Reklama

Reklama

Varí vám to

(relácia)
Talk-show
Slovensko, 2004

Obsahy(1)

Netradičné preteky vo varení. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (11)

ESNYR

všetky recenzie používateľa

Viděn zřejmě nějaký vánoční speciál. 21.12.2014. - Kdyby ta blondýna měla větší přednosti, tak ani nepotřebuje do scénáře žádné repliky. Kameraman to asi neměl zrovna jednoduché, když mu pořád v záběru pózovala jakási tupaňa, přes kterou nebylo vidět. ()

psy.cho 

všetky recenzie používateľa

Relácie o varení mám rád a čo sa týka Varí vám to, tak to nieje výnimkou. Andrej Bičan mne osobne nevadí a naopak k vareniu mi on tak trochu sedí. ()

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Myslím, že už som tu pár krát vyjadril svoj názor, že televízne relácie o varení považujem za jeden z najnižších, najpodradnejších filmových produktov. No nie vždy to musí skončiť v odpade. Lenže v prípade, keď to uvádza človek ako je Andrej Bičan neni inej možnosti. Nedokážem tolerovať tie jeho grimasy, popletené koktanie, stupidné ankety, trapné pokusy o vtipné poznámky, idiotský humor... Nemôžem ho ani cítiť. Kuchárskemu umeniu rozumie asi tak ako hus pivu, ale to predsa nezabráni takému ambcióznemu truľovi, aby točil reláciu o príprave jedál. Odpad! ()

Smok 

všetky recenzie používateľa

Zdá sa mi, že s pribúdajúcimi dielmi dochádzal Andrejovi dych a bolo by ho treba obsadiť do nejakého živšieho formátu, kde by dostal viac priestoru pre svoj zabávačský talent a komunikáciu s ľudmi. V tej kuchyni sa akosi stráca. A vôbec, na nete je receptov dosť... ()

BigDeal 

všetky recenzie používateľa

Aby ma mohla zaujať relácia o varení, ktorú moderuje chlap, čo neuvarí snáď ani čaj, tak sa musí volať Bičan a mať pri sebe Vincenza. ()

tom88 

všetky recenzie používateľa

Bičan je síce uškriekaný debílek a bláznivý moderátor, ale predsa som sa na to niekedy naozaj raz za čas pozrel. Relácie o varení ma vyslovene nudia, ale chvíľami to malo šmrnc, napr. keď varil Vinčenzo tak bola celkom sranda. ()

pugs 

všetky recenzie používateľa

Všetko zachraňuje len Bičan. Takéto televízne relácie nemám rád hlavne preto, lebo mi robia nehorázne chute:-) 5/10 ()

Reklama

Reklama