recenzie používateľa

Mohlo se to jmenovat Hovno z nutrie nebo taky Walker Texas Ranger, série třicátádevátá, díl třistajednapadesátý. Nebo taky Žumpa, Trojka z Einsteinova či Supervýmrd! Každopádně ústřední trojice vznikla skloubením schopností a dovedností: MacGyvera, Rychlé roty, mistra Yody, Bruce Leeho a dalších asi dvouset The Best´s... Věci řeší neuvěřitelně přesně, vždy s tím nejideálnějším řešením a hlavně gigarychle. Rychlost světla je jejich pomalejší tetičkou, nesnídají, neobědvají, nevečeří, tím pádem neserou, neodpočívají, jenom bleskově řeší problémy prezidenta Spojených států.... Ne, tohle je fakt moc, tohle totiž není film, nemá to ani jeden filmový atribut. Tohle je prostě odpad! ()

Reklama

otík 

všetky recenzie používateľa

"Proč podruhé vkročit do řeky, ze které jsem téměř nevyplaval?", otázka jako stvořená pro Chucka Norrise, který si nedal s Prezidentovým mužem pokoj, až prostě natočil katastrofální akční film. A není jeho zásluhou, že se na to dalo alespoň malinko dívat, ale spíš díky slušnému Judsonu Millsovi, kterému spíše patří hlavní role. Americe hrozí nebezpečí ze strany Arabů a tak je na likvidaci Abdula Rashida poslán prezidentův oblýbený tým, který dokáře cokoliv. Norris jen celou dobu kecá a radí, až v poslední scéně udělá pár kopů a je konec. Není to o nic trapnější ani o nic lepší než veletrapná jednička. ()

OG_Swifty 

všetky recenzie používateľa

Mno, tak zatímco první film byl docela fajn a já si ještě pochvaloval výběr Dylana Neala, tak tady už jeho postavu hraje jeden z těch dementů z novějších řád seriálu WTR. Zápletka je tentokrát jak z prezidentskýho projevu Miloše Zemana, jen je tam navíc ještě ta asiatka. Celý je to jinak celkově mnohem větší sračka než byl původní film - porada prezidenta s těma kecama "Jaké máme možnosti? Můžeme tam poslat několik ef patnáctek" a následný vzdušný fighty byly jak z filmu Megažralok vs. obří chobotnice, ponorky se tam vynořujou jak veselý delfíni atd.. prostě i po technický stránce je to mnohem horší než to bylo v prvním filmu. Jednu hvězdu dávám za Chucka Norrise, kterej stále baví (bohužel na obrazovce většinu času ani nebyl). ()

AdamesWWE 

všetky recenzie používateľa

[2/10] Oh my god, toto je teda pokračovanie, horšie už ani nemohlo byť. Dokonalá Amerika, odporný Chukov pomocník, nezaujímavý príbeh, čo už. V podstate všetko zle. Až tak zle, že som tento film musel pretáčať lebo dialógy ma neskutočne nebavili a čakal som na akciu, nuž a tá tiež dopadla horšie ako som čakal. Norris v akcií iba pri konci filmu, aj tam predvedie málo. Hodnotenie "odpad!" nedám kvôli tomu, že sa mi jednotka dosť páčila, ale toto si už v živote nepozriem. ()

Galéria (12)

Zaujímavosti (2)

  • Postavu Deka Slatera ztvárnil Judson Mills, zatímco v předchozím díle jej hrál Dylan Neal. (mzss1)

Reklama

Reklama