Reklama

Reklama

Atraktívny a bezstarostný mladý muž Nikki (Ashton Kutcher) pozná svoje kvality – má peknú tvár a je dobrý v posteli. Ľahko očarí každú ženu, na ktorú sa pozrie. Bola by škoda, keby svoj výnimočný šarm a fyzické prednosti nedokázal poriadne speňažiť. Najčastejšie zvádza dobre situované dámy z Los Angeles, ktoré mu môžu poskytnúť dostatočný komfort, luxusné darčeky a more sexu. Jeho posledným úlovkom je krásna právnička Samantha (Anne Heche) v stredných rokoch, ktorá mu ponúkla viac, než mal kedykoľvek predtým. Žijú v nádhernej vile nad mestom a spokojnosť vládne na oboch stranách. Jedného dňa však padne kosa na kameň a Nikkimu zamotá hlavu príťažlivá servírka Heather (Margarita Levijeva) - rafinované dievča s podobným životným štýlom, ako vedie on. Nikky sa zamiluje do chudobného dievčaťa, ktoré ho považuje za boháča a hrá s ním rovnako zákernú hru. Nikki sa musí rozhodnúť medzi láskou a peniazmi. Dokáže rozmaznaný mladý muž skoncovať raz navždy so svojou doterajšou bezstarostnou existenciou, aby prežil skutočnú a krásnu lásku? (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (361)

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Kutcher hraje kurvu v kšandách, co první půli klátí pro zábavu i kopání zlata a v té druhé trpí, protože mu dívčina podobného smýšlení láme srdce. Škoda, byl bych radši, kdyby ho zlomila kapavka.. Co může být horšího, než povrchní film o povrchních lidech? Snad jen Ashton herec, snad jen ten.. Když měl při závěrečném vyznání slzy v očích, chtěl jsem vrhnout všechny vanilkové rohlíčky, co jsem od Vánoc pozřel. A přitom kdyby vkládal svých dvacet centimetrů do úst kamarádovy ropuchy, dojde k ukojení a nemusí se trápit city - i za cenu, že mu ten přerostlý skokan nebude kupovat svetříky od Hermese.. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Kto je zvedavý ako Kutcher holí nejakej pipke kundu? Alebo ako kláti jednu za druhou a ako žebrák každú využíva? Film plný nepravdepodobných situácií, kde nastanú aj vtákoviny typu, že Anne Heche pristihne svojho milenca vo vlastnom dome ako šuká s inou a ona v pohode to prejde a potom sa hneď vyšuká ona s ním. Toto nie je ani komédia ani nič poučné, skôr niektoré scény naozaj boli na hrane so soft pornom a to už je za čiarou. Kutcher sa správa ako totálny magor a vlastne neviem, kto by mu v tomto filme fandil. Chvalabohu aspoň za koniec, aj keď žaba žerúca myš mi tiež do gusta nechýbala. ()

Reklama

hallelluja 

všetky recenzie používateľa

Predpokladám, že každá postava dostávala mimo záber úder do hlavy tupým predmetom. Inak si neviem vysvetliť tie osobnostné zmeny, ktorými prechádzali každých desať minút. Jednu poriadnu a definitívnu ranu čelom o stôl si radšej mohol dopriať scenárista, ušetril by nám, kultivovaným európskym intelektuálom, jeden filmový argument dokazujúci primitívnosť hollywoodskej kinematografie. Celé je to jalové, plytké, detinské. Nebrať. ()

MartinezZ 

všetky recenzie používateľa

V podstatě jsem ani nevěděl, co od toho čekat. Popis obsahu a zařazení "Komedie" mi dávaly jen znát, že to bude nějaká hovadina. Ale ono to, kupodivu, překvapilo. Nejen odvážnými scénami, ale také tím, který BLBEC to označil jako Komedii. (Koukám, že Komedie už z popisu zmizela - hle :) - (hmm, nějaké trdlo tam tu Komedii zase připsalo...) ~~~ *MiniSpolier* "Kdo s čím zachází, tím také schází" - kdyby to končilo happyendem, bylo by to za **, že ho ale kopla a on to tak dostal vyžrat, to se u Hollywooďáků vidí málokdy. */MiniSpoiler* ~~~ Taky proto to asi neokupuje 70%. ()

somnar 

všetky recenzie používateľa

Neskutečně únavné. Spread jen a pouze variuuje slavnější předobrazy (namátkou Půlnoční kovboj), přičemž zcela rezignuje na vlastní nápady, invenci, ba i romantiku, vtip nebo spád. Prachobyčejná historka ve stylu up-down-moralize spolehlivě uspí, a to i navzdory faktu, že se první polovinu takřka nepřetržitě souloží. Indie-B(oring) 40% ()

Galéria (31)

Zaujímavosti (8)

  • Auto, ktoré požičiavala Samantha (Anna Heche) Nikkimu (Ashton Kutcher) je Mercedes-Benz G 500 a jeho cena sa pohybuje okolo 80 000 eur. (Cako_SK)
  • Dom, v ktorom býva Nikki (Ashton Kutcher) so Samanthou (Anne Heche) patril v čase natáčania filmu módnemu návrhárovi menom Randolph Duke a má hodnotu 8 250 000 amerických dolárov. (Cako_SK)

Reklama

Reklama