Reklama

Reklama

Osudy šimpanzej rodiny

(seriál)
  • Česko Šimpanzí rodinka (viac)
Veľká Británia, 2005, 4x51 min

Obsahy(1)

Šimpanzy z oblasti Gombe v Afrike sú svetoznáme ako hrdinovia mnohých prírodopisných dokumentárnych filmov, ale aj vďaka výskumu Dr. Jane Goodallovej a jej tímu. Dokumentárny seriál Osudy šimpanzej rodiny zachytáva ďalšie osudy hrdinov predchádzajúcich dokumentov, odhaľuje skutočné životné drámy a meniace sa partnerské vzťahy. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (5)

tron 

všetky recenzie používateľa

Jediná normálna telenovela na svete. Mám rád prírodu a hoci z primátov pokladám za zaujímavejšie, záhadnejšie a pôsobivejšie horské gorily, ani šimpanz nie je od veci. „Osudy šimpanzej rodiny“ je pôsobivý a kvalitný dvestominútový britský dokument, plný informácií a „tajných“ záberov na opičiu famíliu. Nie je to úchvatné, to bola len Dyan Fosseyová, ale je to veľmi fajn. ()

Superpero 

všetky recenzie používateľa

Bomba!!! Koukali jsme na to s kámošema celej pobyt na horách a vždycky po tůře jsme u toho vytuhávali a debatovali jakej je Freud husťák a Frodo debil. Skvělej přírodopisnej seriál, kterej výborně zachycuje chování a uvažování opic a i bitky mezi nima. Fakt že jsem ke konci znal jmenovitě celej opičí rodokmen asi svědčí o tom, že je to udělané fakt chytlavě. ()

Reklama

corona 

všetky recenzie používateľa

Určite super dokument ale sledovať takmer hodinu problémy Froda, Freuda a ostatných členov skupiny dokážu asi len tí najväčší obdivovatelia ľudoopov. ()

chalp 

všetky recenzie používateľa

Opičia telenovela.Jeden by neveril koľko toho máme my ľudia a šimpanzy spoločného.Prežitie, láska,priateľstvá a najma súboj o moc nad kmeňom rieši každý šimpanz po svojom.Povaha každého jedného sa neuveriteľne líši, aj keď z pohľadu možno vyzerajú všetci rovnako,jeden chce prežiť, jeden sa chce za každú cenu páriť, hrať sa, jesť.. a jeden chce vládnuť...a práve okolo toho jedného sa to všetko toči, okolo Froda, spočiatku despotický diktátor, neskor zosadený cisár a na konci osamelý, vychudnutý starec, ktorý stratil všetko. ()

Galéria (6)

Reklama

Reklama