Reklama

Reklama

Stratený poklad Aztékov

(TV film)
  • Česko Ztracený poklad Aztéků (viac)

Počátkem 20. století cestovala expedice vedená profesorem Samuelem Jordanem hluboko do Velkého kaňonu, aby tam našla pověstmi opředené ztracené město. Celý tým se však ztratil. Když profesorova dcera Susan (Shannen DohertyBeverly Hills 90210, Zkurvená nuda) dovede do nezmapovaného údolí záchranářský tým, objeví starověkou civilizaci, jíž vládnou divošští bojovníci. Podle pověsti je právě zde, kdesi hluboko v podzemí ukryt i tajemný poklad Aztéků střežený mytologickou příšerou, živící se lidskými obětmi. Povede se výpravě uniknout ze ztraceného města, plného bohatství a zla? (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (85)

Arkos 

všetky recenzie používateľa

Céčkový dobrodružný film, na kterém je bohužel vidět, kolik do něj tvůrci investovali. Divadelní kulisy, vesměs odstrašující herecké výkony a k tomu buclatá Shannen Doherty. Na druhou stranu musím přiznat, že v této kategorii jsem viděl již dost daleko horších výtvorů /viz Kyklop/ a tenhle film jsem strávil celkem v pohodě, k čemuž přispěl jediný opravdu hrající herec Michael Shanks. Takže dneska budu vyloženě rozhazovačný a dám 2 hvězdy. ()

El_Rabbit 

všetky recenzie používateľa

Nenarocna zabava typu C :D Bylo to docela trapny, ale pobavilo to. Takovej dobrodruznak na naky odpoledne, kterej zapricini vypnuti mozku, kdyz se ma clovek ucit treba jako ja na zkousku ;) Trochu taky pridavam na hodnoceni diky Shanksovi, docela mu ta argeologie jde uz od Stargate. Jinak ostatni herecky vykony a pocitacovy triky na urovni pohadek z kanalu Jetix :D ()

Reklama

sidzej 

všetky recenzie používateľa

Nemam vo zvyku podobnym ceckam s amaterskou kamerou, strihom, studiovymi kulisami a lajdackymi trikmi davat 2* ale jedno sa tomuto filmu upriet neda. Ma tu spravnu dobrodruznu atmosferu. A kedze je to zaner ktory zboznujem zo vsetkych najviac som ochotny mu v hodnoteni prilepsit. Stale sa totizto nieco deje, hrdinovia celia smrtelnym nastraham, hudba v ramci moznosti dostacujuca a herci su, napriek tomu ze pochadzaju z tretoligovych kutov, vcelku znesitelni. Dalo sa to s prizmurenim oboch oci pozerat. Mohlo to dopadnut aj podstatne horsie - vid. Tajomstvo chramu kristalovych lebiek. ()

Z0oMb3E odpad!

všetky recenzie používateľa

Čo treba na to, aby sa stalo obyčajné béčko kvalitným? Silné a charizmatické herecstvo aspoň jedného zo zúčastnených... Ak nepočítam animálnu nadržanosť, tak neverím na lásku na prvý pohľad. Na Shannen však tých pohľadov padlo viac než dosť, a tak sa zapísala do môjho srdiečka zlatými písmenami. Presne ona bola tou osobnosťou, ktorá dotiahla tuctové bezhlavé pobehovanie nesympatických a nie moc inteligentných postáv do úplne inej sféry. Skrátka poker facer Paul Logan v ženskom prevedení. A tieto pseudotypy pseudohercov ja veru môžem. To že sa vo filme vyskytnú hlášky hodné tesania na náhrobné kamene, či že animácia "dráčika" poteší jedine filmového archeológa kopajúceho v najnižšich vrzstvách kinematografie sa od podobne ladených snímkov viac menej očakáva. Ale poklad pre mňa ostane jeden z pamätných filmov pri ktorom som objavil ďalšiu moju platonickú lásku. Viva la slovenský dabing! ()

Smok odpad!

všetky recenzie používateľa

Obsah: Odehrává se v Grand Canyonu. Prosím prepísať na: Odohráva sa kdesi v interiéroch kanadského štúdia medzi plastovými variáciami na tému kameň za 5Kčs. Snímané kamerou v štýle šialených zoomov a strihov s aztéckym "hadom smrti" presvedčivým ako zo strašidelného zámku z kolotočov za dedinou, pomedzi ktoré sa špacíruje už dosť odrastená Brenda. Takýto hnus neni ospravedlniteľný ani pod hlavičkou TV film. A propos, nejak som si nevšimol ten poklad....??? ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (4)

  • Michael Shanks zde hraje archeologa Langforda. Archeologa, resp. egyptologa, hraje i v seriálu Hvězdná brána (od r. 2007), kde ale příjmení Langford nosí žena, a to žena, která Daniela Jacksona (Michael Shanks) přivede k projektu Hvězdné brány (Catherine Langford). (VMa)
  • Natáčení začalo 26. dubna 2008 a skončilo 14. května 2008. Do listopadu 2008 však musel štáb ještě dotočit některé scény. (Terva)
  • Příjmení Langford se v souvislosti s archeologií objevuje i v díle "Rošťáci" seriálu Star Trek: Nová generace (od r. 1987). Deanna Troi říká omládlému kapitánovi Picardovi, že by mohl čas využít pro své záliby. Picard poté Deanně říká, že by mohl přijmout nabídku doktorky Langfordové a navštívit zříceniny na planetě Suvin IV. (VMa)

Reklama

Reklama