Reklama

Reklama

Oni 2: Nočná korisť

  • Česko Oni 2: Noční kořist (viac)
Trailer 2

Malo to byť príjemné rodinné stretnutie v chatovej osade na brehu jazera, ale na miesto určenia dorazila iba jediná rodina. Všade je úplné ticho a nikde v okolí nikoho nie je vidno...až kým sa večer neozve zvonček na dverách. Za nimi stoja traja psychopati v strašidelných maskách a nožmi v rukách. Práve našli svoju korisť a lov sa môže začať. Rodičia alebo deti? Kto bude silnejší a prežije? (Forum Film SK)

(viac)

Videá (7)

Trailer 2

Recenzie (188)

Gorehound 

všetky recenzie používateľa

Sakriš, trestuhodne premárnená príležitosť. Perfektný 80s style synth soundtrack, použitie 80s songov, parádne prostredie opusteného campu, všade mlha, noc, veľmi solídne nakrútené a dobrý záporáci bez motívu v creepy maskách. ALE...O gore sa nemusíme baviť, je tu cca jedna krvavejšia scéna. Chápem, malo ísť o napätie, ale aj to sa nejako dostavuje len tak na pol dychu, emocionálne ma to nedostalo, tak ako by malo. Škoda, preškoda. Boli tu ingrediencie na hororovú hostinu s 80s príchuťou, alebo na poriadny nervák, ale upiekol upiekol sa taký chutný ok koláčik...Ale na jedno pozretie to minimálne určite je. ()

silentname odpad!

všetky recenzie používateľa

Neviem, čo mám na toto povedať. Vidím, že film má aj svojich fanúšikov, no podľa mňa je toto počas posledných 10 - 15 minút absolútna filmová a scenáristická retardácia. Asi som prvý film trošku podcenil, pretože mám pocit, že oveľa lepšie vybudoval atmosféru, pôsobil realistickejšie a hlavne sa sústredil na dobré postavy, ktoré boli zaujímavé. "The Strangers: Prey At Night" je presný opak. Nevie na ktoré postavy sa sústrediť. Nevie vybudovať atmosféru a miesto toho z toho spraví bezduchú akčnú naháňačku. A ak hovoríme o realistickosti, tak poviem úprimne, že posledných 15 minút z toho skutočne urobilo komédiu, kde som nevedel už čo si mám myslieť. Absolútna retardácia, ktorá robí zo zlého filmu skutočne katastrofálny. Nebudem to spoilovať, no myslím si, že sú to momentky, ktoré si asi najviac zapamätám a nie z tých správnych dôvodov. A rovnako úprimne som sa rehotal aj na momentke: "Why are you doing this to us?" - "Why not!?" Celý tento film je nudný, je vadný, je absolútne zle napísaný, tie decká dokopy hneď na úvod pôsobia ako klišé postavy a nič tomu dokopy nemajú šancu dať a myslím si, že nepotrebujeme hororové paródie keď existujú filmy ako je tento. Nevedel som čo čakať, ale takto zlý film som teda určite nečakal. Dúfal som aspoň v trošku inteligencie, no tento film ju rozhodne nemá. Za mňa hovorím nie a film neodporúčam pozerať. Hodnotenie: F ()

Reklama

Kudly4 

všetky recenzie používateľa

Tak debilní horor jsem už dlouho neviděl. Christina Hendricks absolutně bez zájmu, proto taky chcípla jako první a ani se tomu nebránila. Taťka co přežije s kůlem v břiše, ale píchnutí šroubováčkem ho odrovnalo ihned, no to máš za to, že necháváš holky samotné blbečku, synáček co nedokáže zastřelit někoho, kdo mu zabil mámu a místo toho brečí a uteče a ten frajer co bouchnul v autě a stal se z něj Ghost Rider tak ten mě hodně rozesmál. A takovýhle sračky pouštěj u nás v kinech to mě poser. Hvězda za celkem dobrou atmosféru, trochu krve a za super retro songy. "Proč to děláte ? A proč ne ?" SHIT. ()

Cappuccino 

všetky recenzie používateľa

Približne pred ôsmymi rokmi som videl prvú časť, ktorá ma svojho času slušne vystrašila, a tak som sa pri oznámení natáčania dvojky celkom potešil. Bohužiaľ však ide o maximálne zbytočné pokračovanie a po pravde by som bol rád, keby nikdy nevzniklo. Obete sa chovajú hlúpo, vrahovia sa chovajú hlúpo a asi jediné, čo som si pri snímke užíval, boli staré rádiové vypalovačky a úsmevná scéna v bazéne. ()

vurhor 

všetky recenzie používateľa

The Strangers 2 jsou naprosto zářným důkazem toho, v jaké krizi se nachází většina moderních hororů - jedna laciná lekačka za druhou, minimum napětí a absolutně dementní a nelogický chování hlavních postav: 1) Našli jsme dva brutálně zavražděný lidi v osamoceném tábořišti uprostřed noci, pojďme se rozdělit! 2) ,,Mami, je za tebou maskovaná nána s nožem, nechceš se bránit?" ,,Ne, zlato, nechám se zabít, aby to vypadalo, že jsem ti hrdinsky zachránila život." 3) ,,A hele, dvoumetrový maskovaný týpek s mega velkou požární sekerou. Toho dám! *řekl mladíček s kuchyňským nožem*. 4) ,,Hej, ségra, sice nám možná zabili rodiče a jsme v baráku obklopeném vraždícími psychopaty, ale pamatuješ si tenkrát na tu bžundu z tehdy a tehdy?" ,,Jojo, to byla hrozná sranda, hahaha! Lol!" Na rozdíl od slušného prvního dílu, kde se ta děsivá atmosféra dala často krájet, je dvojka jen velice slabým odvarem, který nevyděsí, nezaujme, nenadchne. K dobru mu můžu přičíst pár pěkných záběrů a herecký výkon hlavní holčiny. Jinak je to ale horor na prd, se kterým bych neztrácel čas. Průměrné 2* ()

Galéria (56)

Zaujímavosti (6)

  • V pôvodnej verzii scenáru bola zakomponovaná postava Kristen McKay (Liv Tyler) z prvého filmu, ktorá mala byť hneď v úvodnej scéne zavraždená. (molcan2)
  • Písnička, která hraje na začátku filmu, je „Kids in America“ od Kim Wilde. Ve scéně v koupelně hraje „Live It Up“ od Mental As Anything. Ve 43. minutě hraje „Night Moves“ od Marilyn Martin. Ve 47. minutě hraje „Cambodia“ od Kim Wilde. U bazénu hraje „Total Eclipse of the Heart“ od Bonnie Tyler. Závěrečná písnička je „Making Love Out Of Nothing At All“ od Air Supply. (Duoscop)
  • Film bol po prvý krát oznámený už v roku 2008. (molcan2)

Reklama

Reklama