Reklama

Reklama

Tom a Jerry: Nové dobrodružstvo

  • Slovensko Tom a Jerry (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Poznáme ich z animovaných príbehov, na ktorých vyrástli celé generácie. Čo ak sa však vyberú do sveta - a to rovno do toho nášho, reálneho? Keď sa Jerry presťahuje do luxusného hotela, kde práve prebieha svadba storočia, jej zúfalá organizátorka si najme Toma, aby jej pomohol sa myšiaka zbaviť. Naháňačka kocúra a myši však skoro zničí nielen jej kariéru a chystanú svadbu, ale aj celý hotel. (Continental film)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (129)

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Veľmi slabý priemer. Dcérke sa to síce ľúbilo, ale na Šmolkov to nemalo ani náhodou. Tento typ animácie moc do filmu nesedel, ľudia na kreslených slonoch? Videl som všetky možné animáky resp. kombinácie hranej a kreslenej podoby, ale toto naozaj bolo ako päsť na oko. Škoda, lebo Tom a Jerry je legendárna partia a zaslúžila si niečo viac. Mrhalo sa tak ich možnosťami, tak talentom Peňu a zostalo to na Chloe Grace Moretz, ktorá najlepšiu úlohu svojho života strihla v sérii Kick-Ass a odvtedy nič moc. ()

helloween93 

všetky recenzie používateľa

Bohužel první live action Tom & Jerry movie nedopadl nijak slavně. Za kameru se postavil zkušený režisér Tim Story (Shaft nebo série Ride Along), ale nepodařilo se mu vtisknout filmu typický Tom & Jerry feeling, protože základním problémem je, že primárně není o kocourovi a myšákovi, ale o Chloe Grace Moretz a o její organizaci svatby v luxusním hotelu. Tom s Jerrym jsou jenom vedlejší postavy. Humor téměř nefunguje a podivná je i výstavba světa, ve kterém animaované postavy (všechny zvířata) koexistují ve světě lidí a nikoho netrápí, že vypadají animovaně. Škoda, mohla to být feel good bomba pro všechny generace, které na kultovních groteskách vyrůstaly. 2* ()

Reklama

Kacitr 

všetky recenzie používateľa

Ta animace do reálného světa působila jako pěst na oko. A příprava svatby se jeví jako velmi nezáživná zápletka. Hlavně pokud ji chcete použít jako hlavní motiv k filmu pro dětského diváka. Těšila jsem se na Toma a Jerryho. Ale ti dva byli zastrčeni kamsi úplně do pozadí a tentokrát to nezachránila ani moje oblíbená Chloe. I když dělala co mohla. ()

Tom Hardy 

všetky recenzie používateľa

Film, kde vztah diváka ke všemu, co bude následovat, dokonale definuje úvodní scéna s rapujícíma holubama, kdy se navíc během letu jeden vykálí druhýmu do ksichtu. Pobavilo vás to? Pak máte slušnou šanci, že si tenhle kastrát původních skečů dokážete užít. I s velkou dávkou pochopení "na cílovku" je mi ale osobně z výsledku hodně smutno. Většinu soubojových gagů Story vykrádá ze starých kraťasů, ty nové staví na moderních vychytávkách (dron, skateboard na ovládání) a nenachází v tom žádné nápady. Nastavení světa nejasné a jakkoli je interakce mezi animovanými a lidskými postavičkami technicky ok, ta stylizace prostě nepůsobí úplně přesvědčivě (tři dekády starý králík Roger to zvládl o poznání lépe). Chloë tu tak trochu hraje Michaela J. Foxe z Poslíčka, ale s o dvě třídy horším scénářem. Snad jen Michael Peña z toho všeho vychází docela se ctí. Zbytek je těžká bída. Že Toma dabuje černoch tomu neplánovaně dodává roztomile-sociální korunu. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Tom a Jerry sú jedným z najväčších hrdinov môjho detstva. Ich druhý veľký celovečerný film v reálnom prostredí mal byť predovšetkým oslavou toho, že sú na scéne už viac ako 80 rokov. Miesto toho sme dostali spíš akúsi jednohubku, ktorá síce miestami obsahuje zopár dobrých nápadov (napr. odkazovanie na Batmana), ale dominantne čerpá z riešení a scén, ktoré veľmi dobre poznáme z ich krátkych príbehov/rozprávok. Celý film/príbeh je dosť vypočítateľný, herecké výkony sú dvojdimenzionálne (teraz ani Chloë Grace Moretz nejako výrazne nevyniká). Určitý potenciál sa skrýva ešte vo vedľajších postáv (malý kocúr a Spike), ktoré však nedostanú väčší priestor. Úprimne povediac, nečakal som dych berúci film. Nehovorím, že som nejako extra sklamaný, ale to áno, že tvorcovia by mohli viac rozobrať možnosti, ktoré ponúka New York pre túto neskutočne zábavnú a milú dvojicu. Osobné hodnotenie: 68% (**) ()

Galéria (46)

Zaujímavosti (12)

  • Z důvodů pandemie COVID-19 se na postprodukci pracovalo z domova. (10milda)
  • Po závěrečných titulcích je k vidění krátká filmová scéna. (Rominator)

Súvisiace novinky

Prequel Šíleného Maxe má datum premiéry

Prequel Šíleného Maxe má datum premiéry

27.12.2020

Furiosa, prequel Šíleného Maxe od režiséra George Millera a studia Warner Bros. má oficiálně stanovené datum premiéry. Snímek v hlavní roli s herečkou Anyou Taylor-Joy (Dámský gambit) tak dorazí do… (viac)

Studio Warner Bros. přišlo s obří novinou

Studio Warner Bros. přišlo s obří novinou

03.12.2020

Poté, co před třemi týdny studio Warner Bros. oznámilo plány pro uvedení snímku Wonder Woman 1984 souběžně v kinech i na streamovací službě, a také po nedávných spekulacích, že podobný osud by mohl… (viac)

Reklama

Reklama