Reklama

Reklama

Po třech letech strávených za mřížemi, Mitchel (Colin Farrell) opouští věznici s dobrými úmysly. Ale když potká starého přítele Billyho (Ben Chaplin), gangstera, který se zrovna ohlíží po nějaké práci, Mitchel se k němu připojí, výměnou za místo k bydlení. Když se znovu zaplete se svou minulostí, je vtažen do života Charlotty (Keira Knightley), filmové hvězdy která se schovává před hordou fotografů a reportérů. Přitahován její krásou a zranitelností, rychle se ujímá role jejího ochránce. Začínají spolu plánovat nový život v Los Angeles, ale plány jim zkříží gangový boss Gant. Mitchelovi je jasné, že před Gantovým hněvem není v bezpečí nikdo z jeho blízkých a rozhoduje se vyřešit věci mezi nimi jednou provždy. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (534)

klerik 

všetky recenzie používateľa

Fajn postavy, super "anglická" drsnosť (občas je tu závan atmosféry ZBAĽ PRACHY A VYPADNI). Škoda, že to nie je zaujímavejšie natočené. Nie že by tam bolo veľa miesta na nejakú poetickoť, ale pri originálnejšej réžii to mohla byť podobná pecka ako DRIVE. Nekompromisný gangsterský film, ktorý prekvapivo funkčne (kvôli chrakterizácii hlavného hrdinu) využíva nepodstatné témy na pozadí (Keira Knightley, Anna Friel, Ben Chaplin)... ()

Spiker01 

všetky recenzie používateľa

Jednou větou bych Londýnského Gangstera mohl definovat jako děsná nuda. Za celou dobu jsem nepochopil, o čem ten film vlastně je. Knihu jsem samozřejmě nečetl. Ve filmu nebyla ani pořádná přestřelka, aby diváka navnadila. Tři hvězdičky si film zaslouží jen kvůli Colinu Farrellovi a Keiře Knightley, bez nich byla to byla ještě větší slabota, hold angličani...45% ()

Reklama

tron 

všetky recenzie používateľa

„To nemusíš.“ – „Musím. Za to, aký si ku mne bol.“ Vďaka dôveryhodnému Colinovi Farrellovi ma Kšeft za všetky prachy bavil vždy, keď bol na scéne. A to bol v podstate stále. No inak to nie je žiadny zázrak. Vedľajšie postavy (Thewlis, Friel) sú zbytočné, niektoré zvraty rušivé, koniec mi pripadal nadrogovane nevtipný, mnohé pasáže načrtnuté a následne zabudnuté (šialený fotograf s pištoľou) a hoci sa tomu vzhľadom na plagáty, trailer, obsah a fotky ťažko verí, Keira Knightley má, prehnane povedané, skôr cameo (!). Ak by scenárista nechcel naraz povedať milión vecí a zostal by pri niečom, čo pripomína remake milovaného Osobného strážcu, bolo by to lepšie. Škoda. Prehnané ambície tiež niekedy nie sú dobré. ()

korbitch22 

všetky recenzie používateľa

Mám rád Anglický Gangsterky,ostrej hoch proti všem,minimum akce,když ale tak brutální a surové násilí,cool hudba,geniálně vypointované dialogy....ano to je Guy Ritchie a jeho Rock'n Rolla,bohužel snašivka Monahan si jaksi neuvědomuje,že není Ritchie ani zdaleka.Ze začátku geniální film se bohužel nezkušenému režisérovi vymkne z rukou a chce toho během zoufale krátké stopáže říct strašně moc a neví si stím rady,tak chaoticky stříhá,bez řádného rozpočtu odbývá scény jenž by si zasloužily pořádnou pozornost a vše tohle nám chce vynahradit jakýmsi artovým či snad psychologickým pojetím,což je na jednu stranu zajímavá inovace propojit osud gangstera a obtěžované herečky,bohužel to je práce na 2 a půl hodinovou stopáž,větší rozpočet a hlavně talentovanějšího režiséra.Jako bonus se aspoň na závěr chce vyvarovat očekávanému klišé....bohužel to je opět docela hnusné WTF,které mi zkazilo dojem z celého filmu.Úžasný dojem z opět vynikajícího Farella a neskutečně sjetého Thewlise,zkazila Anna Friel kterou nesnášim a mizernej konec,kterej si opět sebral hvězdíčku ze třech na dvě....škoda 50%. ()

playboxguest 

všetky recenzie používateľa

Buď to měla být další jednoduchá a čistá gangsterka, kterých je dneska na plackách kopec, nebo to měla bejt komedie o napravenym gangsterovi, kterej dostane po návratu z lochu na starost rozmazlenou, na pěst zralou pipku, kterou postupem času usměrní a třeba i přefikne. Ať už by si tvůrci vybrali tak nebo onak, pořád by to byl určitě lepší výsledek, než jakým tenhle splácanej guláš bez formy je. 40% ()

Galéria (88)

Zaujímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo od 19. června 2010 v Londýně, Hammerwoodském parku a v Los Angeles. (Kuzmik)

Súvisiace novinky

Colin, Keira a londýnský bulvár

Colin, Keira a londýnský bulvár

26.01.2009

Nebojte, nebudeme tady vytahovat žádné klepy a lechtivé nechuťárny. Ani se nezrodil další suprehvězdný pár. Tak se prostě bude jmenovat film, ve kterém se spolu objeví čerstvý držitel Zlatého glóbu… (viac)

Reklama

Reklama