Reklama

Reklama

Bojovníci búrky

  • Česko Bojovníci bouře (viac)
všetky plagáty
Trailer

Obsahy(1)

Japonský vojevůdce a mistr neporazitelného umění boje si přeje podrobit Čínu, zajme jejího císaře a také jejich nejlepší bojové mistry. Z jeho zajetí unikne trojice bojovníků Bezejmenný, Oblak a Vítr. Jejich jediná šance, jak porazit nového nepřítele, který si rychle podmaňuje nové území, je naučit se bojovým technikám, s jejichž pomocí by měli šanci na úspěch. Vítr je vyvolen, aby se pokusil ovládnout sílu démona. Skrze něj má pak dosáhnout vyšší moci svého bojového umění. Jenže hrozí, že démon ovládne jeho a bude krvežíznivě zabíjet všechny, včetně nevinných lidí. (ČSFD)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (33)

Z0oMb3E 

všetky recenzie používateľa

Očividne sú panici s nízkym sebavedomím masturbujúci nad komixami aj v Ázii. Preto tu máme ďalšiu časť zo seriálu ako sa stať superhrdinom, zrušiť zlého a získať babu. Film však nieje určený pre amerického či európskeho komixožrúta. On totiž čaká, že mu schopnosti padnú ako pečené holuby z neba. Tak kým sa obtĺstle deti oblievajú kyselinou alebo kempujú v blízkosti jadrových reaktorov, šikmookí na sebe poctivo makajú. Šermujú do zbláznenia a pilujú svoje umenie vo vrhu kordov. Takže poďme si kus zabojovať! Celá koncepcia snímku stojí na choreografii a efektoch. Mnohým vyššie spomínaným jedincom to s pár bublinovými štekmi bude stačiť, no divák ktorý hľadá vo filme bezvýznamné veci ako dej či zápletku môže mať pár námietok. Začiatočníkovi v tomto subžánri sa bude tiež horšie orientovať v jednotlivých postavách . Bez čoho je ten dobrý, a čo chýba zlému? Aby som však nebol prehnane kritický musím vyzdvihnúť neutíchajúce burácanie orchestra, zmáknutú robotu chlapcov od IT a výborne odvedenú robotu rodičov Tang Yan. Podpriemerný film nehodný ďalšej ani funny projekcie. ()

Hapretor odpad!

všetky recenzie používateľa

Viděno prvních 20 minut. Hovadina jak řemen. Slátanina kung-fu, fantasy a prostoduché mytologie? To nemůže fungovat! Natož se na to dívat! Kdyby ten děj nebyl tak debilní, přesycený nesmyslnými názvy bojovníků a celkového fantasy "looku", což byl dost úlet, bitky by byly excelentní a v jiném pojetí by byl i ten film záživný. Já to říkám/píšu pořád: Čím víc se "cik-cak ocí" snaží, tím víc je to paskvil. ()

Reklama

drankeryth 

všetky recenzie používateľa

Film je omnoho lepsi ako jednotka, co sa tyka spracovania efektov vo filme, ale dej mi prisiel taky odflaknuty a dost scvrknuty do minima. Film je skor urceny pre akcneho divaka, kde sa stale nieco deje a scenar mu je ukradnuty. Z jednej polovice sa mi film pacil, ale keby som ho mal brat prili vazne, tak by moje hodnotenie bolo mizerne. ()

Adrian 

všetky recenzie používateľa

Znova raz pekne obrazky, ktore vedia zaujmut na par minut a potvrdit to, ze Pangovci maju cit pre vizual a snazia sa priblizit komixovej predlohe. Akonahle vsak umelost cgi ale i bojoveho kumstu "nebojovych" hercov rozprestrie naplno svoje kridla, vela dovodov na radost uz neostava (dobre pocuvatelny OST). Simon, Nicholas, Patrick, Aaron ale aj Suet....az mi je smutno, ked citam to herecke obsadenie a takmer nulova vyuzitelnost ich potencialu. 3/10 ()

TERRORDROME 

všetky recenzie používateľa

To teda bola chobotovina ako 200 metrový chobot. Na začiatku som si hovoril že fajn, keď tam lietali vzduchom stovky pekne spracovaných digitálnych mečov a telá sa sekali v superštylizovanej comicsovej sekvencii. Potom ale začal "dej" a zasadil tomu smrteľný úder. Takmer dvojhodinový, extrémne naleštený prd ktorý vlastne pozostáva z asi troch scén rozmazaných po celej dĺžke ako hovno po galérii abstraktného umenia. Hrdinovia prídu za bezrukým majstrom a ten jedného z nich ponorí do kaluže nafty aby sa premenil na démona. Druhý na to vraj nemá, ale zato sa za minútu mávania rukami naučí drviť balvany pomocou prievanu. Až nastane čas, náš hrdina proste príde za zloduchom menom lord Bezbožný do nejakej jaskyne a začnú sa márovať. Keď Bezbožný definitívne pukne, nadíde tretie dejstvo, najúmornejšie z úmorných, kde sa dvaja bratia postavia proti sebe. Z jedného sa, ako už vieme, stal démon a nedokáže sa ovládať, čo dáva bambusákom priestor na rozohratie neskutočne epicko patetických výlevov. Finálny súboj sa tak stáva doslova neznesiteľnou záležitosťou, priam peklom víriacich digitálnych kuleh plnených srdcobôlnymi monológmi ktoré by mali prinútiť brata démona vrátiť sa k rozumu. Ten však statočne odoláva a mne tečie pena od huby. Chlape tak už precitni alebo zdochni, ale hlavne rýchlo, lebo mi už kôrnatie mozog! Chcel som po ňom hodiť popolník, ale žiadny nemám. Tradičné súboje tu až na pár záberov nie sú, borci sa zabíjajú výhradne pomocou divokej mágie a veľkolepých efektov, ktoré už majú Číňania na úrovni. Najneskôr v druhej polovici ich však divák jednoducho prestáva vnímať a nie som v tom sám. Až nepríjemne prostoduchá záležitosť. ()

Galéria (20)

Zaujímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo z finančních důvodů v Thajsku. (Terva)
  • Snímek Bojovníci bouře jsou prvním čínsky mluvením filmem, který byl natočen technikou Bluescreen (Terva)

Reklama

Reklama