Reklama

Reklama

Kurošicudži

(seriál)
  • Japonsko 黒執事 (viac)
Trailer 4
Animovaný / Akčný / Fantasy / Komédia / Mysteriózny
Japonsko, (2008–2024), 22 h 48 min (Minutáž: 24 min)

Predloha:

Jana Toboso (komiks)

Hrajú:

Maaja Sakamoto, Daisuke Ono, Džun'iči Suwabe, Romi Paku, Šundži Fudžimura, Ajako Kawasumi, Kendžiró Cuda, Noriaki Sugijama, Šinnosuke Tačibana (viac)
(ďalšie profesie)

Série(4) / Epizódy(57)

Ciel Phantomhive sa po smrti svojich rodičov a vypálení rodinného sídla stáva hlavou lordskej rodiny. Dvanásťročný chlapec si však nájde bizarný spôsob, ako prekonať nástrahy vonkajšieho sveta a potrestať brutálnu vraždu svojich milovaných - uzavrie zmluvu s diablom.
Na Cielovom panstve sa tak objavuje nadľudsky silný a šikovný komorník, ochotný svojmu pánovi splniť každé želanie. No iba do tej doby, než budú vrahovia jeho rodičov potrestaní. Potom si diabolský komorník vezme dušu svojho pána. (IZFNP)

(viac)

Recenzie používateľa Five By Five k tomuto seriálu (2)

Kurošicudži (2008) 

Prioritne seriál skôr pre chlapcov, čo majú radi chlapcov (a tiež dievčatá, ktoré majú rady chlapcov, čo majú radi chlapcov)... Komentár od Zízy je celkom výstižný,.. Ja však ešte doplním, že pre tých, čo svojej priateľke pravidelne dávajú darčeky v štýle mačacích ušiek, či iných cosplay doplnkov svojich obľúbených anime krások je tu postava Ran-Mao, ktorá stvorí s Lauom také duo, že hoci jej repriky spočítate na prstoch jednej ruky, z pamäti sa vám len tak nevytratí... Priemerné hodnotenie dávam hlavne za ten pokus o zaujímavý "faustovský" príbeh... No a tiež hudba v prvom endingu nebola zlá... ()

Season 2 (2010) (S02) 

O jedného diabolského sluhu a modrookého chlapčeka v šortkách a nadkolienkach, ktorému oddane slúži, viac... Vedľajšie postavy iba trochu na začiatku a tom svojskom konci... Naozaj ľutujem, že som toto vôbec pozeral, ale tá polovičná dĺžka a zvedavosť mi nedali... '-_- ()

Reklama

Reklama