Reklama

Reklama

Bezsenné noci v Seattli

  • Česko Samotář v Seattlu (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Architekt Sam stále smúti po smrti svojej manželky, ale jeho malý syn nechce, aby bol ďalej sám a tak zavolá do nočného programu v rádiu a prinúti otca, aby sa prihovoril poslucháčom. Medzi nimi je aj Annie, ktorú Samov príhovor zaujme. Obaja sú však veľmi rozdielni - Sam je idealista, presvedčený o sile lásky, praktická Anna má naopak o všetkom nejaké pochybnosti... (STV)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (268)

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Pokiaľ máte cez Vianoce bezsenné noci, niet lepšieho lieku ako tento filmík. Pokiaľ ste žena. Oproti druhému spoločnému filmu s Tomom a Meg sa tu jedná o čistú romantiku, bez vzájomného špičkovania sa, čo robilo z Internetu zábavnú záležitosť aj pre nás mužov. Ephron sa podarilo vytvoriť celkom pôsobivú atmosféru a dokázať urobiť ždímajúcu citovku aj z filmu, kde sa hlavní aktéri stretnú až na konci. Prikláňam sa k trom hviezdam, pretože mi nesadol soundtrack. A aby som nezabudol, Meg dá prednosť Hanksovi pred oveľa lepšie vyzerajúcim Pullmanom. ()

Piškotka 

všetky recenzie používateľa

Opravdová romantika, co chytí za srdce. V tom si Američané s nikým nezadají. Místy jakoby vytržené z reality, ale zřejmě pouze při srovnání s naší mentalitou a vyznávanými hodnotami. Mladý vdovec splňoval veškeré atributy, aby se na něj ženy lepily jak obtížný hmyz. Díky malému synovi si nestačil odtruchlit ztrátu své milované. Setkání na druhém konci země bylo osudové. Sam a Annie se dali dohromady. Hanks s Ryan jsou sázkou na jistotu. Vždyť i v Lásce přes internet se jim skvěle dařilo. B. Pullman, byť ve vedlejší roli, odvedl kus dobré práce. ()

Reklama

Autogram 

všetky recenzie používateľa

Tak sa mi zdalo, že najromantickejšie rande filmu bude také, ktoré sa nikdy neuskutoční, a zostane iba pri snívaní. A oni ten film nakoniec tak pokazili. Tých nedostatkov bolo viac, ako uťahané tempo alebo umelo vykreslené vzťahy, takže sú to čisté tri hviezdy. Najlepši vzťah filmu bol vzťah otca a syna, ktovie, či to tak aj nezamýšľali. –––– Viem, nie je to spravodlivé. Keby sme mali myslieť na to, prečo sa to stalo, zbláznili by sme sa. ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

Keď ma dokáže rozcitlivieť nejaká srdcervúca dráma, je štvorhviezdičkový dôvod jasný, ale že to dokáže aj romantická limonádka, to už asi o niečom svedčí. Krásne umelo uveriteľný príbeh, ciťák a doják síce v menšom, ale účinne a niekoľko scén s mojim nahlas smiechom a záver nesúci sa v duchu spokojnosti. 80%. ()

Kaka 

všetky recenzie používateľa

Velmi umělé a sentimentální, přesto v některých chvílích docela sympaticky se tvářící snímek, jehož hlavní představitelé patřili ve své době k naprosté špičce v daném žánru. Samotář v Seattlu využívá na plno sílu nočního města (závěr) a roztomilou potrhlost Meg Ryan, která se pro takovéto role narodila a ještě několikrát si je s chutí zopakovala. Průměrné řemeslo devadesátých let, které je v dané kategorii stále o třídu lepší než věci které se točí dnes na stejném konceptu. ()

Galéria (50)

Zaujímavosti (22)

  • Původně měl film režírovat Garry Marshall. (don corleone)
  • Silueta páru, která je viditelná v odrazu v obchodě s čokoládou v domě Annie je silueta Toma Hankse a Meg Ryan. (don corleone)

Súvisiace novinky

Kuchařka na plátně

Kuchařka na plátně

04.05.2006

Jedna z mála žen za kamerou, které se povedlo získat si respekt v Hollywoodu, natočí životopisný film o famózní kuchařce Julii Powellové podle její autobiografie. Režisérka a scénáristka Nora Ephron,… (viac)

Reklama

Reklama