Reklama

Reklama

Biography: Jeffrey Dahmer - The Monster Within

(TV film)
všetky plagáty

Recenzie (3)

Forsberg11 

všetky recenzie používateľa

Mrazivý televízny životopis jedného z najzáhadnejších a najčudesnejších sériových vrahov v histórii. Jeff Dahmer bol skutočne rozporuplné figúra. Na jednej strane usmiaty a úctivý sympaťák s príjemným pohľadom a milým úsmevom, na strane druhej nevyliečiteľný alkoholik s excentrickým správaním, ktorého vzrušujú najmä čierni mladí muži, o to viac ak sú po smrti. Takíto dokument je častokrát desivejší a účinnejší ako akýkoľvek horor, pretože toto sa naozaj stalo. A pravdepodobne sa to niekde deje aj teraz a bude sa diať aj v budúcnosti. Pri takom množstve ľudí sa totiž vždy nájde nejaké percento zvrátených a chorých jedincov, ktorí ako predátori, sú závislí na "braní života iným". Pre laika dostačujúci a plnohodnotný dokument, ktorý okrem iného obsahuje aj rozhovory so samotným Dahmerom. 85 %!! ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Jeffrey Dahmer vlastnými slovami, ale aj z pohľadu otca, detektívov, spolužiakov či samotnej učiteľky zo strednej školy, popisuje obdobie ranného veku, tínedžerského dospievania, či časoch, kedy prepadol fantáziám o vraždení ľudí, až po alkoholové excesy a následne brutálne zabíjanie, ktoré sprevádzali sklony ku kanibalizmu či nekrofílii. Dnes už sú samozrejme ďaleko lepšie dokumenty, ako tento "kraťas", no množstvo tých autentických záberov z detstva a následný slovný doprovod otca, budí naozaj kadejaké dojmy, kedy si človek prakticky uvedomí, že nie každý sériový vrah, musí vyrastať v toxickom prostredí, v ktorom je týraný, či dokonca zneužívaný, ako je to v mnohých prípadoch pravidlom. Na 42 minút ako krátky prierez jeho životopisu, to relatívne stačí, no podrobnosti okolo jeho zločinov očakávať neradno. Táto etapa sa viac menej len tak preletí. ()

Schizeus 

všetky recenzie používateľa

Kdo by neznal jednoho z nejslavnějších masových vrahů Ameriky Jeffreyho Dahmera, který zavraždil několik prostitutů, obcoval s jejich mrtvými těly a dokonce je označován za kanibala? Tento, skoro hodinový, dokument ukazuje bestii ve správném světle. Rozhovory s Jeffreyho rodiči, právníky nebo jen lidmi, kteří v jeho řádění hráli jen nepatrnou roli. Nejvíce dokáže šokovat pravda... 5*/5* ()

Reklama

Reklama