Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ospalé predmestie typického amerického mestečka si žije svojou bezstarostnou rutinou. Mamičky vyprevadia svoje detičky do škôl, mužov do práce a pustia sa do domácich prác. Avšak teraz je tomu koniec; tie milé sladké bytosti starajúce sa o svoje rodiny sa pod vplyvom nejakého tajomného vírusu transformovali do krvilačných beštii bažiacich po ľudskom mäse. A to nemusia hľadať príliš ďaleko, nejaké zásoby sú priamo doma v podobe ich najbližších, iné, väčšie sa nachádzajú niekoľko metrov od ich domu. Stačí isť k susedovcom a o jedlo je postarané. Miestni tínedžeri tak musia vyriešiť takmer neriešiteľný problém, ako sa nestať súčasťou jedálnička svojej matere, a zároveň, ako ich vyliečiť, aby o ne neprišli. (beso74)

(viac)

Recenzie (7)

dr.horrible 

všetky recenzie používateľa

Ak to bola Troma, tak som sa prvýkrát bavil. V štábe podľa mňa chýbal strihač a hudbu púšťali z magneťáku. Najlepšia je scéna, jak dievča svojmu chlapcovi rozpráva, jak jej matka zožrala bračeka a zrazu chytí celkom spontánne úplný kŕč a obaja sa začnú smiať. Tak buď na to zabudli, alebo úmysel?? Každopádne, smial som sa s nimi .. ()

Karamanlis 

všetky recenzie používateľa

Kvalitatívne nevyvážené osemdesiatkové béčko, v ktorom sa dobré a vtipné momenty striedajú s neznesiteľnými prejavmi amaterizmu a trashovosti. Už na prvý pohľad je zrejmé, že Flesh Eating Mothers boli vyrobené takpovediac na kolene a účinkujú tu prevažne neherci. Ako širokospektrálne a komerčne neambiciózny pokus hororových nadšencov to však beriem. ()

Reklama

topi 

všetky recenzie používateľa

Rozhovor teenagerů o půlnoci na sportovním hřišti : "Moje matka...snědla mého bratra." "Naše matky také." "Moje matka snědla vaše matky?" "Ne, moje matka snědla mého otce." "Co se to tu začalo dít?" "Moje matka snědla mého malého bratra." "A co máme dělat? Sedět tu a nechat se sežrat našimi matkami?" Ty citace jsou jen pro přiblížení, aby potenciální divák věděl, na co má být připraven. Trash opravdu se vším, co k tomu patří. Ve srovnání s TROMOU naprosto identické. ()

JFL 

všetky recenzie používateľa

"Masožravé maminy" mají super premisu a obstojné gore efekty i masky, ale bohužel také hodně zoufalé provedení a uondanou režii, co jim ve výsledku zásadně podráží nohy. Fajn premisa, jak a proč se z matek stávají kanibalové, se dala výrazněji rozvést a to samé ostatně platí o většině dalších motivů, které tak zůstávají na půl cesty. Ale tvůrci se radši chtěli zaobírat tím, jak skupinka třicátníků hrajících teenagery tupě bloumá nocí a utká někam nazdařbůh. ()

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Horor určený len pre veľmi nenáročných divákov a milovníkov brakov z 80. rokov. Jedného dňa sa mamičky nakazia neznámym vírusom, ktorý ich premení na zombíkov a začnú si s radosťou pochutnávať na svojich príbuzných. Začnú detičkami, nasledovať budú manželia a nepohrdnú ani mačičkou, ktorú vyhrabú v kontajneri. A to ich škriekanie nemá chybu. Nakrútené je to dosť biedne, ale nechýba množstvo vtipných momentov a celkom slušné gore (najlepšia je záverečná scénka). Masky nemali chybu, maskéri sa museli riadne vyšantiť. Bavil som sa. ()

Zaujímavosti (3)

  • Film bol natočený za 4 týždne. (beso74)
  • Aj keď je počas filmu odhalený ako pôvodca nákazy vírus, na konci je vyliečený penicilínom. Ten je však antibiotikom, a to zaberá len pri ochoreniach spôsobených baktériami, s vírusmi si nevie poradiť. (beso74)

Reklama

Reklama