Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jednalo se o pořad, který byl zaměřený na politický humor a ten ocenilo široké publikum, včetně diváků u televize. Pořad obsahoval i vtipné scénky a nemohly chybět ani písničky. (duklak2)

Recenzie (27)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Politická satira je pre demokratickú spoločnosť vždy potrebná, mala by mať svoj priestor. Čím je menej slobody, tým ťažšie sa robí. No a keď si uvedomím, že páni Skrúcaný, Noga, Filip, Radič a Piško ju začali robiť v období vlády despotického polomafiána Vladimíra Mečiara, tak musím uznať, že to bolo výborné. Časom to stratilo svoje kúzlo, aj zmysel a zábavná show "Telecvoking" zmizla z obrazoviek. No tie prvé epizódy neboli špatné. ** ()

Le_Chuck 

všetky recenzie používateľa

Svojho času asi jediná normálna (=t.j. taká čo sa udržala na obrazovkách viac ako 5 častí) humoristická relácia, určená pre skôr vnímavejšie publikum. A keďže to dlhú dobu bolo stále o tom istom tak sa nemožno diviť, že nástup živelných chlapcov z Uragánu (ktorí si v skečoch vystačili rýpania do politiky) bol taký drtivý. Dnes by to chcelo presný opak, návrat inteligencie na TV obrazovky. 60% ()

Reklama

tron 

všetky recenzie používateľa

Dnes je samozrejme Štefan Skrúcaný so svojou... to už nezrátam koľkou verziou "opitého Slováka" dosť... dosť... opotrebovaný, navyše to uniknuté video... a Miro Noga... no, toho mám rád a mám rád tiež Milku, na ktorú tak pekne robí reklamu... "Telecvoking", to bola ešte stará škola a doba, Skrúcaný bol vtipný, Noga dvojnásobne vtipný a frajeri Radič a Jaro Filip ešte žili a politická satira slovenského diváka zaujímala a vtedy ju "tá" generácia aj vedela robiť. ()

corona 

všetky recenzie používateľa

Na osvieženie pamäti: pred Telecvokingom bolo výborné Apropo s povestnou vodkou za správami a po Telecvokingu slabý čajíček O tri štart, ktorý ako sa zdá ukončil spoločnú televíznu kariéru N + S a Tlučkovú vrhol do najstupídnejších projektov aké sa momentálne vysielajú. Ale aby som len nekritizovala, niektoré scénky ako Veľký Mufti alebo Princezná s červenou hviezdou, Radičove počasie a podaktoré reklamy, boli celkom dobré. ()

Huncút 

všetky recenzie používateľa

Tak na Apropo TV sa to ani nechytá! To som síce nemal česť vidieť v TV, ale na google videos je zopár dielov a nadobudol som presvedčenie, že je to klenot slovenskej zábavy po '89. Verím, že raz budem môcť samostatne ohodnotiť aj to. Každopádne, 3* pre Telecvoking nie sú málo, keď si uvedomíme, koľko by dostali súčasné zábavné programy. ()

Galéria (7)

Zaujímavosti (3)

  • Prvá epizóda Telecvokingu bola odvysielaná už krátko po vzniku TV Markíza, a to dňa 28.9.1996. Posledná epizóda bola odvysielaná 11.11.1999. (VasylDeBylak)
  • Telecvoking bol trikrát nominovaný na ocenenie TOM (Televízna osobnosť Markízy). (VasylDeBylak)

Reklama

Reklama