Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na malom ostrove uprostred Egejského mora sa skrížia cesty archeologičky Valerie Cammon a štvorice mužov. Ona ako jediná prežila nečakaný archeologický objav, jej expedícia potvrdila existenciu hydry, veľkého mýtického viachlavého hada strážiaceho dávny poklad, ale žiaľ aj to, že je to tvor nesmierne zúrivý a nebezpečný.
No okrem hydry je tu ešte skupina lovcov ľudí, ktorá sleduje stopy mužov, aby ich mohla zabiť. A tak sa hnacím motorom nesúrodej pätice stáva túžba prežiť. (beso74)

(viac)

Recenzie (60)

vesper001 

všetky recenzie používateľa

Krvavá lázeň, v níž jednohubky poctivě ječí, i když jsou už na dva až dvacet kusů. Logika spí ve sluji spánkem spravedlivých, a podle zásady, že víc hlav víc ví, se mozkovny namnoží pokaždé, když tvůrci nevědí, kudy kam. Takže ke konci už je z milé hydry stohlavá saň. Triky jsou prachbídné, některé chody odfláknuté, ale snad se za ušetřené prachy štáb alespoň najedl. Z výnosů totiž jistě ne. ()

EmilHS odpad!

všetky recenzie používateľa

NEJLEPŠÍ HLÁŠKY: Jezte!- Co od nás chcete?- Abyste to snědli. / Chceš bojovat!? Ty chlápci maj zbraně, že by zabili nosorožce. / To je otřes půdy.- Myslíš zemětřesení? / -chlápek dusí nějakýho týpka a zeptá se: Už seš v klidu?- Sem v klidu. / Ty nemáš jméno?- NE! / Jsme na lodi?- Ne počkej! Unesli nás.- To má být vězení? Na lodi!?- To není vězení. / Chci aby si pomatovali můj zadek a ne 72 hodinový zpoždění a mizející ostrovy. / Je tu pláž a džungle, kdo pozná rozdíl? / ZMIZEL NÁM OSTROV.- JAKTOŽE ZMIZEL? TO SE SEBRAL A ODEŠEL?? ()

Reklama

curunir 

všetky recenzie používateľa

,,BOHUŽIAĽ SA UKÁZALO, ŽE MYTOLÓGIA JE PRAVDIVEJŠIA NEŽ SME PREDPOKLADALI." ,,ÁNO, ALE TOTO JE SMRTIACI MÝTUS." __ Už som mal dosť všetkých tých megažralokov, prerastených hadov či zrazu oživených pravekých monštier a tak som Hydru veľmi rád (u seba) privítal. Lež nadšenie predsa len vystriedala aj porcia ,,mierneho" sklamania. Podobný námet sa u týchto filmov veľmi nevidí, to bolo rozhodne fajn, lenže to pravé orechové (či hydrové?) sa ledva začne rozbiehať až v druhej polovici. A ako už bolo napísané, Hydra sa síce prvý krát objaví už po pár minútach, no zase až tak často sa neobjavuje a slúži tak trocha ako vedľajší element, čo je rozhodne veľká škoda (kompenzácia je aspoň v podobe veselého trhania tiel). I tak sa ale tvorcovia snažia zásobovať diváka ako tak ujetými situáciami - najviac som sa bavil, keď jednému z lovcov prepichnú nohy drevené koly, no o chvíľu si už zase hvízda a s kusom drievka trčiaceho mu z nohy sa neváha tak povediac vrátiť ,,späť do hry". V závere sa zase nezaprie inšpirácia Sommersovou Chobotnicou. (112. hodnotenie, 16. komentár k filmu) ()

Z0oMb3E odpad!

všetky recenzie používateľa

Tieto nízkorozpočtové badmovies jednoducho milujem. Hydra by bola ideálnym zážitkom na sledovanie v partii. Najlepšie v partii pod vplyvom, keďže sa dá veľmi dobre zabaviť tipovaním, kto zomrie prvý, kto bude ďalší, ďalší a kto nakoniec ostane. Hmm kto ostane je viac menej jasné od začiatku. O kvalite filmu je škoda hovoriť. O hercoch detto. Jediné pri čom moje srdiečko skákalo, ako besné boli zábery hlavnej hrdinky: hydry. Hydra sa nakoniec zmenila na sedemhlavého draka a rytier od zelených baretov vyslobodil svojím mečom samosečom princeznú z jaskyne. Ako vítazi našej reality show získali vítazi finančnú hotovosť a luxusnú plavbu po Egejskom mori. Nemôžem zabudnúť vyzdvihnúť pokus o spletenie mýtických bájí s krutou realitou a automatickými zbraňami. Scenáristi týchto filmov nie sú absolútne docenení, pretože vymýšľať nové a nové monštrá, nové a nové zápletky (hmm tie až také novie niesú) dokážu len géniovia. Ako som napísal už na začiatku, toto je film do alkoholovej partie s minimálne 5 členmi. ()

Prochy38 odpad!

všetky recenzie používateľa

Totální, ale totální sračka. Nechápu. Má to být horor? Sci-fi snad? Upřímně, nedokoukal jsem. Já to nechápu. Viděl jsem všechny Pythony, Anakondy od trojky, Python vs. Boa a pod. Ale ani jeden nebyl tak sračkózní jako toto. Kurva, je to z roku 2009 a ty efekty stojí ale za totální sračku. Já se omlouvám, že jsem tak sprostý, ale tohle opravdu nejde. Napětí nulové, což je podmíněno tím, že "hydru" vidíme celou hned v prvních minutách. A založit film na tom, že ta hydra teda jako fakt hustě trhá těla. No fuj. Omlouvám se, ale já vážně nedošel ani k půlce filmu, tak jsem asi zaujatej, ale přes takovej začátek filmu se já nepřenesu. Jestli je druhá půlka hodna těch vašich 4* nevěřím, ale neberu to nikomu. Proč to někdo točí?!? ()

Galéria (6)

Reklama

Reklama