Reklama

Reklama

Manželia Craig a Elise Landryoví dostanú od života ťažký úder. Ich jediný milovaný syn Benjamin je unesený a k smrti utýraný sériovým vrahom Johnom Kozlowskim. Kozlowkeho dolapí polícia a súd mu udelí trest 25 rokov odňatia slobody, čo sa skľúčenému páru zdá byť príliš málo. Rozhodnú sa preto zmocniť sa odsúdeného psychopata a vykonať na ňom spravodlivosť po svojom. (Karamanlis)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (183)

dr.horrible 

všetky recenzie používateľa

Asi na úrovni Wanovho Death Sentence, akurát trochu viac v žánri. Zahrané priemerne, Erika herecky nikdy nevynikala a svoje dve dobré role (tu a tu) má dávno za sebou; jej muž pre zmenu vrcholne necharizmatický televízny herec. A logika zas niekde víkenduje. Ale záver tomu pridáva! Nebyť to béčkový horor, mohla to byť slušná ironická dráma ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

V tomto filme ide o spravodlivú pomstu zúfalých rodičov, ktorí prišli pričinením jedného grázla o syna. S rozsudkom nie sú spokojní a tak sa ho rozhodnú uniesť a následne si na ňom vyskúšať niektoré praktiky stredovekej tortúry. Spôsob, akým bol väzeň unesený bol však poriadne pritiahnutý za vlasy, miestami až smiešny. Mučenie som tiež čakal trochu viac krvavejšie, prakticky sa chudákovi nič takého nestalo, iba trocha krvi a možno pustil aj do gatí, neviem. Ale záver príjemne prekvapil, takže som celkom spokojný. 60/100 ()

Reklama

ledzepfan 

všetky recenzie používateľa

Herci jsou moc"známé xichty"a tuhle těžkou polohu moc nezvládají..Závěrečná pointa je naprosto debilní a zbytečná...Mučení je hezké ale krátké a nepochopitelné=Chcou mučit úchyla,který jim brutálně zavraždil dítě a ani je nenapadne pohrát si s jeho koulema?hmmm blbost...Určitě by tomu pomohl menší rozpočet a trošku undergroundový look aby ten pokus o reálnost vyzněl naplno..................Nadruhou stranu se to opírá o alespoň nějákou myšlenkovou struktůru a nějáký ten morální otazník při sledování napadne leckoho...Takže úplně hloupé to není -jen forma a zbytečný zvrat na závěr vyznívají trošku na prázdno. ()

Frajer42 

všetky recenzie používateľa

Hrozně moc je film nedomyšlený a nedodělaný. Je zde spousta přespousta totálních nelogičností a nesmyslů, které posouvají film kupředu a na kterých je vlastně celý postaven. Je jich tolik, že se mi je nechce ani vypisovat, ale tak namátkou POZOR SPOILER snad dost rozporuplný převoz vězňů, kde jeden je vrah dětí a druhý daňový podvodník. Dost zajímavý policejní doprovod, který si nedělá těžkou hlavu a během převozu si klidně zaběhnou nakoupit, popřípadně jít během cesty položit kabel(pochopitelně oba současně) a klíčky jsou pochopitelně v zapalování. Havárky, při které jsou stejně připoutaní vězni rozprášeni po celé ploše lesa. KONEC SPOILERU A takových věcí tu jsou více než mraky a přehlédnout je a dělat, že jsem je neviděl prostě nejde. Je to trochu více škoda, protože námět není úplně marný. Bohužel filmu nepřidává na kráse ani herecké obsazení, které se spíše trápí než hraje. Přišlo mi, že tento horor si vzal inspiraci z filmu Ctihodný občan, kde ovšem to ctihodné obsazení nezcházelo. Ve filmu je i jeden zajímavý zvrat, který ovšem velmi brzy vytušíte a už pouze čekáte, kdy se vše provalí. V celkovém součtu se tedy nejedná o žádný zázrak. Lepší *. Možná, že na pár minel časem zapomenu a přidám. ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Manželom uniesli syna a po nejakom čase policajti ho vypátrali ale už bolo neskoro,lebo ten špinavý psychopat ktorý robil zle aj zvieratám a utýral ich syna dostal 25 rokov.Tu vidíme záťaž na oboch manželov a ako to znášajú a tie flashbacky do minulosti na syna boli skľučujúco depresívne úzkostlivé.Tak sa rodičia rozhodnú zobrať spravodlivosť do svojich rúk.Presne tak zub za zub,oko za oko a presne tak by to malo byť všade aj na Slovensku.Nemám žiadne námietky k námetu,scenáru ani príbehu,jedine okrem únosu toho zločinca aby ho prevážal jeden policajt sa mi zdá viac než divné ale pri tom únose tam tých nedomyslených vecí bolo viacej.Konečne aj postavy sa chovali normálne,práve tak ako si zaslúžila situácia.Mučenie malo aspekty krutosti a drsnosti ale celkový krvavý dojem neukázalo a ani nejak neprekvapilo.Ale čo ma potešila to bola tá finálna pointa bola veľmi dobre spracovaná. ()

Zaujímavosti (3)

  • Záběry vnitřních prostor domu s příslušníky policejního sboru jasně ukazují na č.p. "3410". Když se ale policista posléze dovolává zálohy, uvádí adresu "321 Spruce Avenue". (Conspi)
  • Keď detektív dorazí na miesto havárie väzenskej dodávky, od dverí jeho automobilu sa odrážajú svetlá kamery. (misterz)
  • Na začiatku filmu jazdí pár na najnovšom modely Ford Focus. V ďalších scénach však používa síce rovnaké auto, ale starší model. (misterz)

Reklama

Reklama