Reklama

Reklama

Let's Dance

(relácia)
Hudobný / Súťažný / Tanečný
Slovensko, 2006

Réžia:

Peter Núñez

Účinkujú:

Adela Vinczeová, Martin "Pyco" Rausch, Jozef Bednárik, Zuzana Fialová, Petra Polnišová, Juraj Mokrý, Iveta Bartošová, Roman Pomajbo, Štefan Skrúcaný, Eva Máziková, Nela Pocisková (viac)

VOD (1)

Obsahy(1)

Tanečná show, v ktorej súťažia páry zložené zo známych osobností a profesionálneho tanečníka. Cez rôzne druhy tancov sa postupne snažia prebojovať do finále, kde víťazi získajú titul kráľ a kráľovná tanečného parketu. O postupe a vypadnutí jednotlivých párov rozhoduje štvorčlenná porota spolu s divákmi, ktorí posielajú svojim favoritom prázdne sms-ky. (lilina133)

(viac)

Recenzie (51)

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Slovenská taneční verze byla v mých očích o něco slabší – nicméně celebrity v rytmu různých stylů podaly v rámci svých možností vcelku přijatelné výkony. Někteří docela překvapili, jiní byli i tak dřeva. Ale smát se jim nebudu. Kupříkladu taková Bartošová docela překvapila. V té době byla ještě relativně čistá… ()

arbeit odpad!

všetky recenzie používateľa

Stačí jedna časť aby ste zistli aký je bednárik nevtipný chudák, ďurovčík slizký had a že celé to je len propaganda. Áno tlieskajte v pokoji svojich domovov, do vašich obývačiek zavíta elegancia a luxus. Pošlite aj nejaké tie smsky svojmu favoritovi lebo nikto tam predsa netancuje zadarmo. Koľko ludí čo sleduje túto sračku pozerá aj skutočné tanečné súťaže bez týchto kokotkov? ()

Reklama

Ezis 

všetky recenzie používateľa

Dávám jednu hvězdičku za to, že některá taneční vystoupení byla hodně dobrá a za to, že tanečníci i porotci vypadali, že se opravdu dobře baví. Ale jinak jsem asi příliš odkojená dědictvím c.k. rakouské etikety a českým Star Dance, aby se mně slovenská verze líbila. Oproti Star Dance, což je poměrně kultivovaná zábava, je tohle spíš na úrovni reality show. Spousta přehnaných emocí, zbytečných keců, sprostých slov, moderátor zbytečně řve. A tanečníci se hádají s porotou! To už se mně chtělo říct "A toto čo je?!" Jak tu napsal jeden uživatel, "prepána, veď my Slováci sme tiež tanečníci a muzikanti (nielen Čo Čech, to muzikant)". Tak bych Slovákům přála, aby tenhle pořad získal na kvalitě. ()

fabecc1222 

všetky recenzie používateľa

V době psaní komentů jsem viděl tři série tohohle pořadu. Dvě starší, ještě z dob, kdy to moderoval Pyco a v porotě seděl třeba i náš Chlopčík. A pak až tu letošní, kterou už moderoval Viktor Vincze ve dvojici s pro mě naprosto neznámou moderátorkou. Chlopčíka nahradil Slovenský kat Ďurovčík, ale Tánička Drexler je pochopitelně všudypřítomná. Slovenská verze, zřejmě díky tomu, že je na komerční TV, je o něco více rozmáchlá, protkaná různými bonusy a vsuvkami, což je mnohdy spíš na škodu, ale jelikož celková koncepce je naštěstí neměná, tak je to pořád dobře koukatelné. ()

Furmi odpad!

všetky recenzie používateľa

Večne ukecaná Eva Máziková ktorá mlie mlie a mlie ani sama už nevie o čom, porota skladajúca sa s niktošov čo o tanci vedia asi toľko ako ja, nesympatická obkukaná dvojica moderátorov a samozrejme súťažiaci o ktorých postupe ako ináč rozhodujú "naše" SMS-ky. Tak toto je Lets Dance, úžasná tanečná show na ešte úžasnejšej Markíze. P.S: nezabudnite podporiť svojho favorita prázdnou SMS. 2% ()

Galéria (7)

Reklama

Reklama