Reklama

Reklama

Aby sa dostali domov, boli ochotní veľa riskovať. Napríklad leteli v lietadle pilotovanom tučniakmi. Napriek tomu hrdinovia filmu Madagaskar doteraz nedorazili do svojich pelíškov v newyorskej zoo. Dobrá správa je, že vďaka fenomenálnemu úspechu predchádzajúcich dielov dostali tretí pokus, či to teraz vyjde, zostáva vo hviezdach. Po panenskom ostrove Madagaskar a veľkých afrických pláňach si budú hľadať cestičku k domovu džungľou európskych veľkomiest. Rafinovaným tučniakom sa s pomocou hrubej sily šimpanzov podarilo opraviť lietadlo, v ktorom naši hrdinovia havarovali v priebehu letu z Madagaskaru do Afriky, a vyrazili si užívať do kasína v Monte Carlo. Leva Alexa, hrošicu Gloriu, zebru Martyho a žirafiaka Melmana ale na palubu nezobrali, čo štvoricu donúti doplávať za nimi po svojich cez Stredozemné more. Tučniakov nevyhnutne potrebujú, pretože bez nich nemajú šancu sa vrátiť domov. Zjavenie divokých, aj keď priateľských šeliem v epicentre európskej zábavy pochopiteľne vyvolá rozruch, ktorý dostane za úlohu skrotiť kapitánka Chantal DuBois. Je to elitná agentka organizácie na odchyt zvierat, pre ktorú je jej práca aj poslaním. Predstava, že svoj životopis obohatí o ulovenie žirafy, leva, zebry a hrošice ju vyburcuje k nadľudskému úsiliu a k rozhodnutiu dostať sa im na kobylku za každú cenu. V Afrike sa schovali celkom ľahko, uprostred civilizácie im poskytne jediné maskovanie kočovný cirkus, ktorý sa po európskom turné chystá aj do New Yorku. Ale ako byť cirkusantom, keď nič zvláštne neviete? (TV Markíza)

(viac)

Videá (54)

Trailer 2

Recenzie (813)

Hrabka 

všetky recenzie používateľa

Některé scénky a hlášky dokáží zaručeně pobavit, vtipných situací je dostatek a vidět staré dobré postavičky určitě potěší (tučňáci opět bezkonkurenční). Film ale z mého pohledu značně sráží občasná přemrštěnost a to především ve spojení s šílenou francouzskou policistkou a s ní spojenou akcí. Ty její kousky byly prostě moc, navíc postava nejvíc na přesdržku. Král Jelimán s medvědicí byl podle mě taky krok špatným směrem. K příběhu a k motivaci v jejich putování radši "no comment". Síla Madagaskaru 3 tkví především v poměrně znatelném množství povedených scének a gagů hlavních i vedlejších protagonistů, prvotní dojem je i přes několik otravných postav, šílenou akci a ujeté páry (Jelimáne, Jelimáne) víceméně dobrý a to mimo jiné kvůli chytlavé hudbě a efektům, v celkovém pohledu to ale není žádná sláva a Madagaskar už zdaleka není tím, čím býval v prvním díle. Čeho je moc toho je příliš. Ale nutno dodat, že mě to bavilo víc jak dvojka. 65% ()

D.Moore 

všetky recenzie používateľa

Po průměrné jedničce a nadprůměrné dvojce je tady... podprůměrná trojka. Otravná. Ukřičená. Střelená, ale přitom téměř vůbec vtipná (čestnou výjimkou je tygr Vitalij a jeho proskakování obručemi). Sice se skvělou animací i dabingem (jaguářice Gia a roztomilý přízvuk Jessicy Chastain), ale zároveň i dosti s omšelým příběhem plným přesně těch několikrát omletých ponaučení, která čekáte... Ne, ne. Se třetím Madagaskarem jsme si tedy napoprvé do oka nepadli. Ale někdy mu pravděpodobně dám druhou šanci stejně jako nedávno prvnímu. ()

Reklama

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $145miliónovTržby USA $216,391,482Tržby Celosvetovo $746,921,274Tržby za predaj Blu-ray v USA $21,734,823 //počet predaných kusov 1,025,928Tržby za predaj DVD v USA $56,089,047 //počet predaných kusov 3,236,366║ __Divoká bláznivá jazda s vizuálnym obžerstvom a zatiaľ najlepším 3D efektom ohľadne počítačových animákov!!!__ Nečakal som ale každý ďalší diel je viac a viac šmrnc, je to uletené, neskutočne farbisté, má to stále čo ponúknuť a čím strhnúť, DreamWorks jednoznačne útočí na Pixar a to nepotrebuje ani moc premakaní príbeh. Pokiaľ ste si užívali lety a pády v Ako si vycvičiť draka, tak tu dostanete podobnú atmosférickú dvojitú dávku. Maximálna spokojnosť. (drobné škrípance odpúštam) __Toto je to pravé letné osvieženie!__ /videl v kine 3D verziu 2x: 100%/ __ Séria Shrek zabudnutá, Madagascar je dominantou DreamWorks. _Druhá projekcia nestratila nič na pôvabe a umocnila len zážitok, animák roka 2012! ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Musím sa priznať že som prekvapený. Niečo tak úžasné a farebné som naozaj nečakal. Po prvej dvojici filmov, ktoré som pretrpel ma tento nadchol hádam všetkým čím mohol. Všetky chyby vyčítané v predchádzajúcich dieloch zostávajú. Jediným zlepšením je funkčnosť hlavnej zápletky, ktorú film tentokrát má a ktorá ho vďaka svojej pútavosti posúva do nadpriemerných vôd. Neuveriteľne som sa bavil a nevedel som z plátna oči odtrhnúť. Zimmer mal tentokrát dostatok priestoru a krásne ho doplňoval Bocelli alebo Kate Perry, ktorej Fireworks pri predstavený v Londýne prezentoval asi najfarebnejšiu a najkrajšiu scénu na poli animovaného filmu vôbec. Pre mňa príjemné prekvapenie, ktoré doslova a do písmena schováva predchádzajúcu dvojicu filmových omylov do zabudnutia a týči sa na animovanom poli ako majestátny jedinec svojho žárnu, ktorého status zostane tentokrát nespochybniteľný. Výborná vec, ktorá zabaví hádam všetkých. ()

nash. 

všetky recenzie používateľa

Jeden z mála animáků, který se poučil z chyb a po nevýrazné dvojce se do toho do třetice pořádně opřel. Vzal každý prvek, každý detail a tvrdě ho vytůroval na hranici mezního přetížení. Výsledkem je extrémně barevná, rychlá, ztřeštěná až absurdní blbina, plná vtípků, hlášek, odkazů, gagů a parodických momentů, které si utahují snad ze všech klišé animovaného filmu, aniž by přitom samy přestaly být dokonalými příklady těchto klišé. Jedna parta zvířecích ztroskotanců potká jinou partu zvířecích ztroskotanců a společně se pokusí najít ztracenou slávu, podporováni partou geniálních tučnáků a pronásledování lovkyní, která v sobě má nezničitelnost Jackieho Chana, schopnosti Jamese Bonda a hlas Edith Piaf. A jako bonus traumatizovaný ruský tygr proskakující místo kruhem kroužkem o velkosti prstýnku. Už dlouho jsem se u animáku tak dobře nebavil. ()

Galéria (100)

Zaujímavosti (21)

  • Tržby ze severoamerických kin činily 216,4 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 746,9 mil. (NIRO)
  • Písnička "Afro Circus" je postavena na slavné melodii českého skladatele Julia Fučíka "Vjezd gladiatorů" (op. 68). (Merenre)

Súvisiace novinky

Hollywood z nás loni vytřískal víc peněz

Hollywood z nás loni vytřískal víc peněz

03.01.2013

Navzdory sténání o upadajícím zájmu diváků a poloprázdných kinosálech mají producenti v zámoří za sebou vynikající rok. V USA zaznamenali nárůst tržeb z kin o 5,6 % ve srovnání s rokem 2011, a to… (viac)

Bacha na zlé holky!

Bacha na zlé holky!

16.01.2011

Lena Headey (foto), Frances McDormand a Charlize Theron si ve svých následujících filmech zahrají hlavní záporačky. První z nich se připojila k obsazení akční sci-fi Dredd, kterou v Jižní Africe… (viac)

Reklama

Reklama